Passiflora
+8
AnaR
liana
bibacj
Johana
ela
miha
Stefana
Carmen
12 participan?i
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: Passiflora
Le-am pus in substrat la inradacinat, asta si inca o specie, care cred ca e alba ( nu era deschisa sa-mi dau seama ). Le las afara, si nu le-as pune pet, caci e prea cald. E bine oare ?
Cred ca e bine Carmen...numai sa nu stea in soare... oricum am si eu cateva...doua incep sa faca boboci...asa ca daca iti va placea vreuna...n-o sa fie greu sa ai si tu butasi din ea...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
miha- Pasionat de Hoya
-
Taare frumoasa .
Stefana- Hoyamaniac
-
Stefana...si-asa sunt datoare... daca mai e loc in balcon... oricand pleaca un butas spre tine...
miha- Pasionat de Hoya
-
este cea mai frumoasa passi pe care am vazut-o! mai bine ii spuneau 'superbissima' ;se inmulteste si prin butasi?
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Cred ca da...
miha- Pasionat de Hoya
-
Nu mai e loc de nimiiiic pe balconul meu .
Am reorganizat ceva acolo si m-am ingrozit cand am vazut cate am dus in casa pe hol. Ce sa va spun ca am passiflore vreo 5, din care 3 se intinsesera peste tot (cerulea si Pura Vida) de abia le-am dus la baie sa le fac un dush. Passi alata o sa se duca in curand la vecinul de sus, este foarte viguroasa, dar inca nu a inflorit. Pe ea n-am cum sa o mai scot: este imensa. Si sotul nu vrea sa o ducem jos in gradina blocului.
Prima passi pe care am dus-o, a disparut in 2 zile, desi o pusesem in pamant, nu o lasasem cu ghiveci.
Am reorganizat ceva acolo si m-am ingrozit cand am vazut cate am dus in casa pe hol. Ce sa va spun ca am passiflore vreo 5, din care 3 se intinsesera peste tot (cerulea si Pura Vida) de abia le-am dus la baie sa le fac un dush. Passi alata o sa se duca in curand la vecinul de sus, este foarte viguroasa, dar inca nu a inflorit. Pe ea n-am cum sa o mai scot: este imensa. Si sotul nu vrea sa o ducem jos in gradina blocului.
Prima passi pe care am dus-o, a disparut in 2 zile, desi o pusesem in pamant, nu o lasasem cu ghiveci.
Stefana- Hoyamaniac
-
Stefana.....passiflore-le tale nu se intind pana la Timisoara?Eu m-as bucura si le-as primi cu toate onorurile
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
Minunate fetelor. La mine inca nu au inflorit sunt tare amarate. Sper sa vad macar ce tip sunt.
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Pe sarma sub forma de cerc.
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
miha- Pasionat de Hoya
-
E superba!
liana- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 52
Localizare : Tg. Neamt
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/03/2008
Din pacate...nu plec nicaieri...lucrez in agricultura deocamdata...si luna asta e luna de varf la noi...si munca de birou se transforma in munca de teren... asta e...tare mi-as dori si eu concediu vara...cu marea la doi pasi de mine si nu prea reusesc sa ajung la ea...asta e daca n-am invatat suficienta carte...
Passiflora e passiflora alata...din pacate n-am reusit eu s-o fotografiez in toata splendoarea...nici pozele nu am reusit sa le descarc toate...imi dadea ceva eroare pe webshots...dar sper sa prind si alte floricele... oricum...am sa va urmaresc din umbra...
Passiflora e passiflora alata...din pacate n-am reusit eu s-o fotografiez in toata splendoarea...nici pozele nu am reusit sa le descarc toate...imi dadea ceva eroare pe webshots...dar sper sa prind si alte floricele... oricum...am sa va urmaresc din umbra...
miha- Pasionat de Hoya
-
Stefana- Hoyamaniac
-
ce frumoase sunt passiflorele...cat dureaza o floare si cat toata perioada de inflorire?
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Ce delicata e Stefana...foarte frumoasa... din pacate floarea nu tine decat o zi...
miha- Pasionat de Hoya
-
Asa este, dureaza doar o zi floarea, dar sunt muuulti bobocei si se deschid unul cate unul in fiecare zi la aceeasi ora
Stefana- Hoyamaniac
-
Foarte frumoase!!! Dar fetelor, fac fructe? Ca din cate stiu, ar trebui sa faca *fruit de la passion*...sau ma insel?
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Or face, daca sunt polenizate cum trebuie . La asta din poza, fructele sunt ca un ou de prepelita, verzui dar seci pe dinauntru.
Am si passi edulis, obtinuta din seminte de la fructul violaceu (mancat numai de mine, ceilalti au refuzat cand au ochit miezul gelatinos). Dar aceea nu da semne ca ar vrea sa infloreasca
Am si passi edulis, obtinuta din seminte de la fructul violaceu (mancat numai de mine, ceilalti au refuzat cand au ochit miezul gelatinos). Dar aceea nu da semne ca ar vrea sa infloreasca
Stefana- Hoyamaniac
-
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum