Comparatii florale de Hoya - decembrie 2008 (40)
3 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Re: Comparatii florale de Hoya - decembrie 2008 (40)
Nu ma mai joc! Gata! Adica... m-ai dat gata cu minunatiile astea. Mi-e si rusine cu cele 5 hoya pe care le am si de la care nici n-am vazut flori, inafara de carnosa .
Mignon- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 11
Puncte : 7
Data de inscriere : 25/03/2008
Zi-ne secretul unei sedinte foto de comparatii florale..
Cum reusesti sa le surprinzi pe toate ? Mai ales ca eu una cand am boboci la o hoya nici nu suflu langa ea...daramite s-o mai mut pentru poze...
p.s. acum am iar boboci la cateva, dar nu zic nimic pana nu vad ca reusesc sa se deschisa, o serie de flori am pierdut laudandu-le harnicia prea devreme...
Cum reusesti sa le surprinzi pe toate ? Mai ales ca eu una cand am boboci la o hoya nici nu suflu langa ea...daramite s-o mai mut pentru poze...
p.s. acum am iar boboci la cateva, dar nu zic nimic pana nu vad ca reusesc sa se deschisa, o serie de flori am pierdut laudandu-le harnicia prea devreme...
Carmen a scris:Zi-ne secretul unei sedinte foto de comparatii florale..
sincer sa fiu, m-am trezit de doua ori cu un peduncul in mana (incurvula si sp aff Banguetensis Palawan GPS ...), dar cum aveau mai multi, n-a fost asa mare drama - i-am pus la ierbar
si unele le las in pace dacat sa risc sa le rup (sant mai multe specii pe FlickR care nu apar la comparatii)
cel mai tare mi-a parut rau de un peduncul urias de coricea pe care nu l-am vazut si l-am rupt in timp ce trageam de o liana cocotata in finlaysonii
Carmen a scris:p.s. acum am iar boboci la cateva, dar nu zic nimic pana nu vad ca reusesc sa se deschisa, o serie de flori am pierdut laudandu-le harnicia prea devreme...
nu cred sa fie raport cauza - efect, si la mine se usuca multi, daca vorbesc sau nu despre ei
Subiecte similare
» Comparatii florale de Hoya - octombrie 2008 (115)
» Comparatii florale de Hoya - oct-nov 2008 (inca 15 si 10)
» Comparatii florale de Hoya - noiembrie 2008 (115)
» Comparatii florale de Hoya (iulie 2008)
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
» Comparatii florale de Hoya - oct-nov 2008 (inca 15 si 10)
» Comparatii florale de Hoya - noiembrie 2008 (115)
» Comparatii florale de Hoya (iulie 2008)
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum