HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Cafeneaua Hoyana 2009

+17
Sash
dana c
vickylucia
Gabriela
Johana
Vernil
tinaM
miha
CBogdan
nina
Stefana
AnaR
luiza
dodo
ela
bia8
Carmen
21 participan?i

HOYA :: Diverse :: Cafenea

Pagina 10 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

In jos

Cafeneaua Hoyana 2009 - Pagina 10 Empty Re: Cafeneaua Hoyana 2009

Mesaj Scris de Vernil Mar Dec 01, 2009 9:25 am

Vicky, merg azi la Bricostore. Daca sunt hibi infloriti si corespund dorintei tale, voi cumpa. Indiferent de floare, pretul este acelasi 25 ron.
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Lun Dec 07, 2009 10:37 am

Vernil a scris:Aseara, plimbandu-mi cainele, am vazut ca Luna este in crestere, iar pe 6 decembrie se va afla in faza de Luna plina. Si iar m-am gandit ca cine pregateste data alegerilor sigur are consultanti lol! care au studiat si alte carti ...
Mi-am permis sa consult hartile astrale ale propozabililor, am stiut cine ramane pe ultima cursa. M-am felicitat .... Acum, dupa ce am admirat frumusetea Lunii in crestere, stiu si cine va fi Mr. President. Very Happy In orice harta astrala, Luna ofera informatii extraordinare, de mare valoare si finete. Sincer, nu vreau sa ma intorc la ce a fost, nu-mi place scandalul, dar daca situatia o cere, atunci hai sa rasturnam muntii si sa devenim constructivi.
Deci, aseara, in timp ce-mi plimbam labradorul, Luna mi-a dezvlauit ca cine este va fi in continuare. lol!

Buna dimineata! Ce zici, Carmen ?
Ar trebui sa specific ca de multe ori mi-a fost teama sa fac o astrograma, fiindca ceea ce intelegeam in miscarea astrelor s-a dovedit a fi real. Poate pasiunea mea sa fie atat de puternica ? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez ...
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ela Lun Dec 07, 2009 12:49 pm

Mariana, tu ai ghicit ca Basescu va castiga alegerile? felicitari pt. exactitatea previziunii....
ela
ela
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Lun Dec 07, 2009 5:34 pm

Mariana, sa stii ca aseara m-am gandit la tine... si dimineata cand am deschis TV-ul la fel... poti linistita sa te bucuri...ai un dar pe care trebuie sa ti-l utilizezi din cand in cand... Laughing
nu e nimic sa nu fie scris in stele...chiar dc se obtine greu...
oricum, eu una nu cred in exit poll-uri pt ca daca pe mine una m-ar intreba nu stiu daca le-as spune exact cu cine am votat...sunt convinsa ca multi raspund doar la deruta...asta pe langa marea strategie de manipulare a populatiei cu exit-polluri...
eu primisem sambata sms cu procentul anuntat de exit-uri pt ora 17.00 de duminica...ei, si astia de la exit-uri sigur nu stiu citi in astre Smile) lol!
Carmen
Carmen
Colectionar Hoya & Adm-Fondator

feminin
Numarul mesajelor : 4669
Varsta : 42
Localizare : printre Hoya
Puncte : 1365
Data de inscriere : 25/01/2008

http://www.hoyas.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Lun Dec 07, 2009 10:48 pm

Am primit de la Mos` Nicolae o carte despre amenajarea gradinii care are o sectiune si despre sere de flori...e primul accept al sotului ca atunci cand vom ajunge la modernizarea gradinii, voi avea un coltisor in care sa-mi pun florile...o mare bucurie pt mine...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Mar Dec 08, 2009 2:05 pm

Ce bucurie sa stii ca poti avea o sera Very Happy . Eu ma bucur ca pot creste flori in gradina blocului, ma bucur ca pustii au devenit adolescenti si nu le mai sta mintea la furat flori Very Happy , ma bucur ca vecinii mei nu mai arunca gunoaie de la balcon, dimpotriva, se relaxeaza admirand gradina ... Mici bucurii care fac viata frumoasa flower

In toamna am ingropat multe resturi menajere (coji de legume si fructe), stiu ca trebuia sa le pun in gradina, intr-un loc separat ... Asa ca sunt tare curioasa daca se va intampla ceva bun cu florile. Oricum, spre exemplificare ca vremea si florile au luat-o razna, uitati ce floare de clematis Ernest Markham am acum, in decembrie. A mai avut cativa boboci, insa aceia s-au uscat. Asta-i singurul rezistent drunken

http://vernil.sunphoto.ro/gradina/YQCPXJQEIDYEDIBXTPJ
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Mar Dec 08, 2009 8:45 pm

Haideti sa ne amuzam impreuna :

Un individ se vede nevoit să oprească mașina din cauza traficului blocat. Deodată, cineva îi bate în geam:
- Ce s-a întâmplat?
- Teroriștii i-au răpit pe cei 322 de parlamentari și cer 10 milioane de dolari răscumpărare. Altfel, amenință că îi vor stropi cu benzină și le vor da foc. Acum mergem din mașina în mașină și facem o chetă.
- Bine. Cam cât dă fiecare?
- Cam 5 litri.

Băsescu și Geoană în elicopter, fac turul României înainte de alegeri. Geoană scoate 100 de lei și îi aruncă pe geam: “Vreau să fac un român fericit.” Băsescu scoate 200 de lei și îi aruncă: “Vreau să fac doi români fericiți!” În momentul acela, pilotul se întoarce și zice: “Nu săriți mai bine amândoi și faceți o țară întreagă fericită?”

Băsescu către mulțimea adunată în Piața Victoriei:
- Am hotărât că, de acum înainte, vom munci numai miercurea!
Toată suflarea impresionată, aplaudă în delir…
- Întrebări?
Se ridică unul, își scoate degetul din nas și zice:
- În FIECARE miercuri?!

Geoana presedinte...asta e cel mai bun banc!

De ce a acceptat Bush să apară în fotografii alături de Geoană? Pentru a părea mai deștept ....
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mar Dec 08, 2009 9:21 pm

ha ha...ha...bune astea...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Vin Dec 11, 2009 11:21 am

Buna dimineata, iubitorilor de flori ! Ce mai faceti, ce mai ziceti ? Cam tacuti in ultima vreme ... ne apropiem de solstitiul de iarna, cand ziua este mica-mica, asa ca trebuie combatuta cu zambet lipsa luminii solare ...
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Vin Dec 11, 2009 11:29 am

buna dimineata...noi incercam sa nu adormim cu capul pe tastatura, e o vreme asa inchisa, incat eu una nu pot decat sa astept Craciunul sa-mi fac bradul si sa se simta in casa miros de cozonac si mancaruri de Craciun...iami...
V-ati gandit ce meniu pregatiti de Craciun ?
Eu visez la un curcan umplut cu ceva...inca nu stiu cu ce am sa-l umplu, insa visez la curcanul mare rumenit din care sa manance toata familia...
Stie cineva vreo reteta incercata de voi ?
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dodo Vin Dec 11, 2009 12:12 pm

Carmen si eu ma gandeam la curcan umplut dar pana acum n-am incercat, poate ne ajuta cineva care a facut.
dodo
dodo
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de vickylucia Vin Dec 11, 2009 11:39 pm

Vernil a scris:Vicky, merg azi la Bricostore. Daca sunt hibi infloriti si corespund dorintei tale, voi cumpa. Indiferent de floare, pretul este acelasi 25 ron.

Scuze, Vernil , nu am vazut mesajul tau si acum cred ca e prea tarziu!
vickylucia
vickylucia
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Mar Dec 15, 2009 11:52 am

Vicky, vine primavara si se vor tunde hibi. Sigur cineva te va ajuta!

Dragelor, ieri am luat salariu Crying or Very sad Mi-am amintit ca un sef de-al meu avea cele mai sofisticate si alambicate injuraturi. Am incercat sa le reproduc, dar nu am reusit decat sa-i distrez pe colegi, care au corectat mare parte ... Adica le-am dat apa la moara Crying or Very sad Sper din suflet ca aceste sacrificii sa aibe un sens, sa ajute la ceva. Ca altfel ... vai de noi. Nu mi-am pierdut speranta, insa e sigur ca voi fi foarte cumpatata de acum incolo.

Sa aveti o zi buna si sa fiti inconjurati de oameni buni! Si destepti! Very Happy
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mar Dec 15, 2009 12:11 pm

Sa fim optimisti, acum in ajun de Craciun ... ceva speranta tot vom spune la lumina Bradului si cu putin noroc si credinta cred ca se pot implini multe pe anul ce vine...
Daca nu, stiti vorba ardeleanului..." Fi-o oarecum, ca nicicand n-o fost sa nu fie cumva "...asa ca haideti sa ramanem optimisti, sa putem trece cu bine peste criza asta care ne afunda pe toti...

tu esti dezamagita ca ai luat salariul un pic diminuat....eu ma stresez ca n-o sa am sa le dau salariu fetelor pana la Sarbatori, si asta inseamna ca trebuie sa iau imprumut ca ele sa-si primeasca salariul...Sad
si mai inseamna ca am sa fac cadouri mai simbolice anul acesta , si sa ma bucur doar cu prezenta celor dragi si cu momentele extraordinare pe care mi le ofera micuta din burtica mea ..... zi de zi...cand ne distreaza pe mine si pe tati cum face tumbe, cum isi face loc prin burtica si cum ne da cate un sut in semn de buna colaborare....
Sa fim sanatosi, caci restul o sa implinim toate cele cand trebuie...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ela Mar Dec 15, 2009 4:15 pm

Mariana, inca e bine....se aude ca si la anul vom avea parte de cateva luni cu nr. zile reduse...sper sa ramana doar un zvon!
ela
ela
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Mier Dec 16, 2009 10:19 am

Deja micuta ta participa la viata voastra Very Happy Imi amintesc ce placut era cand simteam asa, ca tine ...

Ai dreptate, Carmen, neplacuta situatie, sa te imprumuti ca sa poti asigura angajatilor salariu Arrow Dar daca faci asta, evident ca stii ca vei putea acoperi, in timp, acesti bani . Bafta!
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Dec 16, 2009 12:56 pm

Dragilor a venit IARNA...chiar daca celor care sunt in trafic nu le pare prea bine, eu sunt foarte incantata cand vad pe geam totul alb, si mai ales cand vad ca ninge in continuare...simt deja mirosul Craciunului...ce bine e.....
azi pregatesc ai mei carnatul - dupa ce i-am convins cu greu ca nu are rost sa taiem porc, au zis ca macar sa faca un pic de carnat in casa , sa-l afumam putin pana la Craciun...pt ca nimeni nu-l face pe gustul nostru...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Joi Dec 17, 2009 12:43 pm

Atat mai pot spune, dupa anuntul de la ora 10: ne-a ciuruit si pe noi, cei care inca am crezut ca ceva se poate misca in constiinta oamenilor politici, a celor ce ocupa locul puterii. affraid

Ca un amanunt important, dupa mine, data nasterii lui Boc spune f.multe: 6.9.1966. pale Nu doar faptul ca 6 figureaza de 3 ori ar fi o problema majora, ci lipsa altor numere, ca elemente de echilibru. Se pare ca eminentele "mov" se ascund perfect in aparente ...

Scuze, Carmen, asa e, a venit iarna. In Bucuresti, azi a aparut timid soarele. O zi buna va doresc!
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Joi Dec 17, 2009 3:02 pm

ei, Mariana...scena politica in RO e aceeasi, indiferent cine o conduce si prin cine...asa ca nu te amari pentru atata lucru...
cat despre Boc, mie mi-a fost profesor la Cluj, si cunoscandu-l pe o anumita arie nu pot sa spun ca e de natura negativa...din contra...eu una il apreciez foarte mult ( e in topul profesorilor preferati )
dar oameni suntem toti...
important e ca, indiferent cum, lucrurile vor incepe sa-si continue cursul, macar nu stam pe loc...
in plus, stii si tu ca in viata asta nu multe lucruri le putem noi coordona si aranja...
cred ca daca ar fi sa faci o pondere la ce influenta avem asupra propriei vieti, si cum luam deciziile uneori, am ramane multi surprinsi sa vedem ca ne-a luat valul si ce s-a intamplat nu a fost raspunsul actiunilor noastre...
E bine sa fim optimisti, si sa ne gandim ca Dumnezeu ne va da gand bun de fiecare data si ne vom da seama care e rolul fiecaruia...
o zi frumoasa sa aveti Wink
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Joi Dec 24, 2009 3:41 pm

Am un sentiment extrem de puternic legat de anul ce vine, si niciodata nu am fost inselata de astfel de "feelinguri" (le am de cand eram copila): deci, chiar daca va fi un inceput mai dificil, dupa aceea vom avea parte cu totii, aboslut cu totii, de belsug! Ne vom reveni ca popor, ca oameni, atat moral, cat si material. Pana aici a durat caborarea noastra ca natiune, acum vom incepe sa urcam. Nu ma intrebati de unde atata siguranta, dar atat va pot spune: asa va fi! Sa ne ajute Dumnezeu!
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Sam Dec 26, 2009 12:18 am

Ar fi cazul ca fiecare dinstre noi sa credem si sa spunem ca toate merg spre bine...
stiti cum se spune ca energiile pozitive atrag energii pozitive si cele negative, doar energii negative...
ei, ar trebui sa aplicam asta si la nivel de natiune... sa credem cu totii ca lucrurile vor merge bine si ca fiecare putem contribui macar putin la asta...astfel in final lucrurile vor fi mai bune, iar lumea va fi asa cum ne-o vom construi...dar sincer, prea mult negativism n-a ajutat niciodata pe nimeni, si nici prea multa critica mediatica si exemple pur negative n-au influentat niciodata in bine...
poate ar trebui sa incep cu media, sa exemplificam mai mult lucrurile pozitive, sa aratam ca se poate face ceva din orice, sa aratam ca minuni exista, sa aratam ca de Craciun bisericile sunt pline, si-ar trebui sa fie asa tot anul...dar daca nu se poate, sa ne bucuram ca macar traditia asta ne-a ramas....
Sper ca acest Praznic minunat sa aduca multa speranta, iubire si caldura in casele voastre...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vernil Sam Dec 26, 2009 7:17 pm

Hai sa radem putin

„Vorbe de duh”

Bărbații ar minți mai puțin dacă…femeile ar pune mai puține întrebări.
Toate ciupercile sunt comestibile…unele o singură dată.
Fiți blânzi cu copiii voștri pentru că ei... vă vor alege azilul.
Prietenii vin și se duc, dușmanii rămân.
Dacă dragostea este oarbă, trebuie…să pipăi.
Dragostea este ca gripa: se ia de pe stradă și se tratează în pat.
Unii bărbați își iubesc atât de mult nevestele încât pentru a nu le uza… le folosesc pe ale altora.
Dacă vreodată te simți inutil și deprimat, adu-ți aminte că într-o anume zi ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toți !
Șefii sunt ca norii…când dispar se face timp frumos !
Viitorul depinde de visele tale, așa că nu pierde timpul, du-te și te culcă !

Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului. Bate si Sf. Petru care pazea intrarea, il intreaba:
- Bine-ai venit fiule, cum te numesti si ce faceai pe Pamant?
- Sunt Gheo si am fost 15 ani sofer de taxi.
- Bravo fiule, uite o pelerina de matase si un sceptru de aur, poti intra.
Imediat dupa aceea vine la poarta un preot, aceeasi scena:
- Ma numesc Ion si am fost preot 25 de ani.
Sf. Petru:
- Bravo fiule, poftim o pelerina de in si un toiag de lemn, poti intra.
Preotul se infurie:
- Bine, soferului acela de taxi i-a fost dat un sceptru de aur si o pelerina de matase, iar mie doar un toiag si un sac, cum vine asta?
Sf. Petru raspunde:
- Vezi dragul meu noi aici in Rai primim pe criterii de performanta: in timp ce tu predicai ceilalti dormeau, in schimb in timp ce soferul conducea toti din masina se rugau.

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.
Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
Anchetatorul il intreaba pe taran:
- Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
- Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar parca poti sa-i crezi pe astia...
Vernil
Vernil
Hoya-mon amour

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat