Hoya la Cluj sept. 2009
+11
Johana
miha
vickylucia
tinaM
Stefana
Carmen
getama
ancag
vivien
Daniel74
Pakeha
15 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Hoya la Cluj sept. 2009
adaug curtisii aff si Gps aff xxx cinnamomifolia(asta e daca nu am avut noroc)
Provizoriu lista ar fi asa
Subcalva
Imperialis rooted
Lacunosa spp Lacunosa
Heuschkeliana Pink
deocamdata
Subcalva
Imperialis rooted
Lacunosa spp Lacunosa
Heuschkeliana Pink
deocamdata
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
Sper ca magnifica mea ma asteapta...
Si as mai vrea... blashernaezii, caudata Sumatra rooted, davidcummingii, kenejiana,sigillatis
Si as mai vrea... blashernaezii, caudata Sumatra rooted, davidcummingii, kenejiana,sigillatis
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Uitasem sa intreb ai cumva si var hoya odorata
Daniel74- Admirator Hoya
-
Alex, m-ar interesa si pe mine acestea:
Anulata aff 6 euro
Arnottianna 7 euro
Blashernaezii IML 1631 8 euro
Chlorantha IML 1352 7 euro
Globulifera IML 1063 10 euro
Kenejiana 5 euro
Macgilivrayi 7 euro
Naumanii Young Plant 9 euro
Patella Pink Rooted 10 euro
Sigillatis 7 euro
Vitellina fuscomarginata IML 0452 7 euro
Sunt cateva care au fost cerute inainte, dar eu am pus preferintele mele si tu vezi ce se poate. Mersi!
Anulata aff 6 euro
Arnottianna 7 euro
Blashernaezii IML 1631 8 euro
Chlorantha IML 1352 7 euro
Globulifera IML 1063 10 euro
Kenejiana 5 euro
Macgilivrayi 7 euro
Naumanii Young Plant 9 euro
Patella Pink Rooted 10 euro
Sigillatis 7 euro
Vitellina fuscomarginata IML 0452 7 euro
Sunt cateva care au fost cerute inainte, dar eu am pus preferintele mele si tu vezi ce se poate. Mersi!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
nu cred ca a fost inteleasa problemagetama a scris:adaug curtisii aff si Gps aff xxx cinnamomifolia(asta e daca nu am avut noroc)
hai sa te fac sa plangi
deci Hoya sp Gps xxx aff cinnamomifolia (am pus xxx pentru ca nu am reusit sa obtin inregistrarea, daca nu apare in un an si o zi, se va chema AG09 ... ), exita deci in lume o singura (probabil) planta destul de mica din care am avut 1 butas cam prea mare (regula ca sa prinda cat mai bine ar fi : frunze mari butas mic, frunze mici butas mare), taiat in 2, fiecare avea radacini
mi-am zis deci ca daca apare o problema la mine, cum e aproape unic, sa fie unul la altcineva, de aceea l-am pus pe lista
dupa care am omis sa ma asigur ca ajunge la cineva cu experienta, pe undeva am putea spune ca daca nu mai e in viata, indirect ar fi vina mea
din fericire celuilalt butas ii merge bine, daca totul va fi ok, vor fi alti butasi peste un an sau doi ...
(@all people)
ma gandesc (chiar discutam cu Carmen despre un subiect analog), cum ai plante gen violete (?), nu cumva sunt plante care au nevoie de umiditate continua ? pentru ca 99 % din Hoya au nevoie si sa se usuce un pic intre 2 udari odata ce au radacini (cum era cazul celei de mai sus) de aceea vorbeam de ventilare
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Mar Sept 01, 2009 2:07 pm, editata de 1 ori
vivien a scris:pt ca saptamina asta serbez cu sotul ceva ani de la casatorie m a lasat sa mai scap putin mina in portofel... asa ca adaug
patella Pink Rooted 10 euro posibil
blashernaezii 8 putin probabil
polyneura 4 posibil
buotii 6 ok
ramine sa finalizezi tu Paheka sa ne zici daca ramin toate
miha a scris:Sper ca magnifica mea ma asteapta... nu mai tin minte, imi reimprospatezi memoria ? Si as mai vrea... blashernaezii probabil nu, caudata Sumatra rooted posibil , davidcummingii ok , kenejiana posibil ,sigillatis ok
Daniel74 a scris:Provizoriu lista ar fi asa
Subcalva probabil
Imperialis rootedprobabil
Lacunosa spp Lacunosaok
Heuschkeliana Pink ok
deocamdata
cembra/odorata okDaniel74 a scris:Uitasem sa intreb ai cumva si var hoya odorata
Pakeha a scris:miha a scris:Sper ca magnifica mea ma asteapta... nu mai tin minte, imi reimprospatezi memoria ? Si as mai vrea... blashernaezii probabil nu, caudata Sumatra rooted posibil , davidcummingii ok , kenejiana posibil ,sigillatis ok
miha a scris:Am primit si eu pachetul...ma impacientasem ca n-am primit si magnifica...dar desi in tabelul initial a fost trecuta, in cel de-al doilea n-a mai fost...si cum n-am mai verificat fiecare pozite...asta e...data viitoare...
Multumesc Alex...sper sa am noroc cu ele...
sunny de aia mi-a ramas un butas de magnifica !
intr-adevar, a disparut de la un tabel la altul, probabil vina mea Embarassed
macar nu l-ai platit Wink
incerc sa ti-l pastrez (daca nu uit), pana data viitoare mai face radacini Smile
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Johana a scris:Alex, m-ar interesa si pe mine acestea:
Anulata aff 6 euro probabil
Arnottianna 7 euro probabil
Blashernaezii IML 1631 8 euro nu
Chlorantha IML 1352 7 euro probabil
Globulifera IML 1063 10 euro probabil
Kenejiana 5 euro probabil
Macgilivrayi 7 euro ok
NaumaniiYoung Plant9 europrobabil
Patella Pink Rooted 10 euro probabil
Sigillatis 7 euro ok
Vitellina fuscomarginata IML 0452 7 euro probabil
ok, mi-am reamintit, se poatemiha a scris:miha a scris:Am primit si eu pachetul...ma impacientasem ca n-am primit si magnifica...dar desi in tabelul initial a fost trecuta, in cel de-al doilea n-a mai fost...si cum n-am mai verificat fiecare pozite...asta e...data viitoare...Pakeha a scris:miha a scris:Sper ca magnifica mea ma asteapta... nu mai tin minte, imi reimprospatezi memoria ? Si as mai vrea... blashernaezii probabil nu, caudata Sumatra rooted posibil , davidcummingii ok , kenejiana posibil ,sigillatis ok
Multumesc Alex...sper sa am noroc cu ele...
sunny de aia mi-a ramas un butas de magnifica !
intr-adevar, a disparut de la un tabel la altul, probabil vina mea Embarassed
macar nu l-ai platit Wink
incerc sa ti-l pastrez (daca nu uit), pana data viitoare mai face radacini Smile
Alex, la mine e un mare " probabil" !!!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
Pakeha a scris:Daniel74 a scris:Provizoriu lista ar fi asa
Subcalva probabil
Imperialis rootedprobabil
Lacunosa spp Lacunosaok
Heuschkeliana Pink ok
deocamdatacembra/odorata okDaniel74 a scris:Uitasem sa intreb ai cumva si var hoya odorata
atunci schimb imperialis cu odorata speranta ca se prinde din butas trimis in august din lipsa de finante la "discretie"
Din cauza asta am si dat mai repede comanda poate se prind la tine ca o planta ce are deja sistema radicular se descurca mult mai bine la transport...cu cit mai multe cu atit mai bine
mersi alex
Daniel74- Admirator Hoya
-
Waymanae, se poate? Sper ca macar de data asta sa ai un butas si sa nu ma refuzi, pt ca l-am tot cerut ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.Ce diferenta este intre metalica si rundum sp TN?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
pentru H waymaniae mai vedem ... ai fi prima pe lista daca ma indur sa taivickylucia a scris:Waymanae, se poate? Sper ca macar de data asta sa ai un butas si sa nu ma refuzi, pt ca l-am tot cerut ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
H hibrid Metallica are flori galben cu roz, foarte frumusele, frunze mari latarete dar subtiri si foarte patate, e vara buna cu H hibrid Joy, dar si florile si frunzele sunt diferite
http://pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=02Jaune
H sp Rundum are flori rosii pufoase si frunze triunghiulare ceva mai mici (foarte variabile), groase, rosii la soare - inca nu am poze bune cu florile, doar de studiu facute in Borneo in 2008 (am ratat de 2 ori inflorirea acasa), mie imi plac mult caci sunt foarte diferite de orice alta specie, iar florile cu adevarat rosii nu sunt asa de multe
http://pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=08Rouge
pentru H waymaniae mai vedem ... ai fi prima pe lista daca ma indur sa tai
Multumesc, pt gandul bun...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H hibrid Metallica are flori galben cu roz, foarte frumusele, frunze mari latarete dar subtiri si foarte patate, e vara buna cu H hibrid Joy, dar si florile si frunzele sunt diferite
H sp Rundum are flori rosii pufoase si frunze triunghiulare ceva mai mici (foarte variabile), groase, rosii la soare - inca nu am poze bune cu florile, doar de studiu facute in Borneo in 2008 (am ratat de 2 ori inflorirea acasa), mie imi plac mult caci sunt foarte diferite de orice alta specie, iar florile cu adevarat rosii nu sunt asa de multe
http://pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=08Rouge[/quote]
Care dintre ele are frunzele rosii ,la soare ?
Multumesc, pt gandul bun...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=08Rouge[/quote]
Care dintre ele are frunzele rosii ,la soare ?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
H sp Rundum ... frunze ... rosii la soarevickylucia a scris:Care dintre ele are frunzele rosii ,la soare ?
Lista-de-alegere-hoya
https://hoya.forumgratuit.ro/pentru-incepatori-f4/lista-de-alegere-hoya-t709.htm#15809
Pakeha a scris:nu cred ca a fost inteleasa problemagetama a scris:adaug curtisii aff si Gps aff xxx cinnamomifolia(asta e daca nu am avut noroc)
hai sa te fac sa plangi
deci Hoya sp Gps xxx aff cinnamomifolia (am pus xxx pentru ca nu am reusit sa obtin inregistrarea, daca nu apare in un an si o zi, se va chema AG09 ... ), exita deci in lume o singura (probabil) planta destul de mica din care am avut 1 butas cam prea mare (regula ca sa prinda cat mai bine ar fi : frunze mari butas mic, frunze mici butas mare), taiat in 2, fiecare avea radacini
mi-am zis deci ca daca apare o problema la mine, cum e aproape unic, sa fie unul la altcineva, de aceea l-am pus pe lista
dupa care am omis sa ma asigur ca ajunge la cineva cu experienta, pe undeva am putea spune ca daca nu mai e in viata, indirect ar fi vina mea
din fericire celuilalt butas ii merge bine, daca totul va fi ok, vor fi alti butasi peste un an sau doi ...
(@all people)
ma gandesc (chiar discutam cu Carmen despre un subiect analog), cum ai plante gen violete (?), nu cumva sunt plante care au nevoie de umiditate continua ? pentru ca 99 % din Hoya au nevoie si sa se usuce un pic intre 2 udari odata ce au radacini (cum era cazul celei de mai sus) de aceea vorbeam de ventilare
dimpotriva violetele sunt plante care trebuiesc udate putin si des...
exact despre asta e vorba, Hoya adulta trebuie udata exact invers, mult si rar ...getama a scris: dimpotriva violetele sunt plante care trebuiesc udate putin si des...
(mai putin cateva exceptii)
cand sunt mai tinere apare dificultatea de a imbina mult si rar cu putin si des
ori asta se invata doar cu experienta ...
si chiar dupa mai mult de 10 ani de experienta tot mai am ce invata, exista specii cu care nu am o reusita exceptionala (imbricata, darwinii, dennisii, elliptica, erythrostemma ...)
am indragit tare mult hoya si mi le doresc in casa mea.sunt dispusa sa incerc de cate ori o sa fie nevoie si nu ma descurajez deloc .Violetele sunt plante care nu agreaza umiditatea cu atat mai putin apa deci si cu ele trebuie o mare atentie la udat.
Ultima editare efectuata de catre getama in Sam Sept 05, 2009 1:11 pm, editata de 1 ori
La violete e simplu - locatie adecvata, sol care sa dreneze binisor si... apa in farfurie de 1-2 ori pe saptamana in functie de temperatura... In plus sa nu ajunga apa pe frunze.
La hoya eu inca nu m-am prins - mai ales ca am doar plante micutze nu-mi dau seama daca le dau prea mult sau prea putin...
La hoya eu inca nu m-am prins - mai ales ca am doar plante micutze nu-mi dau seama daca le dau prea mult sau prea putin...
Sash- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 77
Puncte : 83
Data de inscriere : 07/07/2009
Sash a scris:La violete e simplu - locatie adecvata, sol care sa dreneze binisor si... apa in farfurie de 1-2 ori pe saptamana in functie de temperatura... In plus sa nu ajunga apa pe frunze.
Sa stii ca nu e chiar atat de simplu,de ex. daca le pui prea multa apa se brunifica si mor,iar daca nu le pui apa se usuca....probabil ca tu ai specii de astea fara nume adica simple,pe cand eu am specii hybrid si astea imediat le pierzi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Hoya la Cluj august 2009
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj septembrie 2012
» oferta 25 sept. la Cluj
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj septembrie 2012
» oferta 25 sept. la Cluj
Pagina 2 din 3