Hoya la Cluj in martie 2010
+8
Vernil
getama
myosotis
sarselia
miha
Carmen
ela
Pakeha
12 participan?i
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Hoya la Cluj in martie 2010
https://hoya.forumgratuit.ro/oferte-vanzare-cumparare-hoya-f31/comanda-hoya-cluj-august-2009-t694-225.htm#top
aici mai pe la sfarsit confirmam ca din butas ajunsese doar tija, insa din cite tin minte cine a avut imperialis la toti li s-au ingalbenit frunzele , eu am incercat sa o mentin in viata dar nu vroia sa "traiasca"
aici mai pe la sfarsit confirmam ca din butas ajunsese doar tija, insa din cite tin minte cine a avut imperialis la toti li s-au ingalbenit frunzele , eu am incercat sa o mentin in viata dar nu vroia sa "traiasca"
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
Daniel74 a scris:Am zis ca nu stiu in ce stare era lastarul nu ca nu mai stiu ce am primit prin posta.
Deci Alex situatia e roza la momentul asta
Australis Tenuipes
Calycina
Magnifica
Thompsonii Au radacini si un ghiveci nou
Magnifica frunza arata bine dar inca nu are "musteti"
Imperialis tija arata iarasi bine dar tot fara "musteti"
zi mi daca trebuie sa pun un pet la tija de imperialis ca sa grabesc procesul sau sa o las doar in mediul ei actual"
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
În imagini erau naumanii, PNG4, paziae, filiformis, imperialis, MMT, și nu am găsit subcalva și susuela lockerby.Atunci, în toamnă. ai spus că mă recompensezi, dar dacă nu se mai poate..........
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
aproape ca am terminat, mai am de verificat cateva promisiuni facute in toamna si sa pun pozele "soldurilor"
deci, planific sa postez lista maine seara
pana la urma o sa caut singur , dar din pacate va fi in detrimentul eventualelor beneficiare de garantie (si in favoarea noilor inscrieri )
si oricum am spus mai recent (asta mai retin cu toate deficientele mele de memorie - in familie exista deja Alzheimer ...) ca vreau sa iti fac cadou niste butasi ca ajutor umanitar pentru pierderile de la datul cu lustrant (n-as vrea sa ajung sa regret ca am spus asta ...)
fac tot posibilul sa ma tin de cuvant si am mandria sa imi respect promisiunile !
deci, planific sa postez lista maine seara
ei bine, asta as vrea sa vad, ce am spus exact ...vickylucia a scris:În imagini erau naumanii, PNG4, paziae, filiformis, imperialis, MMT, și nu am găsit subcalva și susuela lockerby.Atunci, în toamnă. ai spus că mă recompensezi, dar dacă nu se mai poate..........
pana la urma o sa caut singur , dar din pacate va fi in detrimentul eventualelor beneficiare de garantie (si in favoarea noilor inscrieri )
si oricum am spus mai recent (asta mai retin cu toate deficientele mele de memorie - in familie exista deja Alzheimer ...) ca vreau sa iti fac cadou niste butasi ca ajutor umanitar pentru pierderile de la datul cu lustrant (n-as vrea sa ajung sa regret ca am spus asta ...)
fac tot posibilul sa ma tin de cuvant si am mandria sa imi respect promisiunile !
La mine doar hoya lobii intra la garantii dar stiu ca nu mai ai cu ce sa o incuiesti, parca ai reusit totusi sa iti salvezi tie un butas si ma bucur pentru tine, asa ca astept lista sa vedem cu ce o pot inlocui din lista, sper sa ai si ecva butas de hoya cu flori campanulate care imi plac la nebunie.
Pakeha, te rog sa ma lamuresti, Hoya Paziae are floarea campanulata ? Ca am si eu un butasel mic ... sa stiu daca astept minuni de la el
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
nu prea ...Vernil a scris:Pakeha, te rog sa ma lamuresti, Hoya Paziae are floarea campanulata ? Ca am si eu un butasel mic ... sa stiu daca astept minuni de la el
nu am avut inca flori, se pare ca seamana cu H schneii, dar cu coroana rosie, nu roz
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=54&ImageName=schneei1.jpg
Multumesc. Nici pe departe campanulata, dar foarte frumoasa, cel putin asa o vad eu.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Hoya la Cluj martie 2016?
» Hoya la Cluj martie 2012
» Hoya la Cluj martie 2013