Hoya la Cluj septembrie 2013
+7
poxicuta
Anaelena
Aurelia
Vernil
andreea
ruxellu
Pakeha
11 participan?i
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hoya la Cluj septembrie 2013
Am primit butasii http://anaelena1.sunphoto.ro/HOYAAnaelena a scris:In loc de Chlorantha Dark Green 8 €, doresc patella pink IML1096 (1-2 node cutting) DL big bell shaped pink flower 10 €
lauterbachii IML1062 SW hairy dark pink 15 €
multiflora SV 406 orange flowers va rog pretul!
Irian Jaya sp GPS 10113 3 €
coriacea "Botanova" between H coriacea & H fraternal 10 €
Blashernaezii aff Golden Flame (small cutting) campanulate orange-yellow flowers, very floriferous 16 €
Am comandat patella pink IML1096 (1-2 node cutting) DL big bell shaped pink flower 10 € si am primit butasul din imaginea de mai jos:
http://anaelena1.sunphoto.ro/HOYA/92897150
Ce este?
Multumesc!
Anaelena- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 29
Data de inscriere : 05/06/2013
e parviflora splashAnaelena a scris:Am primit butasii http://anaelena1.sunphoto.ro/HOYAAnaelena a scris:In loc de Chlorantha Dark Green 8 €, doresc patella pink IML1096 (1-2 node cutting) DL big bell shaped pink flower 10 €
lauterbachii IML1062 SW hairy dark pink 15 €
multiflora SV 406 orange flowers va rog pretul!
Irian Jaya sp GPS 10113 3 €
coriacea "Botanova" between H coriacea & H fraternal 10 €
Blashernaezii aff Golden Flame (small cutting) campanulate orange-yellow flowers, very floriferous 16 €
Am comandat patella pink IML1096 (1-2 node cutting) DL big bell shaped pink flower 10 € si am primit butasul din imaginea de mai jos:
http://anaelena1.sunphoto.ro/HOYA/92897150
Ce este?
Multumesc!
asa este !
pricina e graba in care a fost facut totul
pur si simplu am scris cei 10 euro cu o linie mai sus, parviflora in loc de patella
iar cand am inceput sa fac butasii am observat ca pretul la parviflora e 7 si nu 10, atunci am scris in graba ca am calculat cu 3 euro prea mult, cand gresisem specia
imi pare rau
pacat ca nu ai recalculat si tu ...
bun, va ramane pentru la primavara (voi veni in Romania de Craciun, dar va fi prea frig de trimis butasi)
pricina e graba in care a fost facut totul
pur si simplu am scris cei 10 euro cu o linie mai sus, parviflora in loc de patella
iar cand am inceput sa fac butasii am observat ca pretul la parviflora e 7 si nu 10, atunci am scris in graba ca am calculat cu 3 euro prea mult, cand gresisem specia
imi pare rau
pacat ca nu ai recalculat si tu ...
bun, va ramane pentru la primavara (voi veni in Romania de Craciun, dar va fi prea frig de trimis butasi)
La mine nu a sosit coletul. Poate dna Gavrus sa verifice pe ce adresa a trimis?
a fost trimis la adresa buna, am intrebatpoxicuta a scris:La mine nu a sosit coletul. Poate dna Gavrus sa verifice pe ce adresa a trimis?
Nici astazi nu am avut avizare postala, e clar ca s-a pierdut, cu recipisa de la trimiterea coletului, trebuie Dna Gavrus sa faca reclamatie!Cred ca butasii vor fi morti
Eu nu am calculat, am platit cat ati spus! Nu am stiu de unde vine diferenta, m-am gandit ca poate de la transport!
-
sa nu panicam chiar asapoxicuta a scris:poxicuta a scris:Nici astazi nu am avut avizare postala, e clar ca s-a pierdut, cu recipisa de la trimiterea coletului, trebuie Dna Gavrus sa faca reclamatie!Cred ca butasii vor fi morti
coletele ajung in Suedia intre 5 si 10 zile
iar in alte locuri chiar in 2-3 saptamani
asa crescuse tijapoxicuta a scris:Butasii sunt bine, bicknelii era indoit pe lungime
vina vine de la mine, am facut totul prea in grabaAnaelena a scris:Eu nu am calculat, am platit cat ati spus! Nu am stiu de unde vine diferenta, m-am gandit ca poate de la transport!
dar nu prea era alta posibilitate decat sa renuntam la intreaga comanda ...
inca o data, imi pare rau ca s-a intamplat si incercam sa corectam la primavara
in 7 ani de comercializare (probabil intre 500 si 1.000 de colete, n-am facut socoteala / probabil vreo 5-6.000 de butasi, de asemenea n-am numarat) :
- au fost inversate coletele de 3 ori (o data demult in Romania, o data acum 3 ani intre Belgia si Italia, si inca o data acum 2 ani intre Germania si Canare) - am inlocuit butasii morti pe drum sau ne-mai permutati, 5 dintre cei afectati au continuat sa aiba incredere si le multumesc
- au fost gresiti vreo 10-15 de butasi, de asemena inlocuiti
Da, ai dreptate ii asteptam cu nerabdare si nu mi-au trimis avizare de la Posta, m-am dus la ei si am gasit coletul .
Multumesc frumos si pentru oxy .
Multumesc frumos si pentru oxy .
D-ule Alex, stati linistit! Suntem oamnei si mai facem si greseli! Rezolvam in primavara... deja imi fac lista cu ce imi doresc in primavara!
-
In sfirsit toti au primit butasii.Eu doresc tuturor inradacinare rapidapoxicuta a scris:Am gasit coletul, Posta Romana servicii execrabile .
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
-
am vazut asta la mai multe specii (carnosa, pubicalyx, imperialis, finlaysonii, vanuatuensis, ...) nu stiu ce e
n-am observat sa faca nici rau nici bine
e ca o mica explozie de seva in interiorul tegumentului
daca o razi, ramane o cicatrice concava
daca o lasi in pace, se opreste de la sine
dar peste cateva luni poate aparea pe alta frunza, fara sa ia niciodata amploare
(experienta personala)
n-am observat sa faca nici rau nici bine
e ca o mica explozie de seva in interiorul tegumentului
daca o razi, ramane o cicatrice concava
daca o lasi in pace, se opreste de la sine
dar peste cateva luni poate aparea pe alta frunza, fara sa ia niciodata amploare
(experienta personala)
Am gasit ceva asemanator pe o frunza (nu de acasa) pe hoya finlaysonii .Pakeha a scris:am vazut asta la mai multe specii (carnosa, pubicalyx, imperialis, finlaysonii, vanuatuensis, ...)
Pe frunzele care au crescut la mine acasa, asa ceva nu este!
-
Buna! Am primit si eu de la Alex, doi butasi de hoya: Montana si Carnosa red. Multumesc, in special pentru Carnosa, pe care mi-o doream, pentru ca Montana, nu facea parte din acele pierderi si oricum o am in colectie. Cand am primit coletul, m-am bucurat crezand ca Alex a reconsiderat situatia si mi-a trimis acei butasi pierduti, dar bucuria a fost mai mica vazand doar o singura specie dorita, recuperata.......
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Alex, aceasta este o hotarare foarte frumoasa si nobilavickylucia a scris: Am primit si eu de la Alex, doi butasi de hoya: Montana si Carnosa red.
Vicky hoya Montana este, de asemenea, o specie foarte interesanta cu flori frumoase .Succese la inradacinarevickylucia a scris:..... pentru ca Montana, nu facea parte din acele pierderi si oricum o am in colectie.
-
Am reusit sa inradacinez:
Dimorpha
Multiflora SV 406
Coriacea "Botanova
Blashernaezii aff Golden Flame
Bhutanica JK
Parviflora Splash
Lauterbachii este mai mofturoasa, sper sa reusesc si cu ea!
Va multumesc mult, d-ule Alex!
Dimorpha
Multiflora SV 406
Coriacea "Botanova
Blashernaezii aff Golden Flame
Bhutanica JK
Parviflora Splash
Lauterbachii este mai mofturoasa, sper sa reusesc si cu ea!
Va multumesc mult, d-ule Alex!
-
-
se fac listele de comanda pt primvara tot aici?
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Hoya la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya la Cluj septembrie 2015