Doresc sa cumpar Hoya
+16
loreroli
Vernil
ana-maria
Daniel74
tinaM
Stefana
Sash
DMI
tzushuca
getama
vivien
dodo
vickylucia
Pakeha
fcaty
Carmen
20 participan?i
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doresc sa cumpar Hoya
Pentru cei ce doresc sa cumpere butasi de Hoya, va astept sa scrieti aici, pentru a nu repeta acelasi mesaj in toate subiectele de vanzari...
Pe cei care vand , am sa-i rog sa anunte cand stocul e epuizat, pentru ca noii veniti sa vada ca nu mai e actuala oferta voastra...
Pe noii veniti, ii rog sa scrie aici daca doresc sa cumpere ceva , si daca se gasesc vanzatori....cu siguranta va vor contacta...
Pe cei care vand , am sa-i rog sa anunte cand stocul e epuizat, pentru ca noii veniti sa vada ca nu mai e actuala oferta voastra...
Pe noii veniti, ii rog sa scrie aici daca doresc sa cumpere ceva , si daca se gasesc vanzatori....cu siguranta va vor contacta...
imi doresc hoya cu flori galbene
Hai sa fiu eu prima si sa scriu aici.
Astept oferte de butasi, plantute....cu flori galbene...
fcaty- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 48
Localizare : Piatra Neamt
Puncte : 6
Data de inscriere : 06/10/2008
Re: Doresc sa cumpar Hoya
fcaty a scris:Hai sa fiu eu prima si sa scriu aici.
lista Pakeha :
http://pakehas-hoya.com/Divers/hoya%20list%20pakeha%202009.pdf
galbene ar fi :
blashernezii, buotii, chlorantha, citrina, coriacea, crassicaulis, cumingiana, densifolia, dimorpha, diptera, dischorensis, erythrina, flavescens, fraterna, heuschkeliana Yellow, ischnopus, kenejiana, kloppenburgii, lasiantha, meredithii, montana, multiflora, neo-caledonica, obscura, obtusifolioides, parvifolia, quinquenervia, tsangii, vanuatuensis, vitellinoides, hibrid Metallica, sp EG00897, sp CR24/AL1223 Ulu Moyog (asta ultima cam 100 € !)
si cateodata galbene :
merrillii, picta, samoensis, waymaniae
cateva poze aici :
http://pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=02Jaune
Sa inteleg ca deschizi o lista noua?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
cred ca lista lui Alex e mereu deschisa...si daca se hotaraste sa functioneze pe cont paypal cu livrare la domiciliu, cred ca va fi super ok...
apropo, Alex, cam cat costa transportul din Franta spre Romania la o cutie cu un numar mediu de butasi ? si in cat timp ajunge ?
ma refer la posta normala...
spre exemplu din Germania ajungeau coletele extrem de greu - in 3 saptamani, dar din Suedia in 3 zile....o diferenta pe care n-am reusit deloc sa mi-o explic niciodata...iar diferenta se observa si la costuri, evident pastrand proportia...deci cele din Suedia erau f ieftine si ajungeau rapid, din Germania f f f scumpe si ajungeai sa faci cu nervii pana le vedeai ajunse...
apropo, Alex, cam cat costa transportul din Franta spre Romania la o cutie cu un numar mediu de butasi ? si in cat timp ajunge ?
ma refer la posta normala...
spre exemplu din Germania ajungeau coletele extrem de greu - in 3 saptamani, dar din Suedia in 3 zile....o diferenta pe care n-am reusit deloc sa mi-o explic niciodata...iar diferenta se observa si la costuri, evident pastrand proportia...deci cele din Suedia erau f ieftine si ajungeau rapid, din Germania f f f scumpe si ajungeai sa faci cu nervii pana le vedeai ajunse...
Carmen eu am primit din Germania in 5 zile coletul, nu cred ca e vreo regula, depinde cred de sistemul de coletarie pe care-l alege furnizorul.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
vai da cat l-am batut la cap pe Floraleum, cel de la care cumparam noi plante mari, sa caute altceva, si zicea ca punea pe posta normala si ajungeau in 3 saptamani si plateam mult pe colet...cu alt gem de curierat ieseam si mai scump...
Acuma e adevarat ca eu am primit butasi inradacinati si nu plante mari si le-a trimis ca si scrisoare.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Ce frumusete....Daca pana in toamna nu apare nimic, cred ca trebuie sa apelez la import. Sunt cu ochii pe oferte..
fcaty- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 37
Localizare : Piatra Neamt
Puncte : 6
Data de inscriere : 06/10/2008
butas de Hoya mindorensis prins sau nu are cineva de vinzare?si cu cit?
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Carmen a scris:sorry, Pakeha, nu mai pot recupera mesajul tau, dar ce vroiai sa spui ?
da, mai stiu ?
probabil ca nu era important
Buna!cine are de vanzare pui Hoya telosmoides,Hoya samoensis,Hoya vitiensis,Hoya siariae,Hoya praetorii, Hoya Pusilla,Hoya onychoides,Hoya obtusifolia,Hoya mindorensis,Hoya macgillivrayii,Hoya lobbii,Hoya lamingtoniae,Hoya campanulata,Hoya ciliata,Hoya erythrostemma
getama a scris:
Buna! cine are de vanzare pui :
Hoya telosmoides,
Hoya samoensis, OK
Hoya vitiensis, OK
Hoya siariae, OK
Hoya praetorii, OK
Hoya Pusilla, OK
Hoya onychoides, OK
Hoya obtusifolia,
Hoya mindorensis,
Hoya macgillivrayii, OK
Hoya lobbii, OK
Hoya lamingtoniae, OK
Hoya campanulata, doar cystiantha
Hoya ciliata, OK
Hoya erythrostemma
cit costa minodorensis? ca si eu caut
-
Daca se dechide lista as dori si eu urmatoarele specii de hoya:
-praetori
-lasiantha
-macgilivray
-mindorensis
-ciliata
-vitiensis
-denisii
-magnifica
-pauciflora
-kerii regalis;
-praetori
-lasiantha
-macgilivray
-mindorensis
-ciliata
-vitiensis
-denisii
-magnifica
-pauciflora
-kerii regalis;
-
bine zici macgilivray.. e superba oare e pretetioasa?
-
vickylucia a scris:Daca se dechide lista as dori si eu urmatoarele specii de hoya:
-praetori ok
-lasiantha ok daca te tin finantele
-macgilivray ok
-mindorensis
-ciliata ok
-vitiensis ok
-denisii
-magnifica ok
-pauciflora ok
-kerii regalis nu cunosc Regalis, am doar Yellow Splash, frunze verde cu galben, flori probabil identice
;
sa inteleg ca s a deschis o lista noua pt o viitoare comanda?pe cam cind ar urma sa se finalizeze?plata se va face ca data trecuta sauprin paypal? ca sa stiu daca ma inscriu sau nu, exista si plante mature de vinzare? pe mine ma intereseaza macgilivray, mindorensis presupun ca preturile la plante vor aparea mai tirziu
Ultima editare efectuata de catre vivien in Mar Iun 02, 2009 4:27 pm, editata de 1 ori
-
Daca doriti sa va mut ofertele la un topic de comanda sa spuneti...
pana acum au fost cereri individuale, la care Pakeha a raspuns ce poate onora...
depinde de voi, si de Pakeha, daca doriti o comanda colectiva, si va organizati cum doriti, pe regulile generale, sau faceti comenzi individuale si le platiti si primiti individual...
pana acum au fost cereri individuale, la care Pakeha a raspuns ce poate onora...
depinde de voi, si de Pakeha, daca doriti o comanda colectiva, si va organizati cum doriti, pe regulile generale, sau faceti comenzi individuale si le platiti si primiti individual...
Scuze,intr-adevar e kerii cu frunze variegate si eu am transferat numele de la ,,Compacta regalis".Daca imi trimiti lasiantha si praetori prinse[de fapt mi le-as dori pe toate]......sacrific din toate!
Carmen ar fi bine intr-adevar o comanda comuna!
Carmen ar fi bine intr-adevar o comanda comuna!
Ultima editare efectuata de catre vickylucia in Mar Iun 02, 2009 7:00 pm, editata de 1 ori (Motiv : pt a nu posta doua replici)
-
am vazut bineeee? era un ok la praetorii ,da?
si eu vreau si eu vreau ...........dar cu radacini ca altfel fac cu inima.................se poate?
si eu vreau si eu vreau ...........dar cu radacini ca altfel fac cu inima.................se poate?
tzushuca- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 49
Puncte : 55
Data de inscriere : 02/04/2009
unde tre sa las adresa ?
-
imi dau si usa de la intrare pt ea
-
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Doresc sa cumpar butasi de hoya
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
» Cumpar hoya kerrii.
» Cumpar butasi neinradacinati hoya
» caut /cumpar
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
» Cumpar hoya kerrii.
» Cumpar butasi neinradacinati hoya
» caut /cumpar
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum