Ce flori va doriti de 8 Martie?
5 participan?i
Ce flori va doriti de 8 Martie?
Pare un pic retorica intrebarea, mai ales pt un forum ce are tema HOYA, dar sunt curioasa ce flori asteptati sa primiti de 8 Martie ? Sau la ce visati sa va aduca persoanale dragi voua?
Si o intrebare corelativa, ce flori veti face cadou de 8 Martie? Mamei, sorei, bunicii , sefei , colegei etc ?
Si o intrebare corelativa, ce flori veti face cadou de 8 Martie? Mamei, sorei, bunicii , sefei , colegei etc ?
Re: Ce flori va doriti de 8 Martie?
eu imi doresc o orhidee(oncidium) iar prietenei mele si colegelor am sa le daruiesc cate o zambila imbobocita-productie proprie
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Eu va spun ce am primit cu anticipatie de 8 Martie : o orhidee - phale, superba....o sa v-o arat ( multumesc nașa ), un iasmin - are un parfum grozav, puternic...nu voi mai avea nevoie de odorizante de camera ;
Si am cumparat deocamdata pt cadou : o orhidee, o azalee, un stephanotis...mai am cateva persoane pe lista , deci nebunia cadourilor inca nu s-a terminat.
Sa primiti multe flori frumoase!!!!!!!!!
Si am cumparat deocamdata pt cadou : o orhidee, o azalee, un stephanotis...mai am cateva persoane pe lista , deci nebunia cadourilor inca nu s-a terminat.
Sa primiti multe flori frumoase!!!!!!!!!
si eu am primit tot o orhidee dar cymbidium de la finuta mea (surpriza mare mi-a facut, multumesc ), si am luat orhidee mai multe, stephanotis, clivia, si tre sa fac azi inventarul sa vad daca nu am uitat pe cineva pe afara ah si uitam am mai primit si o hoya bella
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
abia astept sfarsitul de saptamana sa apuc sa fac poza minunatei mele orhidee si sa vi-o arat
bia8- Pasionat de Hoya
-
Cymbidium este o orhidee superba, numai ca pentru a o pastra la fel de frumoasa in timp, are nevoie de conditii "speciale": aer curat, lumina multa si diferenta de temperatura intre zi si noapte. De-acuma, trebuie sa faci cursuri de specializare
in engleza
http://winterview.com/tips.htm
sau pe site-ul dedicat www.cymbidium.org/
in franceza aici mi s-au parut cele mai bune fise pentru orhidee
http://pagesperso-orange.fr/lalam/culture/culture_cymbi.htm
in engleza
http://winterview.com/tips.htm
sau pe site-ul dedicat www.cymbidium.org/
in franceza aici mi s-au parut cele mai bune fise pentru orhidee
http://pagesperso-orange.fr/lalam/culture/culture_cymbi.htm
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
daca e nevoie, voi invata, ce nu merita aceste minunate flori care ne umple viata de fericire
bia8- Pasionat de Hoya
-
va doresc la toate La multi ani de 8 martie, sa primiti multe flori si ce va doriti si sa daruiti la randul vostru flori celor dragi.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Bia, nu astepta sa infloreasca prea curand o floare de hoya. Este adevarat ca dupa ce a facut peduncul, inflorirea se va produce periodic.
De 8 Martie mi-am exprimat dorinta de a avea o camelie rosie, inflorita. Mi-am ales una cu 3 ramuri mari, cea mai mare are aprox. 50 cm, sunt 5 boboci, unul semi-deschis, mirosul este suav. Am vazut cat este de frumoasa floarea deschisa, stiu cat este de rezistenta (poate ramane asa si 6 saptamani, numai sa nu fie miscata). Asa ca a meritat sa dau pe ea 18 euro (fiindca mi se pare mai comod sa fac conversia asa )
De 8 Martie mi-am exprimat dorinta de a avea o camelie rosie, inflorita. Mi-am ales una cu 3 ramuri mari, cea mai mare are aprox. 50 cm, sunt 5 boboci, unul semi-deschis, mirosul este suav. Am vazut cat este de frumoasa floarea deschisa, stiu cat este de rezistenta (poate ramane asa si 6 saptamani, numai sa nu fie miscata). Asa ca a meritat sa dau pe ea 18 euro (fiindca mi se pare mai comod sa fac conversia asa )
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Vin Mar 07, 2008 7:31 pm, editata de 1 ori
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Ei, daca n-as sti ca nimic nu e sigur pe lumea asta, as spune cu certitudine ca Biancai ii va inflori o hoya - si anume bella ( desi e bolnava) are penduculi florali, deci chiar daca-i va pierde, va avea altii curand.
Subiecte similare
» 23 martie - Intalnire cu Pakeha la Bucuresti
» 1 martie / 8 martie
» Hoya inflorita in martie
» Hoya la Cluj martie 2016?
» Hoya la Cluj in martie 2010
» 1 martie / 8 martie
» Hoya inflorita in martie
» Hoya la Cluj martie 2016?
» Hoya la Cluj in martie 2010
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum