HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ?

+11
dodo
luiza
Johana
AnaR
bia8
miha
dianatm
martipan
ela
Stefana
Carmen
15 participan?i

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ?

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap6%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap0%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap6%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap19%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap38%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 38% 
[ 6 ]
[ 1 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap0%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_lcap19%Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
[ 0 ]
[ 1 ]

Total voturi : 16

Sondaj inchis

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Empty Re: Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ?

Mesaj Scris de bia8 Mier Sept 17, 2008 10:01 am

este deosebita aceasta minunatie, eu nu am votat de fel pentru ca nu stiam ce sa aleg si sa nu supar pe nimeni, dar data viitoare votez...
bia8
bia8
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008

Sus In jos

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Empty Re: Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ?

Mesaj Scris de Stefana Mier Sept 17, 2008 8:22 pm

Pakeha a scris:chiar nimeni n-a observat ce poza am pus ?
Am observat clown ( de aceea am si zis ca tu ar trebui sa participi hors-concours)... dar sa stii ca mie imi place mai mult pubicalyxul din avatarul tau (daca e vorba de flori ciudate). Cu fotografia aceea poti participa la orice concurs king .
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de martipan Joi Sept 18, 2008 1:56 am

Felicitari tuturor,cu asa flori frumoase eu cred ca toata lumea a avut de castigat Wink !
martipan
martipan
Cercetas Hoya

masculin
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabriela Joi Sept 18, 2008 10:14 am

Eu nu am observat Embarassed
Gabriela
Gabriela
Admirator Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Vin Sept 19, 2008 2:29 am

bia8 a scris:este deosebita aceasta minunatie, eu nu am votat de fel pentru ca nu stiam ce sa aleg si sa nu supar pe nimeni, dar data viitoare votez...

eu unul cred in participarea fiecaruia, atat la concurs cu poze cat si la vot
cum se spune, important e sa participi

in legatura cu poza, prima era menita doar sa o ascunda pe a doua : se pare ca am reusit 100% pirat
dar nu sant deloc fotografii artistice, mai degraba documentare, cu flash frontal
(deabea astept Craciunul, voi primi cadou un flash circular macro Sigma sunny ) ca sa nu mai depind de soare (care e rar in Normandia), si oricum ajung in general cam tarziu acasa
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin
Numarul mesajelor : 3961
Varsta : 63
Localizare : Normandie / France
Puncte : 3872
Data de inscriere : 23/02/2008

http://www.pakehas-hoya.com/index.php

Sus In jos

Mesaj Scris de bia8 Vin Sept 19, 2008 8:03 am

felicitari pentru cadoul de Craciun... pe mine sarbatoarea nasterii Domnului ma emotioneaza cel mai tare si imi creaza o stare de basm si ce sa mai zici cand primesti si astfel de cadouri... deja tre sa ma gandesc la lista pentru Mos Craciun Cool
bia8
bia8
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Vin Sept 19, 2008 9:14 am

Mai , da cuminti ati mai fost daca faceti deja liste pentru cadourile de Craciun... lol!
Carmen
Carmen
Colectionar Hoya & Adm-Fondator

feminin
Numarul mesajelor : 4669
Varsta : 42
Localizare : printre Hoya
Puncte : 1365
Data de inscriere : 25/01/2008

http://www.hoyas.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de bia8 Vin Sept 19, 2008 11:07 am

lol!
bia8
bia8
Pasionat de Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de tinaM Sam Sept 20, 2008 5:17 pm

Pakeha a spus:
ca sa nu mai depind de soare (care e rar in Normandia)

Scuze ca schimb subiectul. Si eu am probleme cu lipsa soarelui zilele astea (si toata toamna, iarna si primavara). Ai mentionat in alta postare ca folosesti lumina artificiala. Poti detalia, te rog?
tinaM
tinaM
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Sam Sept 20, 2008 10:17 pm

tinaM a scris:Pakeha a spus:
ca sa nu mai depind de soare (care e rar in Normandia)

Scuze ca schimb subiectul. Si eu am probleme cu lipsa soarelui zilele astea (si toata toamna, iarna si primavara). Ai mentionat in alta postare ca folosesti lumina artificiala. Poti detalia, te rog?

neon special acvarii si plante (lumina rosie sau rosu-albastru)
la mine culoarea 77, 120 cm, 36 w, 1400 lumeni, pe cat posibil la mai putin de 20 cm de planta

Cine e castigatorul concursului Pictorial Hoya ? - Pagina 2 Img_5010

nu le-am luat pe cele mai puternice posibil, ca sa raman rezonabil cu consumul de curent (12 ore pe zi), total 9.60 metri liniari
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Sam Sept 20, 2008 10:25 pm

cum sunt agatate ghivecele , Alex ?
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Sam Sept 20, 2008 10:42 pm

Carmen a scris:cum sunt agatate ghivecele , Alex ?

excelenta intrebare !

de levitatie ati auzit ?

clown
ei bine, nu e vorba de levitatie,
ci de galerii bi-directionale, suspendate de tavan si apoi sarme culisante de lungimi diferite
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Sam Sept 20, 2008 10:57 pm

lol! te stiam eu magician Hoya, dar chiar asa... foarte interesant, imi place Premiu
Carmen
Carmen

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum