Probleme privind ingrijirea orhideelor
+5
bia8
ela
bibacj
Carmen
Stefana
9 participan?i
HOYA :: Diverse :: Despre orhidee
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Probleme privind ingrijirea orhideelor
Am mai dat undeva sfatul asta: cumpara-i o "sora" inflorita, poate ii arata cum se face .
Uneori in Brico aduc un lot mare de orhidee (eu pot sa-ti spun cand primesc in Bucuresti, poate transportul e mare si sunt ditribuite cam in aceeasi perioada). Cand sunt proaspat venite sunt superbe si ai de unde alege.
Uneori in Brico aduc un lot mare de orhidee (eu pot sa-ti spun cand primesc in Bucuresti, poate transportul e mare si sunt ditribuite cam in aceeasi perioada). Cand sunt proaspat venite sunt superbe si ai de unde alege.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Re: Probleme privind ingrijirea orhideelor
buna dragelor! am promis ca vin cu stiri, mi-a confectionat sotul pervaz la geamurile nordice, si am mutat toate florile acolo, am gasit la o florarie mica ingrasamant in forma de betisor speciala pt orhidee, ce credeti ca s-a intamplat? ii cresc 2 tije la Phala mare , sar in sus de bucurie de cate ori o vizitez, la cea mica nu tija i-a crescut ci o radacina aeriana, iar acum ii creste frunza, cu ea fac un experiment acum, am cumparat bilute colorate ca un fel de gelatina, i se mai spune pamant artificial, de la apa se umfla si stau asa 1 an de zile, acum tin orhidea mica intre bilute, pe care le-am pus intr-un pahar de vin cu picior lung, si arata super. bilutele tin radacinile umede non-stop, cum vad ca n-o sa-i mearga bine o mut inapoi in paharelul ei transparent in pamant de orhidee, iar Hoya are 12 buchetele de flori, arata superb, vreau sa-mi cumpar si alta culoare. va pup, ati avut dreptate, nu a avut destula lumina
maimai- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 45
Localizare : Arad
Puncte : 7
Data de inscriere : 09/08/2009
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» De la ingrasaminte , stimulente la ingrijirea naturala a plantelor
» Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe
» Probleme administrative