Colectie Ela
+13
tinaM
luiza
Stefana
vickylucia
miha
Simona D.
nina
bia8
dodo
marioara
Carmen
AnaR
ela
17 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto :: Albume si colectii
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Colectie Ela
Este superba Ela....
luiza- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 186
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 56
Data de inscriere : 13/08/2008
superba , Ela.... sa o stapanesti sanatoasa, si sa vedem cat mai curand poze cu floriela a scris:uitati ce planta minunata mi-a cumparat Tina.-H.wayetii-...plus ca a ajuns intreaga si fara nicio frunza rupta(desi a prins-o un weekend la posta), ambalata foarte bine in fasii de hartie:
Cel mai lung lastar are peste 1 m!!!! nu-mi vine sa cred ca se gaseste asa ceva la noi!!!!
Concluzia: wayetii,avand frunzele mici si tari se preteaza f. bine la transportul cu posta romana( si nu numai!), mai ales daca este ambalata cu grija si dragoste...
cat despre ambalaj - nota 10...
Multumesc, fetelor. Ela, sa-ti creasca cat poate ea de mare. In curand merg sa iau si retusa, si sa vezi ca se iau aia iar cu mainile de cap, ca pana nu la intind eu bine, nu le masor... nu ma hotarasc
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Retusa cat costa ? tot 50?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Ela si Miha, doua surori retusa doresc sa-si cunoasca stapanele.
Da, pretul a fost tot 50, toate poarta denumirea de hoya mixt.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Tina, sa il vezi fratele meu aseara tot in Baumax Sibiu, cumparandu-mi hoya, el fiind nestiiutor, intr-o mana avea telefonul si imi descria planta si in cealalta ghiveciul cu hoya, l-am pus sa imi descrie in amanunt fiecare hoya mix pe care o aveau cei de la Baumax, sa se uite cand o cumpara sa fie deasa si sanatoasa.
Mi-a spus dupa o ara jumatate ca nici pentru el cand isi cumpara haine sau orice altceva nu a stat ata cat a stat acum sa imi cumpere mie flori.
Si a mai avut surpriza la casa cand sa plateasca nu le mergea la aia pos-ul pt card si nu avea cash la el, pana la urma noroc ca a avut cineva din cei cu care era.
Deci se pare ca sunt aventuri mari cu aceste hoya din Baumax.
A si stiti ce mi-a mai spus ca nici de Craciun nu a vazut atata lume in magazin ca aseara in Baumax la flori.
Mi-a spus dupa o ara jumatate ca nici pentru el cand isi cumpara haine sau orice altceva nu a stat ata cat a stat acum sa imi cumpere mie flori.
Si a mai avut surpriza la casa cand sa plateasca nu le mergea la aia pos-ul pt card si nu avea cash la el, pana la urma noroc ca a avut cineva din cei cu care era.
Deci se pare ca sunt aventuri mari cu aceste hoya din Baumax.
A si stiti ce mi-a mai spus ca nici de Craciun nu a vazut atata lume in magazin ca aseara in Baumax la flori.
Multumesc mult Tina...tinaM a scris:Ela si Miha, doua surori retusa doresc sa-si cunoasca stapanele.
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
ar trebui sa ne dea astia comision la cata reclama le facem
Bravo Diana...si pana la urma ce crezi ca ti-a cumparat ?
Bravo Diana...si pana la urma ce crezi ca ti-a cumparat ?
Crinkle 8, wayetii (dar zicea de ceva rosiatic la marginea frunzelor, si nu sunt sigura daca este wayett) si inca una care banuiesc ca e DS-70 dar tot asa nu sunt sigura deoarece zicea ca sunt rosiatice dedesupt frunzele, duminica le vad si sunt foarte nerabdatoare
Cred ca l-am vazut, avea in cos o h. crinkle si se pregatea de altele cu telefonul la ureche. Dezolata sunt nevoita s-o spun, krincle ca al lui Carmen nu mai gaseste, ca l-am masurat; asa ca sa nu-l certi. Sa ne spui continuarea...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Wayetii are intradevar marginea frunzelor mai inchisa la culoare, eu as zice maro-roscat.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Multumesc Tina, sigur el era, stiu ca nu ca a alui Carmen deoarece l-am trimis acum o saptamana si mi-a facut ceva poze si am vazut ca e asemanatoare dar nu chiar ca al ui Carmen oricum e mai deosebita si cred ca tot crickle trebuie sa fie.
Stefana dupa cum imi spui tu sigur atunci mi-a luat si wayetii asa o descria si el, sunt incantat si nerabdatoare se le am acasa, duminica revin cu poze.
Tina alta data cand mai vezi un disperat care alege hoya cu telefonul la ureche sa stii ca numai fratele meu trebuie sa fie, si te rog daca ai timp sa il mai ajuti, oricum multumesc de informatii, ce nu facem noi pt hoya
Stefana dupa cum imi spui tu sigur atunci mi-a luat si wayetii asa o descria si el, sunt incantat si nerabdatoare se le am acasa, duminica revin cu poze.
Tina alta data cand mai vezi un disperat care alege hoya cu telefonul la ureche sa stii ca numai fratele meu trebuie sa fie, si te rog daca ai timp sa il mai ajuti, oricum multumesc de informatii, ce nu facem noi pt hoya
sigur e wayetii,mi-a luat si mie unul Tina....e superb,i-am pus poza pe pagina anterioara!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
ela- Pasionat de Hoya
-
E superb coltul tau de hoya, Ela
tinaM- Pasionat de Hoya
-
si o sa fie si mai.....astept cumingiana (adulta)
ela- Pasionat de Hoya
-
Ce frumos. ...Si nIci nu ocupa spatiu mult....La mai multe si mai multe flori.
Ela.... ce floare de hoya e in avatar
Ela.... ce floare de hoya e in avatar
fcaty- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 48
Localizare : Piatra Neamt
Puncte : 6
Data de inscriere : 06/10/2008
ela- Pasionat de Hoya
-
bravo...Ela, in ce conditii iti tii florile ?
vad ca ai flori la multe din ele...deci inseamna ca le faci pe plac...
vad ca ai flori la multe din ele...deci inseamna ca le faci pe plac...
[quote="Carmen"]bravo...Ela, in ce conditii iti tii florile ?
vad ca ai flori la multe din ele...deci inseamna ca le faci pe plac...[/quote]
Sau ele te plac mult pe tine... Esti o fericita Ela cu atatea frumuseti care infloresc la tine... sa te bucuri mereu de flori!!!
vad ca ai flori la multe din ele...deci inseamna ca le faci pe plac...[/quote]
Sau ele te plac mult pe tine... Esti o fericita Ela cu atatea frumuseti care infloresc la tine... sa te bucuri mereu de flori!!!
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
am observat ca ma impac mai bine cu adultele decat cu butasii..probabil ca ,fiind mai mari, nu au probleme daca le 'scap' apa mai multa....
plantele care au inflorit in iarna aceasta le-am cumparat deja adulte,nu prea este meritul meu daca au inflorit,abia in anul urmator pot sa ma laud cu adevarat!
plantele care au inflorit in iarna aceasta le-am cumparat deja adulte,nu prea este meritul meu daca au inflorit,abia in anul urmator pot sa ma laud cu adevarat!
ela- Pasionat de Hoya
-
Frumoasa ela. Si a mea arata ca a ta, esti sigura ca e H. wayetii si nu H. kentiana? Poate ne lamureste Alex in privinta asta.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
HOYA :: Hoya :: Galeria foto :: Albume si colectii
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum