Cafeneaua Hoyana 2009
+17
Sash
dana c
vickylucia
Gabriela
Johana
Vernil
tinaM
miha
CBogdan
nina
Stefana
AnaR
luiza
dodo
ela
bia8
Carmen
21 participan?i
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cafeneaua Hoyana 2009
Idem
Cand ies in balcon, nu mai am nevoie de plimbare in parc
Cand ies in balcon, nu mai am nevoie de plimbare in parc
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Eu am lucrat. Singura destindere a fost bibileala florilor si povestile de seara...
Phii, ca-mi aminti Stefana de balcon, trebuie sa dau intai o fuga pe la coltul cu hoya... Noapte buna...
Phii, ca-mi aminti Stefana de balcon, trebuie sa dau intai o fuga pe la coltul cu hoya... Noapte buna...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Poate nu stiati!
Gradina Bakker
Gradina Bakker
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
Azi e o zi urata pt mine, am lipsit numai 2 zile de acasa si la intoarcere am gasit calicina inmuiata Dupa doua mici accidente (a cazut de doua ori in cap, pierduse frunza mare...), incepuse sa mearga asa de bine, frunzele incepusera sa creasca asa de frumos... Din nu-stiu-ce superstitie tampita, nici poze nu i-am facut --ea si linearis-ul mi se pareau pietre de incercare --, nici nu prea discutam de ea; era ca un bun pe care-l tii ascuns numai pentru tine, asteptand sa-i creasca valoarea...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
nu te da batuta, calycina suporta multe dar poate avea sanse de supravietuire...
iti tinem pumnii...si pt mine a fost greu cu calycina...acum ma bucur doar ca traieste si creste , fara sa-i cer si flori ...
iti tinem pumnii...si pt mine a fost greu cu calycina...acum ma bucur doar ca traieste si creste , fara sa-i cer si flori ...
verifica-i radacinile si pune-o, daca e cazul, la reinradacinat( face usor radacini)
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Multumesc, dar batalia era pierduta din start. Toate trei frunzele erau compromise si inca de luni seara incepuse sa sa inmoaie si partea de jos a butasului (toata chestia a inceput din varf!). Nu am mai avut cu ce sa incerc o eventuala salvare...
Daca are cineva planta mare si e dispus sa faca un butas, dati de veste?
Daca are cineva planta mare si e dispus sa faca un butas, dati de veste?
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Salut!Nu mai inteleg nimic,nu se mai fac vanzari sau schimburi pe forum sau ce se intampla?Nici macar postari despre experientele voastre.......
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Vicky, am citit ce mi-ai scris pe mushuroi si o sa iau legatura cu Geta
Stefana- Hoyamaniac
-
vickylucia a scris:Salut!Nu mai inteleg nimic,nu se mai fac vanzari sau schimburi pe forum sau ce se intampla?Nici macar postari despre experientele voastre.......
ce simpatica esti...imi asum mea culpa aici, eu una sunt tare ocupata cu serviciul iar cand ajung acasa abia reusesc sa-mi fac ceva de mancare sau sa dorm, si intru pe forum mai rar, si atunci mai mult sa citesc decat sa scriu...
si am observat ca daca nu animez eu forumul, altii tind sa reactioneze la fel ca mine...deci iertare...
saptamana asta e si mai incarcata pt mine, caci pe langa munca, sunt si nasa sambata si tot umblu de colo colo pt rezolvarea diverselor chestii...
sper sa am mai mult timp sapt viitoare sa mai fac si eu update-uri...
vanzari...ce mai, eu n-am timp nici sa mai cumpar...nici sa ajung la posta, nici sa caut pe net oferte...
comenzi, doar ce a fost una, la Alex...
in rest, la restul, toate bune ?
dupa cum vedeti, a venit si vara...si unele specii inca imbobocesc la mine...lacunosa un butas e inflorit, mai am mugurasi la lobii si abia astept sa-i deschida...
v-am pupat...
Multumesc mult Stefana!Carmen daca butasii tot infloresc,atunci da tonul ca sa mai animam forumul!Am inteles situatia de moment :,,Sa-ti fie de bine!
-
Deci preiau eu stafeta animarii forumului pana cand o sa aibe din nou mai mult timp disponibil Carmen.
Asa ca, probleme, sugestii, achizitii noi ?
Asa ca, probleme, sugestii, achizitii noi ?
Stefana- Hoyamaniac
-
As fi dorit sa vad postari mai multe cu schimburi,achizitii[gracias]sau comenzi.pt ca anul trecut era o ...,,fofota"!
-
e criza economica mondiala, si plus de asta multi dintre noi si-au facut stocul atunci, acum doar mai inlocuiesc lipsurile sau isi mai fac cate o pofta...
de aici incolo trecem la schimb de experienta...
la schimburi n-ar strica sa mai incercam cateva...
de aici incolo trecem la schimb de experienta...
la schimburi n-ar strica sa mai incercam cateva...
Buna dimineata tuturor...si sa va traiasca tuturor copiii ...sa le oferiti un 1 Iunie minunat...
Salut!
Am vazut azi La BIG , hoya de vanzare, cred ca era carnosa si bella sau minibella
Erau plante tinere cu mai multe ramurele si cam de 20-30 de cm. Carnosa cred ca era la inceput de inforire sau era pe trecute, nu am putut sa vad prea bine cealta nu era inflorita. Ca pret am intrebat si mi-a spus de 50 lei.
Am vazut azi La BIG , hoya de vanzare, cred ca era carnosa si bella sau minibella
Erau plante tinere cu mai multe ramurele si cam de 20-30 de cm. Carnosa cred ca era la inceput de inforire sau era pe trecute, nu am putut sa vad prea bine cealta nu era inflorita. Ca pret am intrebat si mi-a spus de 50 lei.
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
Ce mai faceti?
ce va fac florile ?
Ale mele se bucura de soarele cald, unele pregatesc alte flori, altele doar frunze, dar per total, ma bucur ca incep sa miste cate putin fiecare...
Cum va e timpul liber ? La fel de scurt ca al meu ?
deja simt cum pluteste in aer mireasma de concedii, vad ca scolile au intrat in vacanta, iar caldura te duce cu gandul la mare....si abia astept concediul
ce va fac florile ?
Ale mele se bucura de soarele cald, unele pregatesc alte flori, altele doar frunze, dar per total, ma bucur ca incep sa miste cate putin fiecare...
Cum va e timpul liber ? La fel de scurt ca al meu ?
deja simt cum pluteste in aer mireasma de concedii, vad ca scolile au intrat in vacanta, iar caldura te duce cu gandul la mare....si abia astept concediul
Mare si soare...ce frumos!
Las' ca-mi iau eu revansa la anu'! Ca atunci voi putea sa merg si eu undeva in voiaj...
Pana atunci, in concediu, ma voi multumi sa ma odihnesc in gradina, cu flori si veverite si pasari colorate...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Ana si gradina, veveritele si pasarile colorate pot fi relaxante. Eu abia astept sa plec in concediu, inceputul asta de an a fost foarte obositor, simt ca abia ma tar pana la munca iar schimbarile astea bruste de temperatura imi dau batai de cap din cauza reumatismului.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Anaa, poze cu gradina!!! Am si eu ceva pasari colorate cu gri, galben si putin grena (nu stiu ce sunt) in castanul din fata blocului, dau au prostul obicei de a se ascunde bine intre frunze.
Eu nu stiu daca anul asta mai apuc sa ma odihnesc... parca nu mai am timp pentru nimic. Si totusi, zilnic inspectez florile: butasii noi sunt harnicuti, compacta si multiflora vor iar sa infloreasca, serpensul e mai lenes, dar da semne ca vrea sa faca totusi ceva, stephanotisul infloreste, in sfarsit, dupa 5 ani, orhideele sunt bine...
Fetelor, multa sanatate si aveti grija de voi!...
Eu nu stiu daca anul asta mai apuc sa ma odihnesc... parca nu mai am timp pentru nimic. Si totusi, zilnic inspectez florile: butasii noi sunt harnicuti, compacta si multiflora vor iar sa infloreasca, serpensul e mai lenes, dar da semne ca vrea sa faca totusi ceva, stephanotisul infloreste, in sfarsit, dupa 5 ani, orhideele sunt bine...
Fetelor, multa sanatate si aveti grija de voi!...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Bine v-am regasit dupa 2 saptamani, am facut o pauza fortata de imprejurari(s-a casatorit fiica mea )...
ela- Pasionat de Hoya
-
felicitari ela, sa aiba casa de piatra....si sa vina repede si nepoteii!!!!!! cum te simti acum?
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
dana c- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 12
Puncte : 12
Data de inscriere : 13/06/2009
Ela felicitari, le doresc o casnicie fericita tinerilor iar tie sa te bucuri cat mai repede de nepotei frumosi si zlobii.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
multumesc pt. urari, acum m-am mai linistit dupa stresul care a fost si prin urmare vreau sa merg la mama( cica la odihna, dar cred ca am sa ii fac putina curatenie...are 80 ani!
nepotii ii astept cu drag dar nu e cazul prea curand pt. ca intai trebuie sa isi rezolve ,parintii' problemele legate de serviciu, casa etc....
nepotii ii astept cu drag dar nu e cazul prea curand pt. ca intai trebuie sa isi rezolve ,parintii' problemele legate de serviciu, casa etc....
ela- Pasionat de Hoya
-
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Cluj mai 2009
» calendar Hoya 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Cluj mai 2009
» calendar Hoya 2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum