Caut Hoya multiflora
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Caut Hoya multiflora
Are cineva in tara Hoya multiflora planta de vanzare sau butasi ?
as prefera plantuta ))
mersi
as prefera plantuta ))
mersi
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Re: Caut Hoya multiflora
pacat ca nu am stiut mai devremeCarmen a scris:Are cineva in tara Hoya multiflora planta de vanzare sau butasi ?
as prefera plantuta ))
mersi
cum incerc sa reduc numarul de plante, am vandut saptamana trecuta o planta mare ...
cine e Arianna ?
of, ce pacat...
multiflorei nu-i place la mine, si e una din speciile pe care ma incapatanez sa o dresez )
cea simpla de la tine am pierdut-o mai demult, mai am una spotted leaf, dar n-a inflorit deloc desi o am de vreo 4 ani...nici nu arata foarte bine...ca tot face frunze, apoi le pierde si raman cu tijele...
so, cum comenzile astea comune, imi dau batai de cap...prefer o varianta simpla...cine are sa-mi zica sa-i pun banii...am vrut sa intru in comanda ta, dar n-am reusit de vreo saptamana nici sa deschid pagina cu lista disponibilitatilor )
multiflorei nu-i place la mine, si e una din speciile pe care ma incapatanez sa o dresez )
cea simpla de la tine am pierdut-o mai demult, mai am una spotted leaf, dar n-a inflorit deloc desi o am de vreo 4 ani...nici nu arata foarte bine...ca tot face frunze, apoi le pierde si raman cu tijele...
so, cum comenzile astea comune, imi dau batai de cap...prefer o varianta simpla...cine are sa-mi zica sa-i pun banii...am vrut sa intru in comanda ta, dar n-am reusit de vreo saptamana nici sa deschid pagina cu lista disponibilitatilor )
daca te pui bine cu mama mea, poate iti va face un butas - are o planta uriasaCarmen a scris:of, ce pacat...
doar ca anul trecut a incercat sa faca 6-7 butasi si n-a supravietuit nici unul
eventual, cand treci prin Cluj, da-i un telefon, te va primi cu placere
asa am sa fac... trec chiar saptamana viitoare, insa nu-i sigur ca reusesc sa o caut...voi incerca mersi mult
Subiecte similare
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
» Doresc sa cumpar Hoya
» caut hoya
» caut hoya praetorii
» caut hoya Macgilivray si acalipha reptans
» Doresc sa cumpar Hoya
» caut hoya
» caut hoya praetorii
» caut hoya Macgilivray si acalipha reptans
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum