Cum ne-ati gasit ?
+3
Simona D.
miha
Carmen
7 participan?i
Pagina 1 din 1
Cum ne-ati gasit ?
Cum ati ajuns pe forumul nostru ?
Suntem bucurosi de oaspeti indiferent de unde sunteti si ce flori va plac. Chiar daca nu aveti nici o Hoya acasa, cu siguranta veti primi "virusul Hoya"...e contagios, si in curand veti avea acelesi simptome ca si noi...
comenzi peste comenzi, butasi peste butasi, livrari de colete, etc...
Sa ne traiasca florile si sa ne infloreasca!!!
Suntem bucurosi de oaspeti indiferent de unde sunteti si ce flori va plac. Chiar daca nu aveti nici o Hoya acasa, cu siguranta veti primi "virusul Hoya"...e contagios, si in curand veti avea acelesi simptome ca si noi...
comenzi peste comenzi, butasi peste butasi, livrari de colete, etc...
Sa ne traiasca florile si sa ne infloreasca!!!
Re: Cum ne-ati gasit ?
Eu v-am gasit...de pe forumul "Violete africane"... m-a apucat asa o boala acum cu violetele...si curiozitatea... avand deja doua hoya carnosa pe care le-am tot intins eu pe o arcada ce face intrarea un bucatarie...am vazut " forum hoya" si am zis...ia sa vad ...nu gasesc solutii...sa le fac sa si infloreasca...Cand am intrat si am vazut superbitate de flori de hoya...a fost dragoste la prima vedere... in noaptea aia am stat si am tot admirat...flori de hoya...le-am visat si noaptea Oricum ..de cand am citit ce s-a scris pe aici a fost clar ca-mi doresc si eu ...cateva...(macar vreo 20 ) asa ca...am sa incerc sa-mi realizez visul... Ce am reusit pana acum...am schimbat pamantul la hoyele mele cu un amestec cu nisip ( din pacate nu am perlit...inca...dar am sa cercetez terenul prin zona) si incep deja sa-mi fac planuri de amplasare...a viitorelor mele plante...care nu stiu cate vor fi...dar sigur vor fi... In concluzie...imi pare bine ca v-am gasit si sunt sigura ca voi avea multe de invatat din experientele pe care le-ati avut pana acum...sau pe care le vom avea impreuna de-acum incolo...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Ma bucur c-ai ajuns la noi...
Ma gandeam azi ca la modul in care se fac comenzi la noi, sau cum s-au derulat anul asta, in vreo 2 ani, vor exista in Romania, cam 70 % din speciile de Hoya. Asta pentru ca toti comandam si alegem speciile in functie de alte criterii, si cu cat mai variata colectia fiecaruia, cu atat mai multe specii pe teritoriul Romaniei. Eu ne doresc cat mai multe tuturor.
Ma gandeam azi ca la modul in care se fac comenzi la noi, sau cum s-au derulat anul asta, in vreo 2 ani, vor exista in Romania, cam 70 % din speciile de Hoya. Asta pentru ca toti comandam si alegem speciile in functie de alte criterii, si cu cat mai variata colectia fiecaruia, cu atat mai multe specii pe teritoriul Romaniei. Eu ne doresc cat mai multe tuturor.
Si eu ma bucur ca v-am gasit...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Eu ma gandeam la altceva ... si anume... la modul cum se fac comenzile aici ... tre' sa-mi comand o casa in curand numai ca nu stiu cine o sa o plateasca
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Pai vezi , e si constructiv forumul asta...va doriti tot mai multe flori, va dati seama ca nu va ajunge spatiul, si visati la mai mult, eu sper sa va puteti realiza toate visele, indiferent de domeniu : flori , casa etc.
Eu din curiozitate am intrat. Am vazut ca cineva e pe acest site si am zis sa incerc... Mi-a placut pasiunea voastra (m-a prins si pe mine) si am ramas aici.
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Data de inscriere : 14/02/2008
Eu am primit un mesaj de la Stefana, am intrat de curiozitate si ...asta e!
Acum si eu ma gandesc unde le voi aseza atunci cand vor creste( acum stau toate pe un pervaz);concluzia:trebuie sa-mi fac casa
Acum si eu ma gandesc unde le voi aseza atunci cand vor creste( acum stau toate pe un pervaz);concluzia:trebuie sa-mi fac casa
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Eu am inceput sa caut cat mai multe informatii despre Hoya ... iar motorul de cautare m-a adus aici.
V-am citi si aici am ramas...
Am vazut si cateva nume cunoscute de prin alta parte..... si m-am bucurat foarte mult.
V-am citi si aici am ramas...
Am vazut si cateva nume cunoscute de prin alta parte..... si m-am bucurat foarte mult.
Andrada- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Puncte : 25
Data de inscriere : 10/04/2009
Bine ai venit, speram sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie, sau macar cateva raspunsuri la intrebari, si mai mult, speram sa ai in curand cat mai multe Hoya, sau macar una simpatica foc...
In primul rand salut pe toata lumea.
Stiam de mult de la Stefana si Mariana despre forumul asta. Cum timp pentru activat pe forumuri am din ce in ce mai putin, doar il citeam nu m-am si inscris.
Dar am zis ca nu mai e cazul sa apelez la intermediari ca sa imi imbogatesc colectia cu noi specii. Si cum din lunga lista a lui Alex am simtit ca ar fi cazul ca niste butasi sa se mute la mine in balcon... Iata-ma prezenta aici.
Am vrut sa va arat si cateva poze cu frumusetile mele, dar zice aici ca sa mai astept vreo saptamana...
Stiam de mult de la Stefana si Mariana despre forumul asta. Cum timp pentru activat pe forumuri am din ce in ce mai putin, doar il citeam nu m-am si inscris.
Dar am zis ca nu mai e cazul sa apelez la intermediari ca sa imi imbogatesc colectia cu noi specii. Si cum din lunga lista a lui Alex am simtit ca ar fi cazul ca niste butasi sa se mute la mine in balcon... Iata-ma prezenta aici.
Am vrut sa va arat si cateva poze cu frumusetile mele, dar zice aici ca sa mai astept vreo saptamana...
DanaT- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 5
Puncte : 7
Data de inscriere : 07/03/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum