Butasi usor de inradacinat
4 participan?i
HOYA :: Hoya :: Pentru incepatori
Pagina 1 din 1
Butasi usor de inradacinat
Deja cred ca putem trage niste concluzii cu privire la unii butasi. Concluziile acestea vor fi de mare ajutor incepatorilor de acum si viitorilor care ne vor descoperi de aici incolo...
Care vi se par mai usor de inradacinat ? Si te tehnica ati folosit ?
Primul pe lista e H.bella - inradacineaza foarte usor si chiar are de gand sa infloreasca din stadiul de butas. L-am inradacinat cu succes in substrat.
Care vi se par mai usor de inradacinat ? Si te tehnica ati folosit ?
Primul pe lista e H.bella - inradacineaza foarte usor si chiar are de gand sa infloreasca din stadiul de butas. L-am inradacinat cu succes in substrat.
Re: Butasi usor de inradacinat
La mine a inradacinat usor si pubicalyx. Numai ca e tare greu sa-l faci sa stea in substrat .
Iar cu boboceii bellei din stadiul de butas , pana acum n-am avut succes. Sa vad cum va fi cu lastarii obtinuti din planta trimisa de Carmen.
Multi sunt promisi deja si vor ajunge impreuna cu cei de la Paul S. Ce bine ca nu ai lasat sa fie aruncati de cei de la sere, Carmen !
Iar cu boboceii bellei din stadiul de butas , pana acum n-am avut succes. Sa vad cum va fi cu lastarii obtinuti din planta trimisa de Carmen.
Multi sunt promisi deja si vor ajunge impreuna cu cei de la Paul S. Ce bine ca nu ai lasat sa fie aruncati de cei de la sere, Carmen !
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Imi pare rau ca n-am luat atunci toate ghivecele...ca n-am aruncat mult din ele, si am obtinut plante foarte faine.
pe langa bella si australisul inradacineaza f.usor,apoi ischnopus,potsii....
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Asa e, Ela, de australis uitasem. Si creste cu o vitezaaa . Sa vedem insa cand o face si flori
Stefana- Hoyamaniac
-
Mie mi se pare ca si H. multiflora inradacineaza usor, a fost a doua hoya dupa H carnosa pe care am inradacinat-o si propriu zis n-am stiut mai nimic despre ea.Am pus butasul direct in substrat.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Multiflora mi se pare totusi cam sensibila: ba daca are prea multa apa ii putrezesc radacinile, ba in lipsa apei se duc boboceii (am patit-o ). Avantajul ei, insa, e ca isi revine destul de repede. Si un nou peduncul apare cand nu te astepti.
Stefana- Hoyamaniac
-
Subiecte similare
» Lista de specii dificil de inradacinat
» 200 de butasi
» Comenzi anterioare ori posibile - sfaturi si povestea lor
» Comanda Hoya toamna 2014 ?