Cafeneaua Hoyana 2008
+24
Gabriela
nina
tinaM
Mada
myosotis
Johana
lizi2
irina
Pakeha
miha
dianatm
bibacj
ela
dodo
Simona D.
myrela
bia8
AnaR
fp
Vernil
Stefana
viovaslui
Valentina30
Carmen
28 participan?i
Pagina 5 din 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Re: Cafeneaua Hoyana 2008
Oh my ....
Doamne ajuta
Doamne ajuta
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Eu cu Stefana am mai trecut prin astfel de evenimente memorabile! Cel putin ultima, ne-a dat gata! In primul rand, am facut rost de recipiente pentru toti butasii ... Sa va povesteasca Stefana, cum ne uitam care este capatul tijei pentru pus in apa . Toata sufrageria era plina de recipiente cu hoya ... Ca unii au frunze foarte mari, iar lastarii aveau tulpinile la fel de mari ... ca sa fim sigure ca primesc apa, i-am pus in cratiti mari ... si asa si tot se incomodau unii pe altii ... Ultima comanda avea in jur de 75 butasi, parca ... butasii au stat mult in vama ... Ma gandeam la fetele care asteptau nerabdatoare ... Sotul se uita ingaduitor la mine, am promis ca nu mai fac ... Ce mai, a fost o experienta, puneam miere in apa, apoi butasii ... A doua zi am schimbat apa ...
Am deplina incredere in Stefana, stiu sigur ca butasii sunt in siguranta.
Am deplina incredere in Stefana, stiu sigur ca butasii sunt in siguranta.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Singura schimbare e ca acum sunt peste 200 butasi... vai cat va admir...mie mi-e groaza si ce fac doar cu ai mei, dar voi sa purtati si responsabilitatea altora...
In noaptea asta nu ma culc pana nu aflu mai mute detalii...
In noaptea asta nu ma culc pana nu aflu mai mute detalii...
Am retinut de la Alex ca nu toti trebuie sa fie mari, cum au fost cei de la P.Shirley. Cum sa-ti zic, puneam un alt butas langa unul, si-i vedeam cum se rastoarna si stau cu coditele in sus ... Atunci, ca solutie salvatoare, am umplut cratiele cu apa si miere (putina), am lipit cu scotch un plastic deasupra lor (ca un fel de capac), apoi infigeam lastarii prin acel plastic. Pentru stabilitate, si ca sa avem siguranta ca ramane si eticheta intreaga, ca nu intra in apa ... M apuca rasul cand ma gandesc cum a fost... Era 12 noaptea si nu terminasem ...
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Vin Mar 14, 2008 10:02 pm, editata de 1 ori
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Hi-hi...v-au ajuns butasii in Bucuresti...parca va vad cat sunteti de nerabdatoare! D'apoi eu, abia astept sa puneti poze! Sa nu ma uitaaaaati!!!
Sa va ajunga cu bine plantutele!
(Fetelor, stie cineva un vaccin anti-hoyalita ? Ca eu cred c-am luat-o pe campii : nu ma mai pot opri! Azi am licitat pe ebay pentru trei hoya maricele, cu radacini : una neidentificata, cu niste frunzisoare mici si ascutite, o obovata care aredeja pedunculi si o australis cu frunze pufoase. Unde oare am sa le pun???? sunt bolnaaaaava...)
Sa va ajunga cu bine plantutele!
(Fetelor, stie cineva un vaccin anti-hoyalita ? Ca eu cred c-am luat-o pe campii : nu ma mai pot opri! Azi am licitat pe ebay pentru trei hoya maricele, cu radacini : una neidentificata, cu niste frunzisoare mici si ascutite, o obovata care aredeja pedunculi si o australis cu frunze pufoase. Unde oare am sa le pun???? sunt bolnaaaaava...)
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
buna dimineata, precum vedeti sunt nerabdatoare nu am somn, de cum m-am trezit direct la computer pe forum sa vad daca nu au aparut poze, vreo veste??? se pare ca sunt singura. asteptam
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
cred ca era prea dimineata si eu somnoroasa , ca abia acum am vazut pozele, sunt tare frumosi, abia asteptam sa-i primim, Carmen mai ai rabdare pana miercuri, mi se pare o vesnicie. merg inapoi la culcare acum sunt linistita. iti multumim Alex pentru grija pe care le-ai purtat-o.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Buna dimineatza tuturor , o cafea merge ?
Sunt fericita azi , desi e mult de lucru fiind sambata, ca mi-a aratat Stefana 2 poze din care se vad 2 lastari de-ai mei... Abia astept sa treca timpul sa intru si eu in posesia lor...
Sunt fericita azi , desi e mult de lucru fiind sambata, ca mi-a aratat Stefana 2 poze din care se vad 2 lastari de-ai mei... Abia astept sa treca timpul sa intru si eu in posesia lor...
Salutare, fetelor! Hop si eu cu voi, sa vad daca sunt cumva poze cu plantutele voastre
Eu sunt fericita!!! Mi-a inflorit bella! Asa ca in dimineata asta (ca in Montreal e ora 8,30 dimineata), am sa-mi beau cafeaua cu ea. Pe urma am sa-i fac poze.
Eu sunt fericita!!! Mi-a inflorit bella! Asa ca in dimineata asta (ca in Montreal e ora 8,30 dimineata), am sa-mi beau cafeaua cu ea. Pe urma am sa-i fac poze.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Ana, ce fain de tine...si eu astept sa-mi infloreasca veterana...Stii cumva in cat timp ti-a inflorit? Bobocii se tot maresc, e drept, dar eu floarea bellei n-am mai vazut-o live pana acum, doar poze pe net...
Carmen, am cumparat-o in 2 februarie, a fost cadoul meu de aniversare. atunci avea pedunculi minusculi (na, ca fac si rime!) din care a pierdut cativa, pe urma a facut altii, de aia acum sunt de marimi diferite. Deci, pedunculii aveau cam 1 cm lungime cand am cumparat-o, dar mugurasii inca nu se puteau distinge. De atunci pana acum, au trecut 6 saptamani...Asa ca, rabdare! Veterana ta iti va face o surpriza, sunt sigura!
Am pus poze la galerie, daca vrei, du-te sa le vezi...
Am pus poze la galerie, daca vrei, du-te sa le vezi...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Ana,mai intai:pofta buna!(cred ca la tine este ora mesei de pranz);de fapt voiam sa te intreb daca o stii pe Ewelina(are un site :www://hoyas.ca/......cu oferte de schimburi,printre altele), este din Toronto si poate te-ar ajuta sa-ti maresti colectia
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Din pacate, ea ofera spre schimb butasi, eu n-as prea avea ce sa-i ofer la schimb, abia incep sa adun hoya. Apoi, ea nu trimite nimic prin posta si Toronto e cam departe...Merci oricum...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Ana, am vazut bella ta la galeria foto, e foarte frumoasa, cand ma gandesc ca am si eu una care a fost bolnavioara (cea primita) oare cand voi putea spune ca va inflori, pana atunci ma multumesc cu gandul ca voi mai primi mai multe varietati de hoya si candva voi putea sa atasez si eu poze cu ele inflorite
bia8- Pasionat de Hoya
-
Bia, daca hoya bella a fost doar ingrijita prost dar are radacini OK, nu avem de ce zice ca a fost bolnava. Doar "malnutrita". Si daca o sa-si revina, are o putere de revigorare extraordinara, iar la anul sigur o sa fie o tufa care va face flori. Abia astept si eu sa o vad .
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Neața...
oare iese Soarele azi ?
Stefana diseara fac pachetul...sper sa impusc 2 iepuri de-odata, adica atunci cand duc pachetul tau, sa gasesc altul pt mine la ghiseu, cel de la Nina.
Ceva de la sedinta foto ne arati ??
oare iese Soarele azi ?
Stefana diseara fac pachetul...sper sa impusc 2 iepuri de-odata, adica atunci cand duc pachetul tau, sa gasesc altul pt mine la ghiseu, cel de la Nina.
Ceva de la sedinta foto ne arati ??
Stefana, sper sa ai dreptate si eu imi doresc foarte mult sa vad flori de la ea, dar am vazut lastari postati de Carmen si ai mei mi se par mai "stersi ", oricum eu sunt increzatoare si nu ne lasam, ma refer la mine si hoya,
bia8- Pasionat de Hoya
-
Neatza...
Bia, ce-ti pare mai pricajit...taie fara mila, caci se va ramifica in timp si va creste mai bogata... radacinile par ok.
Vin eu sa le fac o vizita la domiciliu zilele astea...
Bia, ce-ti pare mai pricajit...taie fara mila, caci se va ramifica in timp si va creste mai bogata... radacinile par ok.
Vin eu sa le fac o vizita la domiciliu zilele astea...
sunt doar in trecere,doresc sa va urez o zi buna si sa va ajunga cu bine plantutele!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
te astept cu drag Carmen, abia astept sa vii
bia8- Pasionat de Hoya
-
Nu stiu altii ce reactii ati avut cand ati primit lastarii, eu sunt incantata de-a dreptul ( cei de la Rosita - 4 buc.), si nu stiu cum ati procedat sau cum veti proceda...dar azi mi-am adus aminte de ce spunea Pakaha intr-un topic : cum se planteaza un lastar - gluma cu " verdele-n sus"... cam asa si eu azi , cand am pus lastarul de blashernaezii, ca nu prea mi-am dat seama care ar trebui sa fie varful ce se pune in apa, respctiv in substrat... noroc cu frunzele ca fiind orientate intr-o anumita directie, pare sa fi nimerit "verdele-n sus".
Eheee, eu am nimerit cu verdele-n jos la obscura, da' nu pare sa o jeneze prea tare...Ma chiar speriasem cand am citit ce-a scris Pakeha si in acelasi timp speram sa se adevereasca ceea ce tot el a scris, anume ca oricum, se descurca butasii sa se inradacineze. Se pare ca am sperat destul, ca le merge bine la toti.
Sunt tare faini ai tai, Carmen, cred ca ti-am mai spus.
Sunt tare faini ai tai, Carmen, cred ca ti-am mai spus.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Sunt frumosi...
stai sa-i vedeti pe cei de la Alex... am auzit numai de bine despre ei...
Ieri alergam de colo colo dupa aparat sa le fac poze, cand ma gandesc ca maine voi avea de 5 ori mai multi, uau...iar ma ia stresul..
stai sa-i vedeti pe cei de la Alex... am auzit numai de bine despre ei...
Ieri alergam de colo colo dupa aparat sa le fac poze, cand ma gandesc ca maine voi avea de 5 ori mai multi, uau...iar ma ia stresul..
Pagina 5 din 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum