Schimb dimorpha inradacinata
Pagina 1 din 1
Schimb dimorpha inradacinata
Am un butas de dimorpha de la Rosita din primavara,pe care l-am inradacinat , dar a ramas intr-o singura frunza la prima faza de inradacinare. Sincer spun ca nu a evolut deloc, dar nici nu a avut probleme, motiv pentru care am pe drum o dimorpha planta mare...asa ca cine vrea un butas cu o frunza, inradacinat de cateva luni, si crede ca poate sa-l faca sa creasca, l-as schimba cu ceva ce eu nu am ...
Gasiti ce am eu in lista mea de la colectii, mai am cateva specii pe drum, dar nu se stie niciodata...poate aveti voi ceva ce mi-ar place...as vrea o obovata, insa nu mai stiu daca a existat prin comenzi ...
cine o vrea, sa-mi propuna ceva la schimb...poza e undeva prin albumul meu, insa n-am rabdare s-o caut aici la munte...
pe luni o pot cauta...
Gasiti ce am eu in lista mea de la colectii, mai am cateva specii pe drum, dar nu se stie niciodata...poate aveti voi ceva ce mi-ar place...as vrea o obovata, insa nu mai stiu daca a existat prin comenzi ...
cine o vrea, sa-mi propuna ceva la schimb...poza e undeva prin albumul meu, insa n-am rabdare s-o caut aici la munte...
pe luni o pot cauta...
Subiecte similare
» Schimb shepherdi inradacinata
» schimb H australis ssp tenuipes !
» Schimb puiuti de hoya
» Schimb vanuatuensis
» Schimb Erythrina
» schimb H australis ssp tenuipes !
» Schimb puiuti de hoya
» Schimb vanuatuensis
» Schimb Erythrina
Pagina 1 din 1