Hoya sigillatis
4 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Re: Hoya sigillatis
Vai Alex numai una si una astazi.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
a fost un decalaj de 2 zile intre sigillatis tip (care a avut timp sa se decoloreze un pic) si sp AG08-15, care tocmai s-a deschis
cum expunerea la soare a fost identica, deduc ca H sigillatis tip e portocalie-somon, cealalta mai degraba galbena si un pic mai mica
frunzele sunt diferite, mici, patate si rigide la sigillatis tip, mai mari, verde uniform si suple la sp AG08-15
sunt nostime asa impreuna
sp SDK29 am esuat de 3 ori sa o aclimatizez in Europa ... renunt sau mai incerc odata ?
cum expunerea la soare a fost identica, deduc ca H sigillatis tip e portocalie-somon, cealalta mai degraba galbena si un pic mai mica
frunzele sunt diferite, mici, patate si rigide la sigillatis tip, mai mari, verde uniform si suple la sp AG08-15
sunt nostime asa impreuna
sp SDK29 am esuat de 3 ori sa o aclimatizez in Europa ... renunt sau mai incerc odata ?
Pai daca tu iti pui astfel de intrebari, ce sa mai zic eu ? Dar sa stii ca varietatea asta este printre favoritele mele ... imi plac foarte mult frunzele ei lunguiete si argintate. Asta e, nu poti sa le ai pe toate in viata ...
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Subiecte similare
» Hoya sp aff sigillatis AG09-16 (povestea unei noi specii de hoya)
» Hoya sigillatis Pink
» Hoya mappigera & Hoya sp. Sabah SDK41
» Hoya cv Mathilde & Hoya cv Chouke
» Hoya Mathilde & Hoya Chouke, o poveste de familie
» Hoya sigillatis Pink
» Hoya mappigera & Hoya sp. Sabah SDK41
» Hoya cv Mathilde & Hoya cv Chouke
» Hoya Mathilde & Hoya Chouke, o poveste de familie
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum