HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Comanda eBay si distincta din Germania

+14
Admin
Johana
AnaR
vickylucia
irina
dodo
nina
bia8
ela
Stefana
miha
dianatm
Carmen
Simona D.
18 participan?i

Pagina 1 din 18 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Urmatorul

In jos

Comanda eBay si distincta din Germania Empty Comanda eBay si distincta din Germania

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 2:24 pm

Mi-am comandat pe eBay niste hoya si mai sunt disponibile cateva bucati. Iesim mai ieftin cu transportul daca comandam mai multe impreuna. Daca doriti ceva din ce este aici http://stores.ebay.de/floraleum dati-mi de stire Very Happy

Pe lista s-a inscris deja Bia si probabil Stefana.
Nu putem astepta foarte mult deci va trebui sa va hotarati destul de repede.

Cum deja avem o experienta pe forum ( prin Carmen ) putem sa stim ca transportul pentru 10 plante a fost 24 euro ( deci cam 2,4 / planta ). Transportul intern este cam 2,5-3 lei parca pentru primul kg. Va trebui sa calculam cu aproximatie si daca mai raman ceva bani ii pun in coletul cu plante al fiecareia.
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008

Sus In jos

Comanda eBay si distincta din Germania Empty Re: Comanda eBay si distincta din Germania

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 2:48 pm

Mai trebuie sa iei in calcul un comision de 2 % de conversie valutara. Caci tu ai banii in lei, iar plata e in euro. Cool
Carmen
Carmen
Colectionar Hoya & Adm-Fondator

feminin
Numarul mesajelor : 4669
Varsta : 42
Localizare : printre Hoya
Puncte : 1365
Data de inscriere : 25/01/2008

http://www.hoyas.ro

Sus In jos

Comanda eBay si distincta din Germania Empty Re: Comanda eBay si distincta din Germania

Mesaj Scris de dianatm Mier Mai 28, 2008 3:21 pm

Vreau eu o keri variegata si as fi vrut si o compacta lura lei, dar nu am vazut sa mai fie disponibila, daca poti cumva sa il intrebi ar fi super Simona, imi doresc foarte mult aceasta planta.

Multumesc
dianatm
dianatm
Dependent de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 347
Varsta : 46
Localizare : Timisoara
Puncte : 103
Data de inscriere : 23/02/2008

https://s107.photobucket.com/albums/m287/diana-flori/Hoya/

Sus In jos

Mesaj Scris de miha Mier Mai 28, 2008 3:27 pm

Vreau si eu o kerii variegata...si daca sunt butasi inradacinati din erythrina,calycina,multiflora,david cumingii si pauciflora...deci...daca se poate...si cat se poate...(ce are din...) Mersi mult... Very Happy
miha
miha
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 3:32 pm

Butasi n-are cel putin nu de la furnizorul acesta. In principiu are disponibil doar ce e in lista lui. Lura lei a fost, deci e posibil sa mai apara. Ieri de exemplu nu avea kerii de nici un fel, azi le-a pus din nou. Deci trebuie urmarit zilnic Cool
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de miha Mier Mai 28, 2008 3:36 pm

Ok..mersi Carmen...asa e cand stii germana ca mine... Razz
miha
miha
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dianatm Mier Mai 28, 2008 3:37 pm

Multumesc Carmen, deci Simona te rooogg foarte frumos sa il intrebi daca poti daca mai are Lura lei, este asa frumoasa si eu mi-o doresc foarte mult Embarassed

Multumesc mult de tot
dianatm
dianatm
Dependent de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 3:39 pm

Miha, dc iti spun ca eu comanda asta pe ebay am facut-o ca orbul, la risc ? Dar vad ca totul poate fi invatat prin descoperire... si acum am priceput mai mult pagina cum arata cand ai incheiat o licitatie ( memorie vizuala ), decat ce scrie el acolo Embarassed Cool
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Stefana Mier Mai 28, 2008 3:45 pm

Eu vreau o kerrii variegata. Le-am vazut ce frumusele sunt in poza, dar numai in oferta lui Floraleum, nu pe ebay Neutral . Simona, tu unde faci comanda, pe ebay, sau direct la furnizor.
Pe ebay am vazut kerrii variegata la 22,99 euro fara transport. E drept ca mult mai mare.
Edit: nu m-am priceput sa caut Embarassed . Am gasit Very Happy
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de dianatm Mier Mai 28, 2008 4:27 pm

Stefana mai uitate o data pe ebay ca are si acest furnizor care la dat Simon kerrii variegata la 9.95 euro , bine a spus Carmen cred ca isi reactualizeaza oferta foarte des deoarece eu m-am uitat ieri si nu avea kerii simpla iar acum are si simpla. Deci cred ca trebuie intrebat ce mai are inafara de ce se vede pe ebay.
dianatm
dianatm
Dependent de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de miha Mier Mai 28, 2008 4:57 pm

Carmen a scris:Miha, dc iti spun ca eu comanda asta pe ebay am facut-o ca orbul, la risc ? Dar vad ca totul poate fi invatat prin descoperire... si acum am priceput mai mult pagina cum arata cand ai incheiat o licitatie ( memorie vizuala ), decat ce scrie el acolo Embarassed Cool
Asa e...toate se invata...asa patesc si eu acum la munca cu un program nou de contabilitate... Rolling Eyes Zici ca n-am lucrat pana acum...parca e in germana... Razz dar...le dam noi de cap la toate... Eu pricep mai greu....dar si cand pricep... lol!
miha
miha
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 4:59 pm

Uitati-va cu atentie la numele vanzatorului, cel la care comanda Simona pe ebay, e floraleum, cel de la care am cumparat eu. Mai este un vanzator care are kerii cam la aceeasi marime la vreo 12 euro, plus cel de care zici tu Stefana la 22 Euro. So, atentie. Cool

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Mai 28, 2008 6:36 pm, editata de 1 ori
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 6:26 pm

Diana am sa intreb pentru ca si eu imi doresc lura lei. Deci daca mai are am sa anunt.

Am sa va trimit pm cu contul meu si socotim cam cat ar trebui trimis. Rotunjim si daca e ceva in plus va pun in colet in functie de cat a trimis fiecare.

Cam toata lumea vrea kerri deci: 10e ( aprox. ) + 2,5e transportul ( aprox. ) + 3 lei colet in tara ( aprox. ). Cam asta e pretul aproximativ. Cand voi vedea cat mi-a incasat in euro voi putea sa calculez mai amanuntit.

In functie de cum trimiteti banii va comand planta. La acest vanzator functioneaza regula "primul venit - primul servit " deci nu este licitatie.
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Stefana Mier Mai 28, 2008 6:33 pm

Noi suntem primii veniti lol!
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 6:37 pm

Simona, mai trebuie sa adaugi comisionul tau de conversie valutara, 2 % din suma !!!
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 6:48 pm

Carmen a scris:Simona, mai trebuie sa adaugi comisionul tau de conversie valutara, 2 % din suma !!!

Pai am zis ca rotunjim. Acum doar nu trimite toata lumea calculat pana la ultimul leut Laughing

Fetelor, socotiti si 2% comision pentru schimbul valutar !!! Very Happy
Ce grija ai tu Carmen de mine Embarassed
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 6:49 pm

Stefana a scris:Noi suntem primii veniti lol!

Iti dai seama Laughing
Cred ca se sperie asta. Saptamana trecuta o romanca, acum alta Laughing
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 8:05 pm

Daca ai sti tu , Simona cate mailuri i-am trimis omului... nu cred ca putea sa-l streseze cineva mai mult, mai ales cu faza cu plata dubla. Cool
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Stefana Mier Mai 28, 2008 8:27 pm

Dupa atata antireclama cu romanii care dau tzepe, se gaseste un roman care plateste de 2 ori pentru aceleasi plante Twisted Evil lol!
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 8:29 pm

Carmen tu ai vazut ca scria la plantele lui ca nu este recomandat pentru Romania?
A fost scris sau a scris acum?
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 8:32 pm

Asa a fost si pana acum...probabil le vine mai greu sa trimita...Poti intreba suplimentar dc trimite in Romania. Doar noi stim ca trimite... Laughing
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Stefana Mier Mai 28, 2008 8:35 pm

Simona, cred ca nu te bazezi in afirmatia asta pe ce am tradus eu Razz . Eu am scris ca nu este indicat... in sensul ca furnizorul nu scrie nimic despre costul expedierii in Romania.
Ajungem la ce zicea Carmen: o traducere fidela nu e buna Twisted Evil
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simona D. Mier Mai 28, 2008 8:50 pm

lol!

Intelegeti-ma macar voi ... am intrat in trepidatii si pana nu-mi vad plantele acasa .... Jump
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Mier Mai 28, 2008 8:55 pm

- ei, ai sa traiesti tu ce-am trait eu cu Nina vreo 2 saptamani
Razz
- in plus la noi nici nu era finalizat contul paypal, si nu stiam dc va accepta sa platesca altcineva.
Las ca trece ...
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ela Joi Mai 29, 2008 9:08 am

simona,ce ti-ai comandat?
ela
ela
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 18 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum