Cafeneaua Hoyana 2008
+24
Gabriela
nina
tinaM
Mada
myosotis
Johana
lizi2
irina
Pakeha
miha
dianatm
bibacj
ela
dodo
Simona D.
myrela
bia8
AnaR
fp
Vernil
Stefana
viovaslui
Valentina30
Carmen
28 participan?i
Pagina 6 din 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Re: Cafeneaua Hoyana 2008
La unii butasi, orientarea frunzelor nu este un indicator pentru plantarea corecta, de aceea etichetele capsate de Alex sunt puse cu scrisul "in sus" sa poata fi citit corect. In sus, adica spre varf .
Eu i-am lasat pe ai mei sa se acomodeze si azi o sa fac sedinta foto.
Eu i-am lasat pe ai mei sa se acomodeze si azi o sa fac sedinta foto.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
eu nu am aflat inca nimic de lastarii de la Alex, sper ca sunt ok si abia astept sa-i primesc, sper sa ma descurc cu ei, am niste emotii, ca si noaptea ma gandesc la ei, aseara ma gandeam ca trebuie sa le amenajez loc pecial pe balcon numai pt ei, unde sa fie si lumina, asa ca va trebui sa ma apuc sa fac cateva modificari.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Bia draga, sunt in aceeasi situatie. Ma tot gandesc si razgandesc in privinta locului unde vor fi amplasati
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
ce bine ca nu sunt singura, ca ma gandeam la un moment dat ca sunt singura care nu ma pot hotara si lua decizia finala, mai ales ca am auzit ca nu le place sa-i tot muti, sa-i deranjezi, cand se obisnuiesc cu un loc le place sa ramana acolo (exista ceva asemanare cu noi oamenii ).
bia8- Pasionat de Hoya
-
Oare trebuie de pe acuma sa le gasim un loc stabil sau doar cand cresc putin, sa spunem, cand ii punem in ghiveci ? Ca eu ma gandisem sa-i tin acum in dormitor pana sunt in paharele si abia cand ii mut in ghiveci sa le aleg locul mai potrivit. Nu de alta dar aici in dormitor temperatura e mai constanta.
-
fetele....mutatul la hoya e o chestie care trebuie sa va preocupe cand e planta mai mare, si asteptati inflorirea...
pana atunci lastarilor tb sa le oferiti caldura, lumina pt a se putea dezvolta...
Din ce am invatat si eu de la altii ( sarumana Stef) , mutatul o deranjeaza pe Hoya datorita faptului ca intensitatea luminii e schimbata, o muti de colo - colo, deci ii schimbi habitatul cu care se obisnuise ( caldura - lumina ) ceea ce o obliga pe planta sa reintre intr-o faza de acomodare cu noul loc ales de voi.
Daca lasati acum butasii intr-un loc, pana se dezvolta cat de cat, si at cand e cazul sa-i transferati intr-un alt ghiveci ii mutati, nu cred ca e o problema.
Ce simpatice sunteti....hai studiati, studiati ca deja e sesiune pt inradacinarea Hoya
pana atunci lastarilor tb sa le oferiti caldura, lumina pt a se putea dezvolta...
Din ce am invatat si eu de la altii ( sarumana Stef) , mutatul o deranjeaza pe Hoya datorita faptului ca intensitatea luminii e schimbata, o muti de colo - colo, deci ii schimbi habitatul cu care se obisnuise ( caldura - lumina ) ceea ce o obliga pe planta sa reintre intr-o faza de acomodare cu noul loc ales de voi.
Daca lasati acum butasii intr-un loc, pana se dezvolta cat de cat, si at cand e cazul sa-i transferati intr-un alt ghiveci ii mutati, nu cred ca e o problema.
Ce simpatice sunteti....hai studiati, studiati ca deja e sesiune pt inradacinarea Hoya
Credeam ca am scapat de sesiuni
-
Buna dimineata...ce va fac butasii ? Ai mei par in general ok ...ma tot bate gandul sa mut si eu melifua in pamant , caci arata bine , ma mai gandesc inca...
hola, si ai mei sunt ok, ii admiram dimineata si mi se pareau frumusei ( sunt modesta), inca sunt in pahare cu apa, pana sambata mai culeg informatii, thomsonii mi s-a parut aseara ca e cam suparata, asa ca am tinut-o si pe ea in apa pana azi dimineata si eu zic ca si-a revenit asa ca am pus-o din nou in eprubeta.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Si ai mei arata bine. Ma uit atat de mult la ei ca am ajuns sa nu mai vad bine. La unii imi face impresia ca deja vad ceva miscare
Cred ca o iau razna
Cred ca o iau razna
-
Buna dimineatza... parca va vad pe toate cum bibiliti butasii, stiu ca e ziua in care se acorda cea mai multa atentie plantelor.
Pe langa treburi administrativ - gospodaresti, eu astept sa se opresca un pic ploaia, caci am de plantat niste primule. Mi-am adus 2 galeti cu primule galbene...Sper sa tina cat de cat si dupa plantare, daca nu , ma voi bucura de ele abia anul viitor.
Spor la lucru tuturor...
Pe langa treburi administrativ - gospodaresti, eu astept sa se opresca un pic ploaia, caci am de plantat niste primule. Mi-am adus 2 galeti cu primule galbene...Sper sa tina cat de cat si dupa plantare, daca nu , ma voi bucura de ele abia anul viitor.
Spor la lucru tuturor...
Si eu incep imediat sa schimb pamantul la unele flori...
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Data de inscriere : 14/02/2008
Azi am reorganizat spatiul florilor, am asezat-o pe thomsonii pe scarita, fara a o chinui...si ce credeti, SURPRIZA , nu mi-a venit sa cred, dar s-ar parea ca are un penducul de floare, nou, si incepe un lastar nou. Deci in sfarsit primele miscari , din toamna anului trecut, cand am primit-o de la Stefana ( multumesc din nou) .
Am spalat iar belle-le , le-am mai tuns, si am reusit sa o dau jos de pe scarita,pe ultima de care imi era groaza.
Acum par asa fericite toate...
Am spalat iar belle-le , le-am mai tuns, si am reusit sa o dau jos de pe scarita,pe ultima de care imi era groaza.
Acum par asa fericite toate...
Eu am fost azi la IKEA si mi-am cumparat un suport si o etajera pentru butasii de hoya si cele 6 hoya mai marisoare pe care le astept. Abia astept sa-mi transplantez butasii in ghivece...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
AnaR asteptam poze poate ne inspiri si pe noi sa mai castigam spatiu.
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Data de inscriere : 14/02/2008
Si eu am problema asta...tb sa-mi comand rafturi pt cand scot plantele pe terasa...Ma gandeam la fier forjat, am vazut cate ceva prin Practiker , insa mi se pareau scumpe.
Mie nu-mi mai ies din minte cele de pe site-ul lui Simone
Nu stiu ce fac, dar trebuie sa am unul din ala cu sticla
Nu stiu ce fac, dar trebuie sa am unul din ala cu sticla
-
despre ce rafturi vorbiti Carmen si Simona?
bia8- Pasionat de Hoya
-
-
Etajera
Deci iata etajera mea, am montat-o, doar hoya lipsesc...
https://s268.photobucket.com/albums/jj40/AnaR_2008/diverse/
E din metal, rezistenta. Exact de ce aveam nevoie. Si ieftina, ca braga!
https://s268.photobucket.com/albums/jj40/AnaR_2008/diverse/
E din metal, rezistenta. Exact de ce aveam nevoie. Si ieftina, ca braga!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
e foarte frumoasa galeria Simona, si hoya "sunt superbe", vreau sa am si eu plante inflorite, astept sa infloreasca linearis
bia8- Pasionat de Hoya
-
Are dreptate Carmen, e frumoasa si incapatoare dar la ritmul in care Ana comanda, nu doar butasi ci si plante mature ... in curand va avea nevoie de inca una
-
Sfatul zilnic : „Sanatatea nu este dreptul celui mai tare ,ci rasplata celui mai intelept.” Dr. A Riant
http://www.holism.ro/sfatulzilnic.htm
http://www.holism.ro/invata.htm
http://www.holism.ro/sfatulzilnic.htm
http://www.holism.ro/invata.htm
bia8- Pasionat de Hoya
-
Pagina 6 din 34 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum