Hoya la Cluj iunie 2013
+3
vickylucia
Vernil
Pakeha
7 participan?i
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hoya la Cluj iunie 2013
Tocmai am inceput inradacinarea celor dificile sau/si rare :
7 sp. Sabah SDK41 (cam acelasi pret ca in toamna )
5 sp. Sabah AL1950 (doar pentru colectionari "inraiti" caci va fi groaznic de scumpa ... )
2 inflata
(o parte sunt pentru schimb)
Vor urma praetorii si lasiantha
sp. Sabah CR44 si sp. Sabah CR24 au avut mici "probleme de sanatate", nu vor fi vara asta, poate la toamna, dar nu e sigur deloc
7 sp. Sabah SDK41 (cam acelasi pret ca in toamna )
5 sp. Sabah AL1950 (doar pentru colectionari "inraiti" caci va fi groaznic de scumpa ... )
2 inflata
(o parte sunt pentru schimb)
Vor urma praetorii si lasiantha
sp. Sabah CR44 si sp. Sabah CR24 au avut mici "probleme de sanatate", nu vor fi vara asta, poate la toamna, dar nu e sigur deloc
Re: Hoya la Cluj iunie 2013
Si ne putem inscrie de acum la un butas de praetorii sau lasiantha ? Cred ca varietatile astea s-ar comporta bine in conditiile oferite de mine, fiindca nu vor lumina foarte multa.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Sper sa ma inscriu si eu la aceasta comanda! Cu asa minunatii, nici nu poti sta deoparte Inflata, praetori, lasianta sunt adevarate nestemate in colectia fiecaruia, insa este important sa le poti oferi conditii optime ca sa te poti bucura de frumusetea lor
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
imi pare rau sa te contrazic, ca sa infloreasca le trebuie lumina multaVernil a scris:Si ne putem inscrie de acum la un butas de praetorii sau lasiantha ? Cred ca varietatile astea s-ar comporta bine in conditiile oferite de mine, fiindca nu vor lumina foarte multa.
insa nu le place soarele direct
ca deobicei, nu fac inscrieri decat dupa ce sunt sigur ca se prind - ultimii butasi de H. praetorii nu s-au prins ...
in schimb pentru SDK41 si AL1950, am notat vreo 10 persoane interesate, le voi propune prioritar in ordinea e-mailurilor
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Dum Apr 07, 2013 1:30 pm, editata de 1 ori
Eu as dori inflata; se poate?
-
Wow, ce minune de floare are SDK41 ... e mortala ... nici nu mai trebuie parfum ... e la fel de infloritoare ca multiflora ?
Vernil- Hoya-mon amour
-
Alex, te rog, unde pot sa ma inscriu pe public sau pe privat?
-
pentru H. inflata nu vor fi decat doi butasi (daca se prind amandoi - voi fi absent 2 saptamani, daca se intampla ceva, nu voi putea interveni ...)vickylucia a scris:Alex, te rog, unde pot sa ma inscriu pe public sau pe privat?
deocamdata am o singura inscriere (mult mai multe la celelalte doua)
costa 50 euro, insa nu stiu daca ai conditiile corespunzatoare (are nevoie de : temperatura minimum 18°C si maximum 30°C, umiditate peste 60%, lumina fara soare direct, multa empatie vegetala ... pare sa aprecieze muzica simfonica glumesc ) ... in plus, e o specie relativ dificila cat e mica
inca o data, pentru H. praetorii si H. lasiantha nu fac pre-inscrieri
Buna ziua Alex! Eu nu stiam ca trebuie sa-ti scriu pe e-mail despre faptul ca eu doresc AL1950 ! Sper ca inca nu e tarziu si o sa-mi ajunga si mie un butasPakeha a scris:in schimb pentru SDK41 si AL1950, am notat vreo 10 persoane interesate, le voi propune prioritar in ordinea e-mailurilor
Multumesc
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
Atunci, raman inscrisa pentru al doilea butas de hoya inflata, iar cand o sa apara lista cu celelalte varietati, mai vad ce mai aleg!
-
pe tine te-am inscris din oficiu (nu stiu, am avut asa un presentiment )Aurelia a scris:Buna ziua Alex! Eu nu stiam ca trebuie sa-ti scriu pe e-mail despre faptul ca eu doresc AL1950 ! Sper ca inca nu e tarziu si o sa-mi ajunga si mie un butasPakeha a scris:in schimb pentru SDK41 si AL1950, am notat vreo 10 persoane interesate, le voi propune prioritar in ordinea e-mailurilor
Multumesc
Vicky
ok, am inregistrat
(anul trecut am avut multe cereri ne-onorate, dar poate au gasit altundeva ...)
-
Multumesc!
-
Dar Hoya sp. Sabah CR40, Hoya sp. 'Sunken Corona', Hoya sp. Sabah CR12
vor fi disponibile in vara?
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Hoya sp. Sabah CR40 probabilandreea a scris:Dar Hoya sp. Sabah CR40, Hoya sp. 'Sunken Corona', Hoya sp. Sabah CR12
celelalte 2 sigur nu
O sa sper macar la sp. Sabah CR40.
-
Mai e un butas disponibil?
-
-
-
Am o Hoya rundumensis ( plicata subsp. rundumensis ) din august anul trecut, dar butasul este nemiscat de atunci. sper sa vad o frunzulita !
Cei 2 butasi de H. inflata au facut radacini
Trei sferturi din butasii de H. sp. SDK41 au facut radacini
Nici unul dintre butasii de H. sp. AL1950 nu au miscat, insa sunt verzi (cred ca va fi foarte lung si complicat inradacinatul ... daca va reusi )
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=259
In schimb fata de H. imperialis ...
Aurelia, sa-mi scrii personal la urmatoarea lista, s-ar putea sa fie un butas (va trebui sa tai unul la schimb, si poate mai gasesc unul)
Trei sferturi din butasii de H. sp. SDK41 au facut radacini
Nici unul dintre butasii de H. sp. AL1950 nu au miscat, insa sunt verzi (cred ca va fi foarte lung si complicat inradacinatul ... daca va reusi )
nu e chiar asa de mica, e cam cat cele de Hoya curtisii, doar ca deobicei e unica, de aia poate sa para mai mica ; in plus, nu e compacta, ci mai aerisita - uita-te la comparatii, e mai mare decat multe specii :poxicuta a scris:Floarea Hoyei sp. aff. spartioides AL1950 mie mi se pare foarte mica
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=259
In schimb fata de H. imperialis ...
Aurelia, sa-mi scrii personal la urmatoarea lista, s-ar putea sa fie un butas (va trebui sa tai unul la schimb, si poate mai gasesc unul)
Mie mi s-a luat de hoya, sincer. Linearisul care credeam ca il salvez, a decedat in cateva zile, fara sa ii fac nimic special, iar altul nu imi mai trebuie. Daca as fi stiut ca a fost butas de la o planta in tratament, ma gandeam daca sa-l achizionez sau nu. Asta e, nestiinta, ca sa nu zic prostia, se plateste.
Va zic la revedere, eu pe acest forum chiar nu mai intru. Macar sa nu fiu luata de proasta.
Va zic la revedere, eu pe acest forum chiar nu mai intru. Macar sa nu fiu luata de proasta.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013