Bine v-am gasit
+16
tinaM
Pakeha
dodo
dana c
myrela
ela
miha
Vernil
Eli
siuka
gino
AbraMack
lizi2
liana
Stefana
Carmen
20 participan?i
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Bine v-am gasit
Bine ati venit alaturi de noi! Eu zic ca hoya cu floarea rosie este pubicalyx , dar mai departe nu merg ... sigur mai trebuie adaugat ceva dupa pubicalyx. Cea de-a doua este carnosa, asa cum ati mentionat.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Bine ai venit printre iubitorii de hoya,nic!Prima este Publicalyx Silver Pink si a doua Carnosa.
Bine ai venit printre noi, Nic...iti dorim sedere indelungata si imbagatirea colectiilor atat de cactusi cat si de Hoya...
Poate reusim sa invatam unii de la altii cate ceva despre plantele preferate...
Poate reusim sa invatam unii de la altii cate ceva despre plantele preferate...
Bine ai venit, Nic
Eu cred ca pubicalyxul este "Silver Pink". De cand ai planta? Ai achizitionat-o deja mare sau e crescuta din butas?
Eu cred ca pubicalyxul este "Silver Pink". De cand ai planta? Ai achizitionat-o deja mare sau e crescuta din butas?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Multumesc tuturor.
Plantele sunt crescute din butasi, le-am primit de la prieteni. Sunt batrane au 5-6 ani.
Pasiunea mea sunt cactusii si alte suculente. Cele doua specii de Hoya au ajuns intamplator la mine, nu m-au interesat in mod deosebit... si totusi sunt frumoase, au un singur inconvenient; sunt mari, ocupa spatiu mult.
Mai am plantele sotiei mele, care sunt deasemeni voluminoase;
http://nicmarcu.sunphoto.ro/Suculente_genul_Buruienele_iubitei_mele_sotii
Dupa cum am spus, locuiesc in Severin la bloc, plantele le am la socrii mei la 20 km.
Plantele sunt crescute din butasi, le-am primit de la prieteni. Sunt batrane au 5-6 ani.
Pasiunea mea sunt cactusii si alte suculente. Cele doua specii de Hoya au ajuns intamplator la mine, nu m-au interesat in mod deosebit... si totusi sunt frumoase, au un singur inconvenient; sunt mari, ocupa spatiu mult.
Mai am plantele sotiei mele, care sunt deasemeni voluminoase;
http://nicmarcu.sunphoto.ro/Suculente_genul_Buruienele_iubitei_mele_sotii
Dupa cum am spus, locuiesc in Severin la bloc, plantele le am la socrii mei la 20 km.
Bine v-am gasit!
Pentru ca m-a prins recent virusul numit Hoya m-am gandit sa ma inscriu aici ca sa aflu cat mai multe despre plantutele mele.
Momentan am 2 Hoya publicalyx pe care numai ce le-am primit si inca nu si-au dat drumul.
Am mai avut un butas de Hoya gracilis care a murit si dupa care imi pare nespus de rau.
Mai am butasi mici in pamant de Hoya carnosa Crimson Queen, Hoya sulawesi, si inca 2 la care trebuie sa ma uit sa vad cum le cheama.
Mi-as dori sa imi mai maresc colectia ca sunt superbe!
Va doresc numai bine!
Pentru ca m-a prins recent virusul numit Hoya m-am gandit sa ma inscriu aici ca sa aflu cat mai multe despre plantutele mele.
Momentan am 2 Hoya publicalyx pe care numai ce le-am primit si inca nu si-au dat drumul.
Am mai avut un butas de Hoya gracilis care a murit si dupa care imi pare nespus de rau.
Mai am butasi mici in pamant de Hoya carnosa Crimson Queen, Hoya sulawesi, si inca 2 la care trebuie sa ma uit sa vad cum le cheama.
Mi-as dori sa imi mai maresc colectia ca sunt superbe!
Va doresc numai bine!
sarselia- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 40
Localizare : Arad
Puncte : 40
Data de inscriere : 08/01/2010
Sarselia, unde locuiesti? Eu am niste puiuti disponibili, dar nu mi-ar place sa-i trimit prin posta.
Stefana- Hoyamaniac
-
Din pacate eu sunt din Arad...
crezi ca ar fi vreo problema trimisul prin Posta?
eu am mai primit flori asa....
si sa imi spui cat ma costa...
te-am pupat si tare m-as bucura sa am si eu mai multe ca sunt superbe!
am ramas masca la ce am vazut prin albumele voastre!
crezi ca ar fi vreo problema trimisul prin Posta?
eu am mai primit flori asa....
si sa imi spui cat ma costa...
te-am pupat si tare m-as bucura sa am si eu mai multe ca sunt superbe!
am ramas masca la ce am vazut prin albumele voastre!
-
bine ai venit Sarselia...si iti dorim o colectie cat mai mare de Hoya...
e o floare deosebita...
cu siguranta iti vei imbogati colectia stand printre noi...totul e sa vina primavara ) ca sa putem incepe comenzile si achizitiile, si probabil in anul acesta vom avea mai multe schimburi sau vanzari interne...caci deja sunt cateva sute de exemplare diferite in Romania...
Sa te simti bine printre noi...si sa ai mereu parte de flori frumoase...
Un 2010 cum iti doresti!!!
e o floare deosebita...
cu siguranta iti vei imbogati colectia stand printre noi...totul e sa vina primavara ) ca sa putem incepe comenzile si achizitiile, si probabil in anul acesta vom avea mai multe schimburi sau vanzari interne...caci deja sunt cateva sute de exemplare diferite in Romania...
Sa te simti bine printre noi...si sa ai mereu parte de flori frumoase...
Un 2010 cum iti doresti!!!
Multumesc mult Carmen!
Sper sa mai gasesc si eu cate ceva ca m-am indragostit rau de ele asta pe langa orhideele pe care le ador.
Daca o sa aveti vreodata ceva de vanzare sa nu uitati de mine va rog!
Iar tie iti doresc din suflet sa ai sarcina usoara!
Si eu am un bebe de 1 an si 1 luna asa ca pentru moment sunt acasa si deci am timp asa printre picatele sa ma mai ocup si de flori.
V-am pupat
Sper sa mai gasesc si eu cate ceva ca m-am indragostit rau de ele asta pe langa orhideele pe care le ador.
Daca o sa aveti vreodata ceva de vanzare sa nu uitati de mine va rog!
Iar tie iti doresc din suflet sa ai sarcina usoara!
Si eu am un bebe de 1 an si 1 luna asa ca pentru moment sunt acasa si deci am timp asa printre picatele sa ma mai ocup si de flori.
V-am pupat
-
Ei, daca mai zici si de niste hibiscusi... intram in aceeasi categorie . Numai ca eu deja am vechimesarselia a scris:...m-am indragostit rau de ele asta pe langa orhideele pe care le ador.
Stefana- Hoyamaniac
-
Si hibi imi plac dar mai mult mamei decat mie.Nu avem momentan decat 3 dar am avut de-a lungul anilor mai multi numai ca ba au murit ba i-am dat si chestii din astea.
Dar orhideele sunt preferatele si dupa cate minunatii am vazut pe aici ca exista si legat de Hoya vad ca inainteza si ele pe lista.
Dar orhideele sunt preferatele si dupa cate minunatii am vazut pe aici ca exista si legat de Hoya vad ca inainteza si ele pe lista.
-
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bine ati venit !
» Compacta mult visata - ultima achizitie
» Bine v-am gasit!
» Bine v am gasit!!!!!!!