Comanda eBay si distincta din Germania
+14
Admin
Johana
AnaR
vickylucia
irina
dodo
nina
bia8
ela
Stefana
miha
dianatm
Carmen
Simona D.
18 participan?i
Pagina 1 din 18
Pagina 1 din 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Comanda eBay si distincta din Germania
Mi-am comandat pe eBay niste hoya si mai sunt disponibile cateva bucati. Iesim mai ieftin cu transportul daca comandam mai multe impreuna. Daca doriti ceva din ce este aici http://stores.ebay.de/floraleum dati-mi de stire
Pe lista s-a inscris deja Bia si probabil Stefana.
Nu putem astepta foarte mult deci va trebui sa va hotarati destul de repede.
Cum deja avem o experienta pe forum ( prin Carmen ) putem sa stim ca transportul pentru 10 plante a fost 24 euro ( deci cam 2,4 / planta ). Transportul intern este cam 2,5-3 lei parca pentru primul kg. Va trebui sa calculam cu aproximatie si daca mai raman ceva bani ii pun in coletul cu plante al fiecareia.
Pe lista s-a inscris deja Bia si probabil Stefana.
Nu putem astepta foarte mult deci va trebui sa va hotarati destul de repede.
Cum deja avem o experienta pe forum ( prin Carmen ) putem sa stim ca transportul pentru 10 plante a fost 24 euro ( deci cam 2,4 / planta ). Transportul intern este cam 2,5-3 lei parca pentru primul kg. Va trebui sa calculam cu aproximatie si daca mai raman ceva bani ii pun in coletul cu plante al fiecareia.
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Re: Comanda eBay si distincta din Germania
Mai trebuie sa iei in calcul un comision de 2 % de conversie valutara. Caci tu ai banii in lei, iar plata e in euro.
Vreau eu o keri variegata si as fi vrut si o compacta lura lei, dar nu am vazut sa mai fie disponibila, daca poti cumva sa il intrebi ar fi super Simona, imi doresc foarte mult aceasta planta.
Multumesc
Multumesc
Vreau si eu o kerii variegata...si daca sunt butasi inradacinati din erythrina,calycina,multiflora,david cumingii si pauciflora...deci...daca se poate...si cat se poate...(ce are din...) Mersi mult...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Butasi n-are cel putin nu de la furnizorul acesta. In principiu are disponibil doar ce e in lista lui. Lura lei a fost, deci e posibil sa mai apara. Ieri de exemplu nu avea kerii de nici un fel, azi le-a pus din nou. Deci trebuie urmarit zilnic
Ok..mersi Carmen...asa e cand stii germana ca mine...
miha- Pasionat de Hoya
-
Multumesc Carmen, deci Simona te rooogg foarte frumos sa il intrebi daca poti daca mai are Lura lei, este asa frumoasa si eu mi-o doresc foarte mult
Multumesc mult de tot
Multumesc mult de tot
Miha, dc iti spun ca eu comanda asta pe ebay am facut-o ca orbul, la risc ? Dar vad ca totul poate fi invatat prin descoperire... si acum am priceput mai mult pagina cum arata cand ai incheiat o licitatie ( memorie vizuala ), decat ce scrie el acolo
Eu vreau o kerrii variegata. Le-am vazut ce frumusele sunt in poza, dar numai in oferta lui Floraleum, nu pe ebay . Simona, tu unde faci comanda, pe ebay, sau direct la furnizor.
Pe ebay am vazut kerrii variegata la 22,99 euro fara transport. E drept ca mult mai mare.
Edit: nu m-am priceput sa caut . Am gasit
Pe ebay am vazut kerrii variegata la 22,99 euro fara transport. E drept ca mult mai mare.
Edit: nu m-am priceput sa caut . Am gasit
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Stefana mai uitate o data pe ebay ca are si acest furnizor care la dat Simon kerrii variegata la 9.95 euro , bine a spus Carmen cred ca isi reactualizeaza oferta foarte des deoarece eu m-am uitat ieri si nu avea kerii simpla iar acum are si simpla. Deci cred ca trebuie intrebat ce mai are inafara de ce se vede pe ebay.
Asa e...toate se invata...asa patesc si eu acum la munca cu un program nou de contabilitate... Zici ca n-am lucrat pana acum...parca e in germana... dar...le dam noi de cap la toate... Eu pricep mai greu....dar si cand pricep...Carmen a scris:Miha, dc iti spun ca eu comanda asta pe ebay am facut-o ca orbul, la risc ? Dar vad ca totul poate fi invatat prin descoperire... si acum am priceput mai mult pagina cum arata cand ai incheiat o licitatie ( memorie vizuala ), decat ce scrie el acolo
miha- Pasionat de Hoya
-
Uitati-va cu atentie la numele vanzatorului, cel la care comanda Simona pe ebay, e floraleum, cel de la care am cumparat eu. Mai este un vanzator care are kerii cam la aceeasi marime la vreo 12 euro, plus cel de care zici tu Stefana la 22 Euro. So, atentie.
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Mai 28, 2008 6:36 pm, editata de 1 ori
Diana am sa intreb pentru ca si eu imi doresc lura lei. Deci daca mai are am sa anunt.
Am sa va trimit pm cu contul meu si socotim cam cat ar trebui trimis. Rotunjim si daca e ceva in plus va pun in colet in functie de cat a trimis fiecare.
Cam toata lumea vrea kerri deci: 10e ( aprox. ) + 2,5e transportul ( aprox. ) + 3 lei colet in tara ( aprox. ). Cam asta e pretul aproximativ. Cand voi vedea cat mi-a incasat in euro voi putea sa calculez mai amanuntit.
In functie de cum trimiteti banii va comand planta. La acest vanzator functioneaza regula "primul venit - primul servit " deci nu este licitatie.
Am sa va trimit pm cu contul meu si socotim cam cat ar trebui trimis. Rotunjim si daca e ceva in plus va pun in colet in functie de cat a trimis fiecare.
Cam toata lumea vrea kerri deci: 10e ( aprox. ) + 2,5e transportul ( aprox. ) + 3 lei colet in tara ( aprox. ). Cam asta e pretul aproximativ. Cand voi vedea cat mi-a incasat in euro voi putea sa calculez mai amanuntit.
In functie de cum trimiteti banii va comand planta. La acest vanzator functioneaza regula "primul venit - primul servit " deci nu este licitatie.
-
Noi suntem primii veniti
Stefana- Hoyamaniac
-
Simona, mai trebuie sa adaugi comisionul tau de conversie valutara, 2 % din suma !!!
Carmen a scris:Simona, mai trebuie sa adaugi comisionul tau de conversie valutara, 2 % din suma !!!
Pai am zis ca rotunjim. Acum doar nu trimite toata lumea calculat pana la ultimul leut
Fetelor, socotiti si 2% comision pentru schimbul valutar !!!
Ce grija ai tu Carmen de mine
-
Stefana a scris:Noi suntem primii veniti
Iti dai seama
Cred ca se sperie asta. Saptamana trecuta o romanca, acum alta
-
Daca ai sti tu , Simona cate mailuri i-am trimis omului... nu cred ca putea sa-l streseze cineva mai mult, mai ales cu faza cu plata dubla.
Dupa atata antireclama cu romanii care dau tzepe, se gaseste un roman care plateste de 2 ori pentru aceleasi plante
Stefana- Hoyamaniac
-
Carmen tu ai vazut ca scria la plantele lui ca nu este recomandat pentru Romania?
A fost scris sau a scris acum?
A fost scris sau a scris acum?
-
Asa a fost si pana acum...probabil le vine mai greu sa trimita...Poti intreba suplimentar dc trimite in Romania. Doar noi stim ca trimite...
Simona, cred ca nu te bazezi in afirmatia asta pe ce am tradus eu . Eu am scris ca nu este indicat... in sensul ca furnizorul nu scrie nimic despre costul expedierii in Romania.
Ajungem la ce zicea Carmen: o traducere fidela nu e buna
Ajungem la ce zicea Carmen: o traducere fidela nu e buna
Stefana- Hoyamaniac
-
Intelegeti-ma macar voi ... am intrat in trepidatii si pana nu-mi vad plantele acasa ....
-
- ei, ai sa traiesti tu ce-am trait eu cu Nina vreo 2 saptamani
- in plus la noi nici nu era finalizat contul paypal, si nu stiam dc va accepta sa platesca altcineva.
Las ca trece ...
- in plus la noi nici nu era finalizat contul paypal, si nu stiam dc va accepta sa platesca altcineva.
Las ca trece ...
simona,ce ti-ai comandat?
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Pagina 1 din 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Subiecte similare
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008