Comanda Hoya pt martie de la Alex
+9
Johana
myosotis
Vernil
AnaR
bibacj
ela
bia8
Stefana
Carmen
13 participan?i
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Comanda Hoya pt martie de la Alex
hello
i-am cerut lui Stefana sa blocheze lista la data de ieri (altfel nu ma mai descurc)
si eventual sa mai deschida una :
pentru Nina : naumanii OK, neo-caledonica OK
pentru Bia8 : heusckeliana OK, tsangii/burtoniae OK
pentru Simona D : australis tenuipes OK, carnosa var NU (se poate carnosa tricolor Krimson Queen), ischnopus OK, mindorensis NU (se poate pubicalyx Silver Pink), quinquenervia NU (se poate compacta, obscura, picta, serpens)
pe lista lui Stefana, cred ca voi avea proble cu retusa, planta mea e plina de boboci mi-e greu sa o tai asa, cineva mi-a promis 3 butasi, dar nu e sigur ca ne putem intalni pana plec, si e prea frig de trimis prin posta - deci daca doriti sa schimbati pauciflora contra retusa, e mai sigur (florile sant mult mai mari, un pic in forma de clopotel)
i-am cerut lui Stefana sa blocheze lista la data de ieri (altfel nu ma mai descurc)
si eventual sa mai deschida una :
pentru Nina : naumanii OK, neo-caledonica OK
pentru Bia8 : heusckeliana OK, tsangii/burtoniae OK
pentru Simona D : australis tenuipes OK, carnosa var NU (se poate carnosa tricolor Krimson Queen), ischnopus OK, mindorensis NU (se poate pubicalyx Silver Pink), quinquenervia NU (se poate compacta, obscura, picta, serpens)
pe lista lui Stefana, cred ca voi avea proble cu retusa, planta mea e plina de boboci mi-e greu sa o tai asa, cineva mi-a promis 3 butasi, dar nu e sigur ca ne putem intalni pana plec, si e prea frig de trimis prin posta - deci daca doriti sa schimbati pauciflora contra retusa, e mai sigur (florile sant mult mai mari, un pic in forma de clopotel)
Va rog recititi dc e cazul regulile comenzilor,
https://hoya.forumgratuit.ro/reguli-magazin-virtual-f18/reguli-comenzi-t62.htm ,
in privinta platilor :
Se vor trimite banii Stefanei , pana la o data stabilita de ea, care va fi anterioara primirii comenzii. Acesta deoarece la orice alt furnizor ati comanda plata se achita in avans. Deci putem spune ca Alex ne-a facut un favor, ca a primit comanda noastra pana nu a incasat banii. Acum persoanele din lista inchisa , din punctul meu de vedere pot trimite banii Stefanei, care trebuie sa cuprinda contravaloarea lastarilor, cheltuieli cu coletul - plus taxele postale, ale coletului din Bucuresti spre destinatia fiecaruia. Detaliile cu privire la contul unde depuneti banii se vor discuta pe PM cu Stefana.
https://hoya.forumgratuit.ro/reguli-magazin-virtual-f18/reguli-comenzi-t62.htm ,
in privinta platilor :
Se vor trimite banii Stefanei , pana la o data stabilita de ea, care va fi anterioara primirii comenzii. Acesta deoarece la orice alt furnizor ati comanda plata se achita in avans. Deci putem spune ca Alex ne-a facut un favor, ca a primit comanda noastra pana nu a incasat banii. Acum persoanele din lista inchisa , din punctul meu de vedere pot trimite banii Stefanei, care trebuie sa cuprinda contravaloarea lastarilor, cheltuieli cu coletul - plus taxele postale, ale coletului din Bucuresti spre destinatia fiecaruia. Detaliile cu privire la contul unde depuneti banii se vor discuta pe PM cu Stefana.
hoya
Alex, eu vroiam si glabra si globulosa. Am postat la subiectul celalalt.
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Puncte : 0
Data de inscriere : 13/02/2008
Eu doream un paziae, daca se poate.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Pe celalat topic, cu comanda a 2-a sunt evidentiate cererile, si se contorizeaza.
Lista de aici e inchisa.
Lista de aici e inchisa.
stefana, cand iti trimitem banii ca se apropie data...
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Voi sa aveti banii alocati pusi deoparte, ca de trimis e rapid
Va scriu pe PM detalii. Si recapitulez comanda fiecaruia in PM.
Va scriu pe PM detalii. Si recapitulez comanda fiecaruia in PM.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Eu nu stiu in care comanda sunt inclusa, cert este ca am de plata pentru H.Paziae si H.Lacunosa
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
ce bine...
speram sa ne le incurcam, caci la cat vom fi de precipitati cand ajung lastarii, sa nu le schimbam etichetele intre ele ... si ca o poanta...eu chiar ma intrebam la inceput ca oare au eticheta...si cineva a zis razand :"pai, cum altfel?" misterul e deslusit...au eticheta , - instructiuni de utilizare ? live ,nu ?
speram sa ne le incurcam, caci la cat vom fi de precipitati cand ajung lastarii, sa nu le schimbam etichetele intre ele ... si ca o poanta...eu chiar ma intrebam la inceput ca oare au eticheta...si cineva a zis razand :"pai, cum altfel?" misterul e deslusit...au eticheta , - instructiuni de utilizare ? live ,nu ?
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Comanda Hoya Pakeha martie 2011
» Comanda Hoya Pakeha martie 2010
» Alta lista Alex - tot pt martie 2008
» Hoya inflorita in martie
» Hoya la Cluj martie 2016?
» Comanda Hoya Pakeha martie 2010
» Alta lista Alex - tot pt martie 2008
» Hoya inflorita in martie
» Hoya la Cluj martie 2016?
Pagina 3 din 3