Experiment nedorit
3 participan?i
HOYA :: Hoya :: Experimente
Pagina 1 din 1
Experiment nedorit
Am scos ieri dimineata un pahar cu lastar pus la inradacinat in apa, pe balcon, la soare. Si l-am uitat acolo peste noapte .
Azi la ora 7 erau sub 10 grade, iar noaptea o fi fost mai rece(balconul e inchis cu fier obisnuit, nu cu termopane).
Am fost tentata sa-l bag repede la caldura, dar mi-am amintit de ceea ce spunea Pakeha: soc termic, moarte sigura. Asa ca l-am lasat mai departe in aceeasi pozitie: e inca rece, dar si lumina multa. Va tin la curent cu evolutia butasului.
Azi la ora 7 erau sub 10 grade, iar noaptea o fi fost mai rece(balconul e inchis cu fier obisnuit, nu cu termopane).
Am fost tentata sa-l bag repede la caldura, dar mi-am amintit de ceea ce spunea Pakeha: soc termic, moarte sigura. Asa ca l-am lasat mai departe in aceeasi pozitie: e inca rece, dar si lumina multa. Va tin la curent cu evolutia butasului.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: Experiment nedorit
Stefana, ce s-a mai intamplat cu lastarul tau?
Am avut si eu zilele astea un experiment nedorit
Am transplantat Hoya mea cea mai mare, ca era plantata de mami intr-un substrat neadecvat. Am desfacut-o cu grija de pe suport, am transplantat-o, am pus-o inapoi pe suport si am crezut ca toate sunt bune si frumoase pana am vazut pe jos in lastarel de vre-o 4 degete cu o frunza medie la singurul nod ce-l avea in varful tijei. Tija e fragila, poate de aceea s-a si rupt. L-am pus in apa si acum astept sa vad ce se intampla.
Am avut si eu zilele astea un experiment nedorit
Am transplantat Hoya mea cea mai mare, ca era plantata de mami intr-un substrat neadecvat. Am desfacut-o cu grija de pe suport, am transplantat-o, am pus-o inapoi pe suport si am crezut ca toate sunt bune si frumoase pana am vazut pe jos in lastarel de vre-o 4 degete cu o frunza medie la singurul nod ce-l avea in varful tijei. Tija e fragila, poate de aceea s-a si rupt. L-am pus in apa si acum astept sa vad ce se intampla.
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad