Hoya imperialis
+2
Carmen
Admin
6 participan?i
HOYA :: Hoya :: Hoya de la A la Z
Pagina 1 din 1
Re: Hoya imperialis
si eu am tija noua si o pereche de frunzulite, nu am timp sa fac poza, tre sa plec din bucuresti in juma' de ora, ramane pt luni.
Vizitato- Vizitator
Mai tine cineva minte ce fel de imperialis am cumprat noi de la Pakeha in martie ?
Dupa ce am facut-o de rusine intr-un alt topic azi cand am udat-o am vazut ca are un boboc mic de floare, sper sa nu-i cada ca abia astept sa-i vad floarea.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
dodo- Pasionat de Hoya
-
Fetelor, felicitari! Ce curajoase sunteti incercand sa cresteti H.Imperialis ! Abia astept sa vad prima floare la ea!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
eu nu am luat imperialis, dar am magnifica...creste si asta precum fat-frumos!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Bravo, Ela! Nici eu nu sunt departe de voi, cand vad ce tulpina zdravana are H.Kerry a mea , nici nu vreau sa ma gandesc cum va arata peste cativa ani ...
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Din pacate Carmen e "intepenit" la aceeasi stare, nu mai creste deloc, asa ca nu cred ca va inflori, oricum planta e mica asa ca nici nu ma astept sa infloreasca inca. Din pacate mi se pare o specie destul de dificila inca nu am aflat cum s-o ingrijesc daca ii pun apa mai multa ii cad frunzele daca ii pun mai putina nu mai creste asa ca inca nu ne-am imprietenit de tot.
dodo- Pasionat de Hoya
-
dodo a scris:Din pacate Carmen e "intepenit" la aceeasi stare, nu mai creste deloc, asa ca nu cred ca va inflori, oricum planta e mica asa ca nici nu ma astept sa infloreasca inca. Din pacate mi se pare o specie destul de dificila inca nu am aflat cum s-o ingrijesc daca ii pun apa mai multa ii cad frunzele daca ii pun mai putina nu mai creste asa ca inca nu ne-am imprietenit de tot.
caldura multa, soare direct posibil, apa multa doarr cand creste, cand nu, foarte putina, apreciaza umiditatea atmosferica mai ales cand da sa infloreasca
vazusem eu inainte de vreo 2 luni ca ceva nu-i place, insa am zis ca-l las sa se descurce
din pacate nu s-a descurcat, i-au putrezit radacinile :
asta e doar parte de jos a plantei (cea care era inflorita de mai multe ori pe an), cea de sus a ramas suspendata in sera, o a sa o car si pe ea afara maine ...
doar din ce se vede ies vreo 20 de butasi frumosi, nu ?
(gresia e de 35 x 35 cm)
din pacate nu s-a descurcat, i-au putrezit radacinile :
asta e doar parte de jos a plantei (cea care era inflorita de mai multe ori pe an), cea de sus a ramas suspendata in sera, o a sa o car si pe ea afara maine ...
doar din ce se vede ies vreo 20 de butasi frumosi, nu ?
(gresia e de 35 x 35 cm)
Subiecte similare
» Hoya imperialis
» Hoya imperialis - cv. 'Punka' & cv. 'Step'In Lodge'
» SOS Imperialis-ul
» Semanatura de H imperialis
» Experienta de inflorire H imperialis
» Hoya imperialis - cv. 'Punka' & cv. 'Step'In Lodge'
» SOS Imperialis-ul
» Semanatura de H imperialis
» Experienta de inflorire H imperialis
HOYA :: Hoya :: Hoya de la A la Z