Asclep-Hoya 9&10
4 participan?i
HOYA :: Hoya :: Jurnalist de ocazie
Pagina 1 din 1
Asclep-Hoya 9&10
Revista e la a treia (si ultima) relectura, probabil maine va fi disponibila pe site
Conform obiceiului, am pus revistele din 2009 in partea Free :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=AFAHO
Pentru 2011, aderentii asociatiei vor primi pe e-mail codul de acces
Pana atunci, un mic rezumat de 8 pagini (din 50) al noului numar
PS
Pentru cine doreste, cotizatia la asociatie e gratuita, insa inscrierea obligatorie
Conform obiceiului, am pus revistele din 2009 in partea Free :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=AFAHO
Pentru 2011, aderentii asociatiei vor primi pe e-mail codul de acces
Pana atunci, un mic rezumat de 8 pagini (din 50) al noului numar
PS
Pentru cine doreste, cotizatia la asociatie e gratuita, insa inscrierea obligatorie
Re: Asclep-Hoya 9&10
Pentru a procura revista, e necesar de inscris? Inscrierea e cu plata? Cine distribuie revista?
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
inscrierea e gratuita, insa trebuie facuta pentru avea acces la revista (format PDF)andreea a scris:Pentru a procura revista, e necesar de inscris? Inscrierea e cu plata? Cine distribuie revista?
formularul e aici :
http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/Free/Adhesion2012.pdf
pentru tine si Aurelia ar fi pacat sa nu aveti acces, caci va e consacrata o jumatate de pagina
Cu atit mai mult, ne straduim sa ne inscriem.Pakeha a scris:inscrierea e gratuita, insa trebuie facuta pentru avea acces la revista (format PDF)andreea a scris:Pentru a procura revista, e necesar de inscris? Inscrierea e cu plata? Cine distribuie revista?
formularul e aici :
http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/Free/Adhesion2012.pdf
pentru tine si Aurelia ar fi pacat sa nu aveti acces, caci va e consacrata o jumatate de pagina
-
E nevoie de traducere ?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
am primit adeziunile, multumesc si bun venit Lilia, Aurelia, Vali
sper ca revista sa va placa
am inceput lucrul la numarul urmator care va fi ceva mai restrans ca numar de pagini (vreo 35 in loc de 50)
insa vor fi lucruri interesante : interviu cu Monina Siar (postum), propunere de sistematizare a genului hoya pe baza pollinarium, marginile frunzelor de hoya, publicarea oficiala a speciei sp. Balite Pass (sper), frunzele "bila", flori "ciudate", excursie in Filipine, etc. ...
pentru cele 2 specii prezentate, astept propuneri, deasemenea pentru aspecte de cultura hoya sau impartasirea de experiente
eu unul nu am timp
insa daca cineva vrea sa se ocupe, ii transmit fisierul word fara poze pentru traducere
pana acum un singur numar a fost tradus in romana si unul in engleza ...
am inceput lucrul la numarul urmator care va fi ceva mai restrans ca numar de pagini (vreo 35 in loc de 50)
insa vor fi lucruri interesante : interviu cu Monina Siar (postum), propunere de sistematizare a genului hoya pe baza pollinarium, marginile frunzelor de hoya, publicarea oficiala a speciei sp. Balite Pass (sper), frunzele "bila", flori "ciudate", excursie in Filipine, etc. ...
pentru cele 2 specii prezentate, astept propuneri, deasemenea pentru aspecte de cultura hoya sau impartasirea de experiente
voi stiti ...Stefana a scris:E nevoie de traducere ?
eu unul nu am timp
insa daca cineva vrea sa se ocupe, ii transmit fisierul word fara poze pentru traducere
pana acum un singur numar a fost tradus in romana si unul in engleza ...
Alex, iti multumim foarte mult! A reusit sa vad revista, pe unde am inteles singura(pe cit cunosc eu l. franceza) pe unde cu traducatorul. Am vazut multe lucruri interesante: conlucrarea intre amatorii de hoya, vizitele reciproce cu scopul imbogatirii cunostintelor despre cultivare, descrierea minutioasa a speciilor H. chlorantha si H.patella, foarte multe poze facute cu straduinta si cinoastere de materie. M-au impresoinat pozele orginale din natura!Pakeha a scris:am primit adeziunile, multumesc si bun venit Lilia, Aurelia, Vali
Si nu in ultimul rind, ne-am vazut si numele noastre, iti multumim!
Pentru noi este o motivare puternica in a continua cultivarea plantelor, o directie spre ce sa tindem!
Succese in lucrul mare ce il faci foaarte bine!!!
-
HOYA :: Hoya :: Jurnalist de ocazie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum