Cafeneaua Hoyana 2008
+24
Gabriela
nina
tinaM
Mada
myosotis
Johana
lizi2
irina
Pakeha
miha
dianatm
bibacj
ela
dodo
Simona D.
myrela
bia8
AnaR
fp
Vernil
Stefana
viovaslui
Valentina30
Carmen
28 participan?i
Pagina 14 din 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: Cafeneaua Hoyana 2008
Distractie placuta va doresc ( stiu ca merge si Bia ) si nu uitati de noi Vedeti si voi ce gasiti pe acolo si noi nu gasim aici si aduceti lastarei si alea, alea ....
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
deja mi-am facut o listuta - vreau neaparat leandru galben si rosu...si carpobrotus, ca nu mai am decat 2 fire. Si poate ceva palmieri, ca anul trecut cand am venit din Tunisia, tot avionul avea palmieri in mana - si culmea s-au prins toti.
Distractie placuta in concediu.
Ce faceti cu plantele in aceasta perioada ca eu ma tot gandesc cate mai gasesc cand ma intorc si asta ma deprima.
Ce faceti cu plantele in aceasta perioada ca eu ma tot gandesc cate mai gasesc cand ma intorc si asta ma deprima.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Distractie placuta!!! Soare...mare ...relaxare...si sa veniti cu poze...sa ne plimbam si noi pe-acolo...virtual...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
neatza, de maine suntem la mare si ne revedem peste o saptamana si ceva, multumim de urari... sa aveti grija de voi (Simona multumesc inca o data).
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Eu sunt ca iedul cu 2 capre...si mama si soacra stau in aceeasi localitate cu mine. SI mami o sa ude florile, cand nu poate ea, vine soacra, care mereu imi da flori , pui, lastari etc...
si la mine va veni mami si tati, pt ca lor le-am explicat ce au de facut, azi chiar mai am de facut niste biletele ca sa le las si alte instructiuni,...ar veni si soacra mea careia ii plac la nebunie florile dar ea nu a participat la instructaj asa ca...
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Voi distrati-va!!! Ele va vor intampina ...tot asa frumoase cand veniti acasa...si sa le aduceti si ceva...fratiori de pe-acolo...
miha- Pasionat de Hoya
-
Sa fiti cuminti in lipsa mea, ramaneti "home alone"... ne vedem peste vreo saptamana si ceva, mai bronzati - sper - doar mi-am cumparat unt de cacao de la farmacie, si mai relaxati. Stati linistite am sa caut si acolo Hoya, caci nu se stie niciodata unde poti gasi.
Va doresc multe flori frumoase, iar mie imi doresc soare....
Va doresc multe flori frumoase, iar mie imi doresc soare....
Sa fie cum doresti.... Concediu placut!!!
miha- Pasionat de Hoya
-
iti doresc sa te bronzezi cat mai mult si sa gasesti vreo hoya adulta ca sa avem de unde lua -cumpara butasi
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Buna, tuturor! Nu am mai intrat pe forum, doar din lipsa de timp....dar acum vad cat de mult ati muncit si ce flori frumoase aveti! Sa va bucurati de ele!
Chiar si la mine infloreste hoya traditionala, plus ca am mai primit de la vernil niste lastari de hoya carora le merge foarte bine.
Cu Stefana m-am mai intilnit la Slanic, dar tot o salut cu drag!!!!
Chiar si la mine infloreste hoya traditionala, plus ca am mai primit de la vernil niste lastari de hoya carora le merge foarte bine.
Cu Stefana m-am mai intilnit la Slanic, dar tot o salut cu drag!!!!
Mada- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 27
Carmen, tot respectul meu pentru ce ai realizat in asa scurt timp.
Nu numai ca ai adunat iubitorii de hoya pe un forum specializat, dar ai insuflat si altora pasiunea pentru aceasta floare.
Si atmosfera asta de familie.....e minunata!
Nu numai ca ai adunat iubitorii de hoya pe un forum specializat, dar ai insuflat si altora pasiunea pentru aceasta floare.
Mada- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 27
Buna dimineata!!! V-ati trezit??? Atunci va invit la cafea... La mare e innorat...asa ca ..in loc de plaja merge o cafea...
miha- Pasionat de Hoya
-
M-am trezit si eu, de la somnul de dupamasa, cand nu e de stat la soare, daca nu vreti sa vedeti un omulet prajit...
E asa cald aici...si m-am bronzat de numa...abia astept schimbul 2....
Multumesc Mada, sa te simti bine in continuare - maine merg la o florarie - nu cred ca mai am sanse sa gasesc Hoya aici, da macar un maslin mi-as lua...
E asa cald aici...si m-am bronzat de numa...abia astept schimbul 2....
Multumesc Mada, sa te simti bine in continuare - maine merg la o florarie - nu cred ca mai am sanse sa gasesc Hoya aici, da macar un maslin mi-as lua...
nu uita ca vrem poze; poate ne arati si ceva gradini de pe acolo, jardiniere etc..iti doresc
ela- Pasionat de Hoya
-
Chiar suntem ca o familie admiratoare (si admiratori ) ai unei plante cu totul deosebite.Mada a scris:...
Majoritatea activam si pe alte forumuri, dar aici venim ... acasa.
Iar "stapana casei" are grija mereu sa fie bine.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
cel mai mult imi place atmosfera calda, de familie , fara rautati gratuite ascunse sub masca unui umor ironic!....iar daca pui o intrebare 'naiva'(de aia e forum- sa afli lucruri pe care nu le stiai inainte) nu esti 'taxat'!
bravo, noua , celor care activam pe acest forum si am reusit sa cream acest sentiment de prietenie dar si de respect
bravo, noua , celor care activam pe acest forum si am reusit sa cream acest sentiment de prietenie dar si de respect
ela- Pasionat de Hoya
-
Exact asta vroiam sa spun si eu. Din toate forumurile pe care am cont, acesta mi-e cel mai drag. Asa ca...pe aici mi-oi duce veacul!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Stefana, ne intalnim joi?
ela- Pasionat de Hoya
-
buna dimineata la o cafea cu lapte!
ela- Pasionat de Hoya
-
Buna dimineata! Sa ne faca bine pe caldurile astea...putina cafea si multa apa...
miha- Pasionat de Hoya
-
Calispera tuturor...Nu ma taxati daca n-am scris corect, cam asa se pronunta ...ar fi un "buna seara"...
V-a fost dor de mine ?
Mie da...de forum, de flori , de tara, iar acum mi-e dor deja de plaja
Incerc sa citesc ce-ati mai scris voi pe aici, in lipsa mea, si apoi voi descarca din poze sa va arat minunile de pe alte plaiuri. Din pacate n-am gasit pe acolo Hoya, dar am venit cu un maslin, si cu o plumeria ( de vreun metru - care e cam sifonata de pe drum, dar are radacini bune, si a scapat cu bine de avion ).
Bine v-am regasit!!!
V-a fost dor de mine ?
Mie da...de forum, de flori , de tara, iar acum mi-e dor deja de plaja
Incerc sa citesc ce-ati mai scris voi pe aici, in lipsa mea, si apoi voi descarca din poze sa va arat minunile de pe alte plaiuri. Din pacate n-am gasit pe acolo Hoya, dar am venit cu un maslin, si cu o plumeria ( de vreun metru - care e cam sifonata de pe drum, dar are radacini bune, si a scapat cu bine de avion ).
Bine v-am regasit!!!
Pagina 14 din 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum