Cafeneaua Hoyana 2009
+17
Sash
dana c
vickylucia
Gabriela
Johana
Vernil
tinaM
miha
CBogdan
nina
Stefana
AnaR
luiza
dodo
ela
bia8
Carmen
21 participan?i
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cafeneaua Hoyana 2009
Cine pofteste un ceai cald pe vremea asta geroasa ? sau o cafeluta ?
Eu ca si cum nu simt suficient gradele sub 0 de acasa, ma pregatesc sa merg la ski sa verific starea partiei ... noroc cu costumul de "cosmonaut" prin care nu trece nici o adiere de ger...
Eu ca si cum nu simt suficient gradele sub 0 de acasa, ma pregatesc sa merg la ski sa verific starea partiei ... noroc cu costumul de "cosmonaut" prin care nu trece nici o adiere de ger...
Re: Cafeneaua Hoyana 2009
buna dimineata... ce faceti? ...din nou la job... macar azi dimineata nu mai era asa ger afara... sa aveti o saptamana usoara!
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
la noi e destul de frig......-4gr;oricum,va doresc o saptamana cu spor in toate!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Sa vedeti la noi ce frig e, ti se lipesc narile si faci promoroaca pe sprincene. Abia astept sa treaca iarna ca deja ma deprima.
O saptamana cat mai fructuoasa va doresc.
O saptamana cat mai fructuoasa va doresc.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Buna seara...of, am prins o raceala in plina iarna la care nu ma asteptam...ma ustura gatul de nu mai pot vb ( si deja m-am saturat de ceaiuri ...
Multa sanatate, Carmen...
luiza- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 186
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 56
Data de inscriere : 13/08/2008
Carmen, da' de ce umbli prin frig? Ha?
Acuma serios vorbind, ai grija de tine si sa te faci bine curand...Si continua cu ceaiuri cu miere si lamaie, ca ajuta...
Sanatate!!!
Acuma serios vorbind, ai grija de tine si sa te faci bine curand...Si continua cu ceaiuri cu miere si lamaie, ca ajuta...
Sanatate!!!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
dimineata mi-am facut jumatate de pahar de suc de lamaie natural, si l-am baut strangand din ochi...
ma duc sa mai beau un ceai , si trec in pat sa ma uit la serialul meu ...
Ana, zi si tu ca taica-meu : "da, ca a trebuit sa mergi la ski, sigur acolo ai racit !! " ...
cred ca am luat de la serviciu, ca-s mai multi cu viroze, si de la clienti, fiecare vine cu cate un virus in dotare pe vremea asta...
da nu ma las eu...sper maine sa razbesc, sa -mi treaca durerea...
ma duc sa mai beau un ceai , si trec in pat sa ma uit la serialul meu ...
Ana, zi si tu ca taica-meu : "da, ca a trebuit sa mergi la ski, sigur acolo ai racit !! " ...
cred ca am luat de la serviciu, ca-s mai multi cu viroze, si de la clienti, fiecare vine cu cate un virus in dotare pe vremea asta...
da nu ma las eu...sper maine sa razbesc, sa -mi treaca durerea...
Sigur o sa-ti treaca...Tin pumnii!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Pe frig la munte, in tineretea mea n-am racit niciodata. La servici a fost virusu' ... in atmosfera de acolo . Cred ca o sa-ti treaca doar daca stai in casa, macar 3 zile. Bagata in plapuma, aerisit camera, miere cu lamaie ...
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Sorry! Si sanatate!
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Puncte : 0
Data de inscriere : 13/02/2008
buna seara...v-am zis ca nu bolesc mult...mi-am revenit, desi iau inca tratament, dar am o stare mult mai buna...
voi ce mai faceti ?
voi ce mai faceti ?
La multi ani, tuturor si bine v am regasit.
am lipsit putin,,dar am revenit cu forte noi si acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris voi pe aici
si sa mai admiri cate o floare...
am lipsit putin,,dar am revenit cu forte noi si acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris voi pe aici
si sa mai admiri cate o floare...
CBogdan- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 43
Localizare : timisoara
Puncte : 27
Data de inscriere : 19/04/2008
Unde esti Carmen? Ti-a trecut raceala?
Oricum multa sanatate.
Oricum multa sanatate.
dodo- Pasionat de Hoya
-
am revenit...mi-a trecut si raceala...atunci rapid...
unde-am fost ?
in incostienta si naivitatea mea, mi-am facut un consult ORL , pentru o rinita, presupusa alergica, foarte deranjanta, care persista de mai bine de un an...ma saturasem de teste si medicamente de alergie...
la consult, s-a dovedit a fi o pb de ORL, pt care se impunea o interventie chirurgicala...fooarrrteee simpla, mi-a zis prof dr..., iar eu ca bleaga l-am crezut, ca va dura 1 minut jumate...si in 2-3 zile ma lasa acasa...ca anestezia e cu spray, etc...
toate duceau spre o imagine mai mult formala de operatie, nicidecum una care sa ridice probleme, sau ma rog, dureri, ca astea ma interesau pe mine...
ca niciodata de cand ma stiu, nici macar o data n-am google-it problema, sa vad in ce consta, caci in imaginea mea, o interventie pt care te anesteziaza local cu spray si dureaza 1 min jumate, chiar nu ma speria... ( ce curaj pe mine)
ei...joi a fost toata treaba...acum am intrat pe usa casei...restul povestii in episodul 2, caci abia ma instalez si-mi caut medicatia
miss me ???
unde-am fost ?
in incostienta si naivitatea mea, mi-am facut un consult ORL , pentru o rinita, presupusa alergica, foarte deranjanta, care persista de mai bine de un an...ma saturasem de teste si medicamente de alergie...
la consult, s-a dovedit a fi o pb de ORL, pt care se impunea o interventie chirurgicala...fooarrrteee simpla, mi-a zis prof dr..., iar eu ca bleaga l-am crezut, ca va dura 1 minut jumate...si in 2-3 zile ma lasa acasa...ca anestezia e cu spray, etc...
toate duceau spre o imagine mai mult formala de operatie, nicidecum una care sa ridice probleme, sau ma rog, dureri, ca astea ma interesau pe mine...
ca niciodata de cand ma stiu, nici macar o data n-am google-it problema, sa vad in ce consta, caci in imaginea mea, o interventie pt care te anesteziaza local cu spray si dureaza 1 min jumate, chiar nu ma speria... ( ce curaj pe mine)
ei...joi a fost toata treaba...acum am intrat pe usa casei...restul povestii in episodul 2, caci abia ma instalez si-mi caut medicatia
miss me ???
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Sanatate multa Carmen, poate-i mai bine ca nu stiai in ce consta interventia pentru ca altfel probabil n-o faceai.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Da, cu siguranta n-o faceam...am mers ca o inconstienta la interventie, ca si cum n-ar fi chiar o operatie...
Si ai mei se mirau ce tact a avut medicul cu mine, sa-mi zica doar de 1 min jumate...e adevarata vorba : Reclama sufletul comertului.
Per total, acum am uitat starea neplacuta si dureroasa, am tras un lesin in operatie, dupa anestezia locala, am murit de frica la propriu, caci era prima mea cazare in spital, si dupa 2 zile destul de grele, acum ma simt mai bine, si cred ca rinita a disparut...ceea ce e foarte bine...
mai intram sa citesc pe forum, dar era prea obositor sa raspund la tot ce-ati scris, inca mai am de citit...
Va doresc multa sanatate, ca e cea mai importanta!!!
pusi
Si ai mei se mirau ce tact a avut medicul cu mine, sa-mi zica doar de 1 min jumate...e adevarata vorba : Reclama sufletul comertului.
Per total, acum am uitat starea neplacuta si dureroasa, am tras un lesin in operatie, dupa anestezia locala, am murit de frica la propriu, caci era prima mea cazare in spital, si dupa 2 zile destul de grele, acum ma simt mai bine, si cred ca rinita a disparut...ceea ce e foarte bine...
mai intram sa citesc pe forum, dar era prea obositor sa raspund la tot ce-ati scris, inca mai am de citit...
Va doresc multa sanatate, ca e cea mai importanta!!!
pusi
Sanatate Carmen !!!
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Multa sanatate, Carmen, ai grija de tine!
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Ce problema era la originea rinitei?
Sa te inzdravenesti repede si sa ne spui ce-ti fac hoyele , daca ti-au simtit lipsa (ca aici, pe forum, sigur ne-ai lipsit ).
Sa te inzdravenesti repede si sa ne spui ce-ti fac hoyele , daca ti-au simtit lipsa (ca aici, pe forum, sigur ne-ai lipsit ).
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Multa sanatate, Carmen si numai bine.
luiza- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 186
Puncte : 56
Data de inscriere : 13/08/2008
Sanatate multa, Carmen!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
multumesc fetelor...
e bine acasa si pe forum...
la originea rinitei mele cronice hipertrofice, credeam ca sta o alergie, dar se pare ca nu...in timp, datorita unor infectii, viroze netratate sau tratate partial si necorespunzator, cornetele nazale se maresc, si obtureaza efectiv caile nazale...asta ar fi cauza... prin interventia chirurgicala, se taie practic partea crescuta ... simti ca si cum ti-ar zdrobi cineva ceva oase...dar nu doare, doar ti se face frica..
eu ca reactii aveam nasul infundat, curgea mereu dimineata, vreo ora imi stergeam nasul, stranutam mereu si uneori aveam dureri de cap, in spatele capului, aproape la ceafa...
ei acum a trecut, incep sa ma reobisnuiesc cu respiratia normala...
e bine acasa si pe forum...
la originea rinitei mele cronice hipertrofice, credeam ca sta o alergie, dar se pare ca nu...in timp, datorita unor infectii, viroze netratate sau tratate partial si necorespunzator, cornetele nazale se maresc, si obtureaza efectiv caile nazale...asta ar fi cauza... prin interventia chirurgicala, se taie practic partea crescuta ... simti ca si cum ti-ar zdrobi cineva ceva oase...dar nu doare, doar ti se face frica..
eu ca reactii aveam nasul infundat, curgea mereu dimineata, vreo ora imi stergeam nasul, stranutam mereu si uneori aveam dureri de cap, in spatele capului, aproape la ceafa...
ei acum a trecut, incep sa ma reobisnuiesc cu respiratia normala...
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Cluj mai 2009
» calendar Hoya 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Cluj mai 2009
» calendar Hoya 2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum