De vanzare
+24
diana999
Ruxee
andreiacamelia
ira
fcaty
Daniel74
sarselia
Vernil
ela
perona
Sash
tinaM
Stefana
DanaM
Johana
vivien
vickylucia
getama
Pakeha
Iarina
CBogdan
ancag
Carmen
dodo
28 participan?i
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: De vanzare
Scuze... imediat pe pm
ira- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 76
Puncte : 77
Data de inscriere : 25/06/2010
Inafara de lista de mai sus vreau sa cumpar si H Caudata,are cineva de vinzare?
ira- Admirator Hoya
-
este butas cu radaciniira a scris: Inafara de lista de mai sus vreau sa cumpar si H Caudata,are cineva de vinzare?
problema e ca e in Franta si mi-e frica de canicula ca nu va rezista la transport ...
Daca nu primesc alta oferta din tara pina luni atunci tinem legatura pe PM. Mar interesa si pretul plantei +transpotul pina aici .
Multumesc
Multumesc
ira- Admirator Hoya
-
nu prea reusesc sa-mi administrez MP, prefer pe e-mail (alex.gavrus at/la gmail.com)ira a scris:Daca nu primesc alta oferta din tara pina luni atunci tinem legatura pe PM. Mar interesa si pretul plantei + transportul pina aici . Multumesc
transportul e prea scump pentru un singur butas, merita doar daca iei mai multi
in septembrie va fi comanda comuna, dar daca va fi numai unul, il va lua cine se inscrie primul odata lista facuta (nu fac rezervari la comenzi comune)
pentru comenzi individuale, sunt disponibile doar speciile pentru care stiu dinainte ca sunt butasi suficienti, nu am suficient timp sa verific toate cele 500 de plante, o fac doar pentru comenzile comune
in alta ordine de idei, H caudata nu e foarte dificila, insa prefer sa stiu ca cel/cea care o cumpara are experienta de 1 an in Hoya in general
Si cind se incepe lista pt comanda comuna?Sunt noua si nu stiu cum merg treburile.
Daca spui ca taxa de transport este prea scumpa atunci astept si mai pun bani la pusculita pt ca vreau sa cumpar mai multe.
Daca spui ca taxa de transport este prea scumpa atunci astept si mai pun bani la pusculita pt ca vreau sa cumpar mai multe.
ira- Admirator Hoya
-
probabil in jur de 15 august, in functie de cum imi iau concediul - o sa fie un post special "comanda septembrie 2010"ira a scris:Si cind se incepe lista pt comanda comuna ? ...
Atunci astept ,numai ca eu stau cam prost cu rabdarea.Si asa am insomnii noptile....gindinduma la frumoasele pe care vreau sa le cumpar.
ira- Admirator Hoya
-
Multiflora si serpens am eu disponibile.
Si o sumedenie de pui de carnosa pentru donatii
Eu zic ca pentru caudata e nevoie de ceva experienta in cultivarea hoya. Am pierdut anul trecut una, bine inradacinata si habar n-am de ce a murit .
Si o sumedenie de pui de carnosa pentru donatii
Eu zic ca pentru caudata e nevoie de ceva experienta in cultivarea hoya. Am pierdut anul trecut una, bine inradacinata si habar n-am de ce a murit .
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Pakeha, te rog mult sa ma ai in vedere pentru lista din septembrie cu H. Pachyclada si Subcalva. Ziceai undeva ca au un miros de scortisoara si lacramioare. Eu sunt topita dupa astfel de varietati parfumate, daca mai stii si altele care se pot creste in conditiile din Ro, te rog mult sa-mi spui. Merci.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
absolut de acord cu Stefana, minimum 1 an experientaStefana a scris:Eu zic ca pentru caudata e nevoie de ceva experienta in cultivarea hoya. Am pierdut anul trecut una, bine inradacinata si habar n-am de ce a murit .
insa ajung sa o clasez incet-incet la specii nu foarte dificile : face radacini in apa intr-o saptamana, si cu un pic de experienta, in 18 luni (in medie) infloreste, de multe ori chiar in 12 luni
a scortisoara miroase H cumingianaVernil a scris:Pakeha, te rog mult sa ma ai in vedere pentru lista din septembrie cu H. Pachyclada si Subcalva. Ziceai undeva ca au un miros de scortisoara si lacramioare. Eu sunt topita dupa astfel de varietati parfumate, daca mai stii si altele care se pot creste in conditiile din Ro, te rog mult sa-mi spui. Merci.
H pachyclada miroase mai degraba a cuisoare - am facut vreo 5 butasi acum 10 zile (se rasturna ghiveciul de atata greutate), au toti radacini si unul chiar infloreste pe pedunculul existent (2 flori)
cultura nu e atat conditii de Romania, cat experienta fiecaruia - daca in Suedia au flori de Eriostemma !!!
Stefana, multiflora si serpens la ce pret?
andreiacamelia- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : Fetesti
Puncte : 50
Data de inscriere : 05/05/2010
Stefana eu am rezolvat cu serpens de la altcineva,ma intereseaza si pe mine pretul la multiflora
ira- Admirator Hoya
-
as vrea si eu un serpens daca mai are cineva
CBogdan- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 43
Localizare : timisoara
Puncte : 27
Data de inscriere : 19/04/2008
Stefana,ti-am trimis PM
ira- Admirator Hoya
-
Stefana,mai ai serpens???Sunt tot din Bucuresti,ne-am putea intalni cumva..merci
Ruxee- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 20
Puncte : 20
Data de inscriere : 08/04/2010
Tare mi-as dori si eu o multiflora
diana999- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 39
Localizare : Oradea
Puncte : 6
Data de inscriere : 11/12/2009
La ce pret este Multiflora?
andreiacamelia- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : Fetesti
Puncte : 50
Data de inscriere : 05/05/2010
daca nu gasesti altundeva, 6-7 euro in septembrieandreiacamelia a scris:La ce pret este Multiflora?
o sa spuneti ca sunt isteric : nu vrea cineva sa corecteze titlul postului "de van
tesekkur ederim Carmen,Carmen a scris:imediat...
n-am observat pana acum...sorry
era ceva intre vanatoare si vanzare
Nu esti isteric, ai dreptate si pe mine ma deranja dar am vrut sa-l corectez si n-am reusit apoi am uitat s-o rog pe Carmen sa-l corecteze.Pakeha a scris:
o sa spuneti ca sunt isteric : nu vrea cineva sa corecteze titlul postului "de vanazare" ? (Dodo, Carmen, Stefana ...)
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
glumeamdodo a scris:Nu esti isteric, ai dreptate si pe mine ma deranja dar am vrut sa-l corectez si n-am reusit apoi am uitat s-o rog pe Carmen sa-l corecteze.Pakeha a scris:
o sa spuneti ca sunt isteric : nu vrea cineva sa corecteze titlul postului "de vanazare" ? (Dodo, Carmen, Stefana ...)
ca sa corectezi titlul unui post creat de tine, deschizi cu EDIT primul post si corectezi titlul
pe alte forumuri nu e posibil sa o faci decat cateva zile, apoi doar administratorul sau moderatorii
Carmen are incredere in utilizatori si e bine
Am decis sa vand un exemplar de H.Motoskei (infloreste de 2 ori/an, parfum de miere, florile rezista 2 saptamani). Este planta matura. Pentru mai multe detalii, astept pm. De asemenea, mai am de vanzare si cativa pui de H.Multiflora si H. Australis.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Ma intereseaza! Am trimis PM.
ana-maria- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 75