H. paulshirleyi T Green
+3
Vernil
Pakeha
Aurelia
7 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
-
Re: H. paulshirleyi T Green
Felicitari !
E o specie cu care nu am noroc
Am cumparat-o de doua ori de la Paul Shirley direct : de fiecare data s-a dovedit a fi sp IPPS8860 in loc de IPPS8845
Am primit un butas amarat de tot din colectia Hortus : n-a supravietuit drumului
Am mai primit unul de la Carmen, dar cred ca nu avea destula seva, a murit in cateva saptamani fara sa faca radacini
Asa ca o sa mai cer unul de la Aurelia la toamna sau la primavara daca va fi disponibil (pare sa fie cel adevarat, nu sp. aff.)
La schimb cu ce ne vom intelege (trimis cu autobuzul), ce zici Aurelia ?
E o specie cu care nu am noroc
Am cumparat-o de doua ori de la Paul Shirley direct : de fiecare data s-a dovedit a fi sp IPPS8860 in loc de IPPS8845
Am primit un butas amarat de tot din colectia Hortus : n-a supravietuit drumului
Am mai primit unul de la Carmen, dar cred ca nu avea destula seva, a murit in cateva saptamani fara sa faca radacini
Asa ca o sa mai cer unul de la Aurelia la toamna sau la primavara daca va fi disponibil (pare sa fie cel adevarat, nu sp. aff.)
Asta e de notat, sa doreasca Alex ceva ce nu are in colectie Bravo, Aurelia!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
-
Nu e nici o problema. Desigur ca o sa transmit butasul pentru tine. Sa il pun la inradacinare sau cum? Eu ma voi gandi, ce doresc in schimb.! Iar mai bine, scrie care Hoya sunt echivalente cu H. paulshirleyi,caci asi putea sa cer si sp. Sabah SDK41Pakeha a scris:Asa ca o sa mai cer unul de la Aurelia la toamna sau la primavara daca va fi disponibil (pare sa fie cel adevarat, nu sp. aff.)
-
-
foarte frumoasa...
imi pare rau, Alex ca cea de la mine n-a facut fata... nici plantuta din care am taiat n-o duce prea bine...a incercat sa mai infloreasca, dar n-a reusit...
imi pare rau, Alex ca cea de la mine n-a facut fata... nici plantuta din care am taiat n-o duce prea bine...a incercat sa mai infloreasca, dar n-a reusit...
Daca vrei, poti sa-l pui la inradacinat, multumesc anticipatAurelia a scris:Nu e nici o problema. Desigur ca o sa transmit butasul pentru tine. Sa il pun la inradacinare sau cum? Eu ma voi gandi, ce doresc in schimb.! Iar mai bine, scrie care Hoya sunt echivalente cu H. paulshirleyi,caci asi putea sa cer si sp. Sabah SDK41Pakeha a scris:Asa ca o sa mai cer unul de la Aurelia la toamna sau la primavara daca va fi disponibil (pare sa fie cel adevarat, nu sp. aff.)
Ca echivalenta propun H sp Sulawesi IPPS8860, sa zicem in jur de 7-8 euro daca iti convine
Vom vedea pe lista din septembrie ce va fi disponibil (sau daca vrei de pe acum, sa ti-l pun si eu la inradacinat )
Ne-am inteles eu voi pune la inradacinare pentru tine Sulawesi IPPS8845 ! Nu prea am spatiu liber pentru a-mi permite inca o H. sp. Sulawesi , de aceea in septembrie voi cerceta lista si imi voi alege o Hoya in limitele a 7-8 euro! Ok?Pakeha a scris:Daca vrei, poti sa-l pui la inradacinat, multumesc anticipat
Ca echivalenta propun H sp Sulawesi IPPS8860, sa zicem in jur de 7-8 euro daca iti convine
Vom vedea pe lista din septembrie ce va fi disponibil (sau daca vrei de pe acum, sa ti-l pun si eu la inradacinat )
-
-
e frumoasa! sa-ti traiasca!
ramona- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 41
Localizare : Oradea
Puncte : 36
Data de inscriere : 02/03/2009
-
noutati de la plantuta mea - butas cu radacini de la Aurelia, septembrie 2012
3 pedunculi nou-nouti
pe unul din ei, deja boboci
multumesc Aurelia
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=84
3 pedunculi nou-nouti
pe unul din ei, deja boboci
multumesc Aurelia
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=84
WAUU fetita mea este buna !Alex transmite-i te rog complemente din partea mea si spune-i ca sunt foarte bucuroasa pentru ea!las-o sa creasca si sa ne bucure pe noi toti!
Eu sunt foarte bucuroasa ca in colectia ta creste planta mea !Acesta era primul nostru schimb,sper sa nu fie ultimul !
Eu sunt foarte bucuroasa ca in colectia ta creste planta mea !Acesta era primul nostru schimb,sper sa nu fie ultimul !
-
-
au cazut cu totii !Aurelia a scris:Alex cum sunt boboci,sa creasca?Pakeha a scris:....pe unul din ei, deja boboci
era destul de normal, planta e prea mica sa creasca 3 pedunculi deodata
in plus, cum refac incaperea cu plantele, toate sunt la racoare, uscaciune si umbra
foarte frumoasa poza n° 2
Aurelia, cu adevarat esti indragostita de hoya dar si ea de tine! Parca esti varianta feminina a lui Pakeha, asa de multe flori frumoase ai ! felicitari!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
-
-
-
Aurica, felicitari! Frumoasa floare!!! Intradevar esti expert la obtinerea florilor de la hoya!
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Da, Aurelia ai sera? Ai conditii foarte fericite pentru hoya ! Eu concubinez impreuna cu ele si ele cu mine in sufragerie , dormitoare , bucatarie si alte locuri la ferestre......e minunat sa observi in fiecare zi minunile de frunze de diferite forme si marimi, dar daca ar fi si florile !
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum