Bine ati venit !
+31
getama
ramona
Erwin
Eli
samsine
catalina
dodo
SO
vickylucia
martipan
ancag
luiza
bia8
marioara
tinaM
lili
lizi2
irina
CBogdan
auroradumbr
miha
mihaela.c
Simona D.
dianatm
Vernil
ela
Pakeha
AnaR
Stefana
Mada
Carmen
35 participan?i
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bine ati venit !
Bine v-am gasit. Desi m-am inscris doar acum pe forum va vizitam de mai demult. Hoya m-a atras mai demult cand aveam doar o Hoya carnosa. Imi parea ciudat ca florile secretau un lichid ca niste picaturi de miere, dar si mai mult ma atragea parfumul ei. Nici nu este de mirare pentru ca am o slabiciune pentru plantele parfumate. Mirarea a fost si mai mare cand cautand pe net denumirile hoyelor pe care le intalneam pe forum am descoperit o lume atat de variata de culori,forme si in parte parfumata. Datorita lui Carmen pot sa ma mandresc ca am si o Hoya bella. Ramurica primita de la ea a inceput sa creasca, ceea ce ma face sa cred ca a prins radacini. Multumesc Carmen! In viitor as dori sa am cat mai multe plante de hoya si pentru aceasta as apela la ajutorul vostru, a celor care deja aveti o colectie si aveti lastari de vandut. Va multumesc ca m-ati primit in randul vostru.
Marioara
Marioara
marioara- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 44
Puncte : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Deci ai doua Hoya parfumate acum. Pacat ca lacunosa mea e mititica si nu pot taia inca butas ... si ea este parfumata.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
de parfumate sunt parfumate aproape toate;miros ori a flori ori a carnati
Ultima editare efectuata de catre ela in Joi Iun 12, 2008 8:04 pm, editata de 1 ori
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Multiflora nu este . Pesemne ca e destul de interesanta prin forma "aerodinamica" a florii si nu-i mai trebuie parfum
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
praetorii este parfumata?
ela- Pasionat de Hoya
-
ela a scris:praetorii este parfumata?
din cate am inteles eu are miros de lamaie (citrice)... si eu visez la ea de mult.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Ela sper ca glumesti, desi sunt o gurmanda nu mi-ar place o floare cu miros de carnati.
marioara- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 44
Puncte : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
nu glumeste hoya Publicalix silver pink miroase a carnati deci serviti la pranz un miros de pubicalyxmarioara a scris:Ela sper ca glumesti, desi sunt o gurmanda nu mi-ar place o floare cu miros de carnati.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
mai e una care miroase a sosete nespalate (Alex dixit), nu mai stiu care dar stiu sigur ca o am si pe aceea.....
ela- Pasionat de Hoya
-
aminteam exceptiile care confirma regula ca hoya miroase minunat!(in general)
ela- Pasionat de Hoya
-
iar buotii miroase parca a jungla... deocamdata nu miroase nici cum, ( stati linistiti, nu m-a dat inca sotul afara din casa cu florile ) caci abia avem 3 frunze.
Bine ai venit Snow !
Carmen face de obicei urarea de bun venit dar acum este in vacanta asa ca mi-am luat eu libertatea sa te intampin
Speram sa te simti bine cu noi
Carmen face de obicei urarea de bun venit dar acum este in vacanta asa ca mi-am luat eu libertatea sa te intampin
Speram sa te simti bine cu noi
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Bine ai venit,
Luiza!!!
Lumea Hoya asteapta sa o descoperi... sau sa impartasesti cu noi experientele tale cu aceasta floare , sa afli raspunsuri la curiozitati, sa incepi sa indragesti "floarea de ceara".
Luiza!!!
Lumea Hoya asteapta sa o descoperi... sau sa impartasesti cu noi experientele tale cu aceasta floare , sa afli raspunsuri la curiozitati, sa incepi sa indragesti "floarea de ceara".
bine v-am gasit .
luiza- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 186
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 56
Data de inscriere : 13/08/2008
Bine ai venit, Martipane...vad ca ai descoperit in cele din urma tot mai multe despre Hoya...sa te simti bine aici, si sa-ti maresti si tu colectia de Hoya...
Trebuie sa spun doar atat :
Atentie ! Poate provoca dependenta!!!
Trebuie sa spun doar atat :
Atentie ! Poate provoca dependenta!!!
Garantat ... dependenta
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
Bine v-am gasit...sau regasit !
Sunt si eu curios,imi place sa ma interesez de ceea ce-mi place(adicatelea si hoya),asa ca am aparut pe aici,la "lectia de hoyerit " !
Primiti si neindemanatici,nu ?
Sunt si eu curios,imi place sa ma interesez de ceea ce-mi place(adicatelea si hoya),asa ca am aparut pe aici,la "lectia de hoyerit " !
Primiti si neindemanatici,nu ?
martipan- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Data de inscriere : 02/09/2008
Daca ai sti cate Hoya aveam noi anul trecut, ne-ai considera tot neindemanatici...Nu exista asa ceva, doar persoane mai interesate sau mai putin interesate de ceva...iar aici vei gasi doar persoane foarte interesate de Hoya...bine ai venit printre noi.
Eee,atunci e bine !
Eu am 3 feluri :carnosa,thomsonii si ,mai nou,butasi de bella !
Sunt multe specii de hoya la care am inghitit in sec,insa sunt cateva mai speciale care mi-au placut in mod deosebit si pe care sper ca le voi avea in viitor,asa ca vreau sa ma pregatesc invatand de la voi cum sa am grija de ele !
Eu am 3 feluri :carnosa,thomsonii si ,mai nou,butasi de bella !
Sunt multe specii de hoya la care am inghitit in sec,insa sunt cateva mai speciale care mi-au placut in mod deosebit si pe care sper ca le voi avea in viitor,asa ca vreau sa ma pregatesc invatand de la voi cum sa am grija de ele !
martipan- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Data de inscriere : 02/09/2008
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum