cit de frecvent se uda o planta de hoya
3 participan?i
HOYA :: Hoya :: Pentru incepatori
Pagina 1 din 1
cit de frecvent se uda o planta de hoya
Pentru mine e o problema sa fiu sigura ca am udat o planta de hoya indeajuns sau e prea mult.
Pentru a fi cit de cit linistita, le verific intii cu mina, apoi le ud. E bine sau nu, poate ne impartasim din experienta.
Am auzit si de alte variante, le udam bine odata si pina se vede substratul uscat nu udam sau le udam cite putin regulat.
Cum e mai bine?
Pentru a fi cit de cit linistita, le verific intii cu mina, apoi le ud. E bine sau nu, poate ne impartasim din experienta.
Am auzit si de alte variante, le udam bine odata si pina se vede substratul uscat nu udam sau le udam cite putin regulat.
Cum e mai bine?
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Re: cit de frecvent se uda o planta de hoya
cea mai buna metoda e cantaritul : cand ghiveciul e prea usor, e nevoie de apaandreea a scris:Pentru mine e o problema sa fiu sigura ca am udat o planta de hoya indeajuns sau e prea mult.
Cum e mai bine?
glumesc doar pe jumatate
problema e ca nu se uda toate la fel :
- daca uzi pachyclada ca un praetorii sau un denisii o sa putrezeasca
- daca uzi praetorii sau un denisii ca un pachyclada o sa vestejeasca
eu le ud cam o data de 2 ori pe saptamana, cand e cald....am observat ca daca le las pana pamantul e prea uscat, nu le place...
Multumesc pentru sfaturi!
Dar se poate inca o intrebare, ce fel de apa folositi? Clar ca apa depinde de regiune, dar oricum. Eu tin apa citeva zile la temperatura camerei intr-un vas deschis si apoi o folosesc.
Dar se poate inca o intrebare, ce fel de apa folositi? Clar ca apa depinde de regiune, dar oricum. Eu tin apa citeva zile la temperatura camerei intr-un vas deschis si apoi o folosesc.
-
asa e indicat, Andreea....
eu din pacate, n-am timp sa las apa sa se " odihneasca " ...asa ca pun direct apa de la robinet, care nu e apa de la oras, ci e de la fantana proprie...un pic are prea mult calcar, insa n-am ce-i face...
eu din pacate, n-am timp sa las apa sa se " odihneasca " ...asa ca pun direct apa de la robinet, care nu e apa de la oras, ci e de la fantana proprie...un pic are prea mult calcar, insa n-am ce-i face...
Clar, mersi mult!Carmen a scris:asa e indicat, Andreea....
Bine ca le place frumoaselor. Uneori te gindesti, nu stii ce ai face sa le fie bine, sa le vezi crescand, sa nu stea pe ginduri. Pentru mine nu-i chiar complicat se pun citeva sticle cu apa, aricum le uzi cu tiriita(putin).
-
Subiecte similare
» Evolutia butasului de la lastar la planta inflorita
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
» Hoya sp aff sigillatis AG09-16 (povestea unei noi specii de hoya)
» Hoya Mathilde & Hoya Chouke, o poveste de familie
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
» Hoya sp aff sigillatis AG09-16 (povestea unei noi specii de hoya)
» Hoya Mathilde & Hoya Chouke, o poveste de familie
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
HOYA :: Hoya :: Pentru incepatori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum