De la Paul Shirley
4 participan?i
Pagina 1 din 1
De la Paul Shirley
Am primit azi coletul mult asteptat cu plantele de la P.Shirley. Arata foarte bine cu o exceptie, care sta la hidratat si sper sa-si revina. Comanda a fost facuta pe site-ul lui, pe la jumatatea lunii martie. Eram sigura ca nici nu a primit-o , pana cand saptamana trecuta mi-a trimis factura. Astfel ca am renuntat la colectiva, caci erau in mare aceleasi plante. Important e ca am primit plantele si sunt in regula.
Pachetul a fost foarte bine ambalat , vei vedea in poze, iar plantele nu au nici macar o zgarietura.
Kerrii inradacinata e superba, are 7 frunze, niste tulpini groase de un deget, radacini mari, ce mai, e superba, la pretul asta nici nu e mult.
Mi-am mai comandat h.diverfsifolia (arata f bine), h. nummularoides, h.parasitica ( e foarte lung butasul cred ca-l portionez ), h. sp.Bogor si h. camphorofolia ( e cam deshidratata, dar o dreg eu ). Imediat poze...
Pachetul a fost foarte bine ambalat , vei vedea in poze, iar plantele nu au nici macar o zgarietura.
Kerrii inradacinata e superba, are 7 frunze, niste tulpini groase de un deget, radacini mari, ce mai, e superba, la pretul asta nici nu e mult.
Mi-am mai comandat h.diverfsifolia (arata f bine), h. nummularoides, h.parasitica ( e foarte lung butasul cred ca-l portionez ), h. sp.Bogor si h. camphorofolia ( e cam deshidratata, dar o dreg eu ). Imediat poze...
Re: De la Paul Shirley
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Apr 29, 2008 2:28 pm, editata de 1 ori
arata foarte bine,
mici observatii ortografice :
H nummularioides
H camphorifolia
mici observatii ortografice :
H nummularioides
H camphorifolia
Carmen,sa ai bafta de ele!(kerrii inradacinata cat e?)
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Crezi, Stef ?
Si ca textura frunzele sunt mai moi, oricum am trecut-o la tratamentul cu care nu dau gres...muschi spanghum in caserola.
Imi plac nervurile de la frunze. Frunzele seamana mult cu frunzele de la mindorensis, doar ca sunt un mic mai mari.
Si ca textura frunzele sunt mai moi, oricum am trecut-o la tratamentul cu care nu dau gres...muschi spanghum in caserola.
Imi plac nervurile de la frunze. Frunzele seamana mult cu frunzele de la mindorensis, doar ca sunt un mic mai mari.
Subiecte similare
» Comenzi de la Paul Shirley
» Comanda Paul Shirley
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Evolutia butasilor de la Paul Shirley - mai 2008
» Olanda 2010 : Hortus & Paul Shirley
» Comanda Paul Shirley
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Evolutia butasilor de la Paul Shirley - mai 2008
» Olanda 2010 : Hortus & Paul Shirley
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: