Cafeneaua hoyana 2010
+10
ira
Stefana
vickylucia
Pakeha
tinaM
bia8
ela
vivien
Vernil
Carmen
14 participan?i
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Cafeneaua hoyana 2010
Buna eu am terminat cafeaua mai inainte si mi-am zis sa vad ce mai faceti
ira- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 76
Puncte : 77
Data de inscriere : 25/06/2010
dati-mi idei de suporturi pt flori care merg la balcon inchis...avand in vedere ca peretii balconului sunt izolati in polistiren si nu pot sa-i gauresc pt suporturi...
Eu am foarte multe plante agatate de tavan
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
si eu, sau cu carlige, sau pe galerii atarnate de carligeStefana a scris:Eu am foarte multe plante agatate de tavan
Buna ! Un ceai ? Si .....Hai Romania ! Asta este atmosfera la mine cu 3 barbati in casa .....m-am molipsit si eu O noapte linistita va doresc !
Maria- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 25
Data de inscriere : 11/11/2010
e ceva cu fotbalul ? am ghicit ?Maria a scris:Buna ! Un ceai ? Si .....Hai Romania ! Asta este atmosfera la mine cu 3 barbati in casa .....m-am molipsit si eu O noapte linistita va doresc !
Buna dimineata ! Da, despre fotbal era vorba, Romania - Italia, cred ca s-a terminat 1 - 0. O zi dupa dorinte !
-
Buna s-a terminat 1-1 .Si asta pt ca Marica, dupa ce a dat gol pt Romania in ultimile 10 min a deviat mingea in propia poarta
Asta este.
Asta este.
ira- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 76
Puncte : 77
Data de inscriere : 25/06/2010
Dupa linistea care s-a asternut intre barbatii mei, am crezut ca s-a terminat 1 - 0, eu avand alte preocupari .....de mama, ca de obicei... Asta e fotbalul : alearga toti dupa minge si cand sunt in posesia ei, dau cu piciorul in ea.....
-
mda, la noi in casa am fi 4 susceptibili de fotbal
insa mie unuia nu mi-a placut niciodata, prefer rugbyul, chiar cand eram valid, in familie pe plaja jucam rugby
iar din cei 3 baieti, doar la 2 le place fotbalul - iar unul din ei e chiar arbitru de centru in fiecare week-end ...
in schimb de cand are o prietena, vad ca se uita mult mai rar la fotbal la televizor
insa mie unuia nu mi-a placut niciodata, prefer rugbyul, chiar cand eram valid, in familie pe plaja jucam rugby
iar din cei 3 baieti, doar la 2 le place fotbalul - iar unul din ei e chiar arbitru de centru in fiecare week-end ...
in schimb de cand are o prietena, vad ca se uita mult mai rar la fotbal la televizor
Nu suport fotbalul. Numai când il aud pe ala turuind, incercând să povestească ce fac ăia pe teren și m-apucă toate alea... Dar gimnastica, patinajul artistic... asta e altă poveste, o poveste de care nu am parte cât aș vrea.
Pakeha a spus:
Pakeha a spus:
E clar, nu? E pierdut săracul vorba soacrei, a pus mâna pe el!iar din cei 3 baieti, doar la 2 le place fotbalul - iar unul din ei e chiar arbitru de centru in fiecare week-end ...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Buna ziua, dragilor si dragelor! Ce e linistea asta pe aici ? Va invit la o cafea virtuala, chiar daca ne apropiem de pranz.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
cu a intarziere de cateva zile mai primim cafea ?
hai ca la final de an, spun ca am fost cuminti de tot anul acesta pe topicul asta....3 pg intr-un an )
ce sa va mai spun despre mine si despre timpul meu liber ?
dupa cum stiti fetita mea imi ocupa tot timpul liber...are deja 9 luni ( a implinit ieri ) si am un program destul de incarcat ...
dimineata se trezeste devreme, pe la 6-7...mananca si ea si noi, apoi eu plec la serviciu, ea ramane cu bunica, si ma intorc acasa ori de cate ori ii e foame, caci inca alaptez...am programul pana pe la 14, iar dupa masa i-o dedic in exclusivitate ei...si trece atat de repede.. iar noapte inca ne trezim de 2-3 ori la alaptat...uneori simt ca nu mai am putere de nimic... dar cand spune "mama" uit de toate greutatile )
hai ca la final de an, spun ca am fost cuminti de tot anul acesta pe topicul asta....3 pg intr-un an )
ce sa va mai spun despre mine si despre timpul meu liber ?
dupa cum stiti fetita mea imi ocupa tot timpul liber...are deja 9 luni ( a implinit ieri ) si am un program destul de incarcat ...
dimineata se trezeste devreme, pe la 6-7...mananca si ea si noi, apoi eu plec la serviciu, ea ramane cu bunica, si ma intorc acasa ori de cate ori ii e foame, caci inca alaptez...am programul pana pe la 14, iar dupa masa i-o dedic in exclusivitate ei...si trece atat de repede.. iar noapte inca ne trezim de 2-3 ori la alaptat...uneori simt ca nu mai am putere de nimic... dar cand spune "mama" uit de toate greutatile )
DRaga Carmen, iti ofer cafea ori de cate ori doresti, adaug alaturi si cateva fursecuri si o floare de hoya, ma gandeam la un buchetel de Thompsonii Asta fiindca esti o mama model si inca alaptezi Felicitari!
Stiu cat de mult timp ocupa un puiut de om, dar stiu si imensa fericire ce ti-o ofera ... Fiindca si eu sunt bunica, nepotica mea a venit cu drapelul in mana, pe 1 decembrie
Stiu cat de mult timp ocupa un puiut de om, dar stiu si imensa fericire ce ti-o ofera ... Fiindca si eu sunt bunica, nepotica mea a venit cu drapelul in mana, pe 1 decembrie
Vernil- Hoya-mon amour
-
Felicitari pt nepotica, romanca adevarata !!!
Sa fie sanatoasa, fericita, sa aiba noroc in viata si sa va bucurati toti de ea!!!
copilul e intr-adevar cea mai mare realizare a unui om...
ne umple mereu sufletele de bucurie, cu tot ce face ea in fiecare zi, si e un magnet pt bunici, care nu se pot dezlipi de ea, zilnic vin sa se joace cu ea
Mariana, eu am tinut f mult sa alaptez, cu toate ca in spital facusem furia laptelui si am facu si pe la 3-4 luni o mastita, dar nu m-am oprit, chiar si cand era greu, caci stiu ce important e pentru ea laptele meu...plus de asta zambetul pe care mi-l arata cand stie ca mancam si dupa ce e satula nu cred ca l-as obtine la aceeasi intensitate in fata unei sticlute de lapte praf
Sa fie sanatoasa, fericita, sa aiba noroc in viata si sa va bucurati toti de ea!!!
copilul e intr-adevar cea mai mare realizare a unui om...
ne umple mereu sufletele de bucurie, cu tot ce face ea in fiecare zi, si e un magnet pt bunici, care nu se pot dezlipi de ea, zilnic vin sa se joace cu ea
Mariana, eu am tinut f mult sa alaptez, cu toate ca in spital facusem furia laptelui si am facu si pe la 3-4 luni o mastita, dar nu m-am oprit, chiar si cand era greu, caci stiu ce important e pentru ea laptele meu...plus de asta zambetul pe care mi-l arata cand stie ca mancam si dupa ce e satula nu cred ca l-as obtine la aceeasi intensitate in fata unei sticlute de lapte praf
Felicitari Carmen pentru rabdare si pentru ca alaptezi desi e destul de greu cand te duci si la munca dar faptul ca copilul alaptat la san are imunitatea mai puternica si se imbolnavesc mai greu ar trebui sa le conviga pe toate mamicile sa faca asta. Si eu l-am alaptat pe fiul meu pana la 8 luni (mai mult n-a vrut el ) si n-a avut probleme de sanatate deloc pana acum. Stiu ca era prin clasa 2 cand aproape toata clasa era racita si el era foarte suparat ca n-a racit si nu poate sta acasa ca si ceilalti copii.
Vernil iti doresc sa ai putere multa ca sa-ti cresti nepotica, sa fie sanatoasa si impreuna sa aveti parte numai de bucurii. Un copil este cea mai mare realizare din viata unui om, eu ma bucur mereu cand vad copii, pur si simplu ii iubesc, iubesc mersul lor sovaielnic, vorbele stalcite, rasul cristalin. Am si eu un nepotel de 1, 5 ani si sunt topita dupa el si el simte asta, de cate ori ma vede fuge la mine indiferent unde e.
Vernil iti doresc sa ai putere multa ca sa-ti cresti nepotica, sa fie sanatoasa si impreuna sa aveti parte numai de bucurii. Un copil este cea mai mare realizare din viata unui om, eu ma bucur mereu cand vad copii, pur si simplu ii iubesc, iubesc mersul lor sovaielnic, vorbele stalcite, rasul cristalin. Am si eu un nepotel de 1, 5 ani si sunt topita dupa el si el simte asta, de cate ori ma vede fuge la mine indiferent unde e.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
sa iti traiasca nepotica, vernil, sa creasca mare si sa aiba noroc!
carmen, te admir pt. hotararea luata si va doresc multa sanatate ! bucura-te cat mai mult de aceste clipe minunate , timpul trece repede ......
carmen, te admir pt. hotararea luata si va doresc multa sanatate ! bucura-te cat mai mult de aceste clipe minunate , timpul trece repede ......
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Sa aveti un Craciun imbelsugat, alaturi de familie si prieteni! Sa nu-i uitam pe cei nevoiasi, pe cei neputinciosi. Sa fim mereu mai buni, mai intelegatori.
Tuturor, va doresc multa sanatate!
Tuturor, va doresc multa sanatate!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Craciub fericit tuturor alaturi de cei dragi...multa speranta in suflete, multa sanantate, impliniri, pace si credinta....
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Localizare : Cluj
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010
Frumoase globuri ! Sa-ti traiasca ! Vreau sa va urez La multi ani cu multa sanatate, liniste si pace in suflete si in casa voastra, dorintele sa devina realitate in noul an care se apropie si de ce nu.....la cat mai multe si frumoase plantute de hoya !
-
Wow!!!!!!!!Superbaaaaaaaa!!!!!
lazar georgiana- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Puncte : 26
Data de inscriere : 11/04/2010
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2008
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Expeditie Hoya 2010
» Hoya la Cluj in martie 2010
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Expeditie Hoya 2010
» Hoya la Cluj in martie 2010
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum