comanda Franta august 2008
+15
dodo
myosotis
miha
Gabriela
marioara
dianatm
bia8
ela
vickylucia
Stefana
Johana
nina
Carmen
Simona D.
Pakeha
19 participan?i
Pagina 5 din 11
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: comanda Franta august 2008
Scuze pentru tacerea din ultimele zile, abia in seara asta am ajuns acasa. DA, ramane pubicalyx Pink Silver, planta tanara, 10 euro. As mai dori butasi carnosa Kromson Queen si de obovata.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Am afisat cererile voastre, verificatile sper sa nu fi gresit.
Tot facand modificarile, am descoperit ca am uitat sa pun cate ceva pe lista mea. Sincer, nu am mai avut timp sa ma uit pe lista si sa ma gandesc pt adefinitiva comanda. Asa ca scuze pt ca o sa va pun un pic pe treaba iara.
M-am uitat doar la lista postata pana acum de mine. Vad ca la magnifica mai sunt locuri deci vreau si eu, celelalte doua pe care le-am mai vrut, vad ca nu sunt trecute dar sunt cu semnul intrebari, insa am observat ca la unele care au semnul intrebari au fost trecute totusi nume.
4 anulata aff GPS8606 (?) Holland
110 magnifica France 8,00 Euro 1-2 5
175 stoneana (?) France
Tot facand modificarile, am descoperit ca am uitat sa pun cate ceva pe lista mea. Sincer, nu am mai avut timp sa ma uit pe lista si sa ma gandesc pt adefinitiva comanda. Asa ca scuze pt ca o sa va pun un pic pe treaba iara.
M-am uitat doar la lista postata pana acum de mine. Vad ca la magnifica mai sunt locuri deci vreau si eu, celelalte doua pe care le-am mai vrut, vad ca nu sunt trecute dar sunt cu semnul intrebari, insa am observat ca la unele care au semnul intrebari au fost trecute totusi nume.
175 stoneana (?) France
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
As dori sa ma schimbati de la heushcheliana la Irian Jaya si vreau si un butas de micrantha.Confirm si acesti 2 butasi!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
am facut poze dar tb descarcate, duse in album si apoi postate....si fii-mea nu prea are timp!( iar eu nu prea ma pricep dar cred ca o sa incerc singura,)
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
am vazut ca apar si la butas de heushkeliana pink cu semnul intrebarii, nu am solicitat butas de acest gen, pt ca mi-am luat in comanda din martie. si am mai vazut ca sunt 3 butasi , deci e ok sa-i ramana Johanei
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
OK, ramane onichoides in loc archiboldiana!
ela- Pasionat de Hoya
-
bia8 a scris:am vazut ca apar si la butas de heushkeliana pink cu semnul intrebarii, nu am solicitat butas de acest gen, pt ca mi-am luat in comanda din martie. si am mai vazut ca sunt 3 butasi , deci e ok sa-i ramana Johanei
Da, e o eroare, enumerarea se referea la imperialis b..o sa modificam...
Carmen a scris:bia8 a scris:am vazut ca apar si la butas de heushkeliana pink cu semnul intrebarii, nu am solicitat butas de acest gen, pt ca mi-am luat in comanda din martie. si am mai vazut ca sunt 3 butasi , deci e ok sa-i ramana Johanei
Da, e o eroare, enumerarea se referea la imperialis b..o sa modificam...
nici imperialis Bangkok nu vreau intrucat m-am inscris pentru planta juvenila, atunci cand am specificat nu stiam ca nu exista deosebire, am crezut ca sunt plante diferite, specific acestea ca sa poata sa se inscrie altcineva pentru butas.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Scuze, am observat mai tarziu ca obovata a fost deja luata, asa ca as vrea pe langa butasul de Krimson Queen si unul de vanuatuensis, 6 euro. Bineinteles ca pubicalyx Pink Silver ramane.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
k, fetelor, fac modificare pe hartie, nu stiu cand o sa o mai putem actualiza si pe pagina.
verific imediat disponibilitatea...
verific imediat disponibilitatea...
Gabriela a scris:Am afisat cererile voastre, verificatile sper sa nu fi gresit.
175 stoneana (?) France
gabriela, semnul intrebarii cred ca se refera aici la denumirea exacta a plantei...deci de aici lipsa completarii...
E posibil ca in august sa fie disponibile cele care au semnul intrebarii la rubrica "pret", am dreptate , Pakeha ?
CBogdan a scris:Pakeha a scris:CBogdan a scris:Carmen a scris:Mesajul cu nr. 3003 a fost al noii nostre membre , CBogdan, care nu stiu inca exact daca are sau nu Hoya, dar are o promisiune de la mine cu privire la un butas de bella inradacinat, si o punga de perlit.
Felicitari...
hehe suuper pai nu am inca dar datorita tie voi avea
lista de ales 1 butas (sau 2 ?) cadou :
H australis *
H burtoniae *
H carnosa *
H heuschkeliana *
H compacta
H ischnopus
H obscura
H salweenica
din cele cu * se pot alege 2, celelalte una singura
livrarea la Bucuresti in august
merci beaucoup,as alege H obscura,si pt inceput e de ajuns 1 butas.
o sa ma pun pe
bine ca mi s-a adus aminte, uitasem complet
a aparut gresit notarea la heuahkeliana...era vb de rubrica cu imperialis-ul, Am explicat mai sus cand a intrebat Bia. Nu stiu dc mai reusesti , Gabriela sa modifici.vickylucia a scris:As dori sa ma schimbati de la heushcheliana la Irian Jaya si vreau si un butas de micrantha.Confirm si acesti 2 butasi!
atunci cum ramane, Vicky, ramai la imperialis ? si te trec si la irian jaya ?
VA rog mult cand treceti cererile, scrieti numarul de margine, ca mi-e mai usor sa caut....nu sunt toate in ordine alfabetica. Multumesc.
Pakeha, sa ne spui cand se inchid listele, caci deja am depasit 60 butasi , plus separat plantele mature
@Carmen
multumesc pt lista, sant un jur de 65 de butasi
dupa o consultare cu Sylvie (consoarta), care o sa ma ajute la impachetat si etichetat, am concluzionat ca se poate merge pana la 100
multumesc pt lista, sant un jur de 65 de butasi
dupa o consultare cu Sylvie (consoarta), care o sa ma ajute la impachetat si etichetat, am concluzionat ca se poate merge pana la 100
Sarumana consoartei..., cred ca fetele vor fi fericite...
Ce rapid s-au adunat atatea, eu credeam ca suntem doar pe la 20
Ce rapid s-au adunat atatea, eu credeam ca suntem doar pe la 20
Carmen trimite-mi te rog fisierul sa fac modificarile, dar pe mail, foarte curios mi-a disparut mess-ul. As fi vrut sa vorbim pe mess. Cu modificarile pe net ma ocup in continuare, fi fara grije pot sa imi rup din timp insa ce nu pot face pana pe 16 ii centralizarea in excel.
Pakeha, iti multumim, adica iti multumesc.
Pakeha, iti multumim, adica iti multumesc.
Gabriela- Admirator Hoya
-
as vrea sa ma inscriusi eu la o comanda dar am unele intrebari de ex la crassicalis/incrasata,flavida,lobii,onychoides pe care le as vrea nu scris nici un pret la butasi , nu mai sint sau de ce?daca nu mai sint m as inscrie la pubicalyx pink silver si imperialis
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
vivien a scris:as vrea sa ma inscriu si eu la o comanda dar am unele intrebari de ex la crassicalis/incrasata,flavida,lobii,onychoides pe care le as vrea nu e scris nici un pret la butasi , nu mai sint sau de ce?daca nu mai sint m as inscrie la pubicalyx pink silver si imperialis
hello
onychoides este (archboldiana s-a dovedit a fi onychoides)
in loc de flavida iti recomand vanuatuensis (odata adulta e tot timpul inflorita cu buchete mari galbene foarte frumos mirositoare) - flavida nu va fi disponibila anul asta
crassicalis/incrasata voi stii daca este doar in august
lobbii nu fac butasi, tocmai de pregateste sa infloreasca prima oara
pubicalyx Pink Silver si imperialis vezi cu Carmen care centralizeaza
@Carmen : facem ca in primavara, poti sa notezi si ce e peste disponibil si vedem cand fac butasii cati ies exact - multumesc
Ma conformez si trec si numarul pozitiei butasilor din tabel:
pozitia 27, butas Krimson Queen,
pozitia 38, butas compacta Hindu Rope,
pozitia 181, butas vanuatuensis.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
TinaM iti multumesc nici nu stii cat inseamna pt noi chestia asta, sper sa nu te fi suparat.
Vivien cele care nu au pret ori semnul intrebari sunt doar poate pt comenziile viitoare, ce este valabil pt acum sunt cele cu pret, iar pt cele cu semnul intrebari ii o seansa sa fie disponibile la comanda asta din august. Sper ca acum sa iti fie mai usor. Succes.
Vivien cele care nu au pret ori semnul intrebari sunt doar poate pt comenziile viitoare, ce este valabil pt acum sunt cele cu pret, iar pt cele cu semnul intrebari ii o seansa sa fie disponibile la comanda asta din august. Sper ca acum sa iti fie mai usor. Succes.
Gabriela- Admirator Hoya
-
in legatura cu optiunea de a primi onychoides in loc de archboldiana, sunt doua varietatide onychoides: ce diferenta intre ele?
am confirmat anterior H.onycoides dar nu stiu care din cele doua varietati se preteaza cel mai bine la apartament
am confirmat anterior H.onycoides dar nu stiu care din cele doua varietati se preteaza cel mai bine la apartament
Ultima editare efectuata de catre ela in Vin Iul 11, 2008 9:28 pm, editata de 1 ori
ela- Pasionat de Hoya
-
tinaM a scris:Ma conformez si trec si numarul pozitiei butasilor din tabel:
H cumingiana nu e disponibila anul asta, pot sa-ti recomand H densifolia, care are flori similare si frunze foarte asemanatoare, cresterea este ceva mai rapida - pe lista era un butas disponibil, nu stiu daca mai este
ela a scris:in legatura cu optiunea de a primi onychoides in loc de archboldiana, sunt doua varietatide onychoides: ce diferenta intre ele?
foatre sincer, habar n-am, frunzele sant un pic diferite, si stiu ca sant cel putin 7-8 varietati diferite (culoare, forma, dimensiuni, miros)
la mine cea identificata gresit archboldiana e prima care infloreste
Eu sa ma supar? Dupa cat va necajesc? Nu iti face probleme, daca pot face ceva sa va usurez munca, cu placere!
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Pakeha, multumesc, nu am stiut ca sunt asemanatoare. Oricum, a luat-o altcineva, ramane pe data viitoare. Multumesc pentru viitoarele mele flori.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Lista finala comanda august
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Bilantul comenzii de la Alex - august 2008
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
» Centralizarea comenzii pt luna august 2008 de la Pakeha
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Bilantul comenzii de la Alex - august 2008
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
» Centralizarea comenzii pt luna august 2008 de la Pakeha
Pagina 5 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum