Comanda eBay si distincta din Germania
+14
Admin
Johana
AnaR
vickylucia
irina
dodo
nina
bia8
ela
Stefana
miha
dianatm
Carmen
Simona D.
18 participan?i
Pagina 10 din 18
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Comanda eBay si distincta din Germania
Deci suntem 4 doritori pentru o singura planta .
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
lamuriti-ma si pe mine cum impartiti voi o planta de hoya? taiati in doua radacina?
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Ela, uneori planta are mai multe tulpini in ghiveci (cum a avut Crinkle a mea). Atunci se separa cu grija sa nu i se deranjeze radacinile.
Daca are doar o tulpina insa (cum e la multiflora) nici nu se pune problema .
Diana observase ca planta din poza parea sa aibe mai multe tulpini (in cazul strict al cummingianei).
Daca are doar o tulpina insa (cum e la multiflora) nici nu se pune problema .
Diana observase ca planta din poza parea sa aibe mai multe tulpini (in cazul strict al cummingianei).
Stefana- Hoyamaniac
-
Eu am avut festivitate ca a treminat nepoata-mea a 12-a si nu am fost acasa. Vad ca deja s-a cam stabilit care planta a cui este ...
Eu i-am trimis e-mail sa-i spun ca le vreau pe toate si sa-l intreb daca mai este loc in colete ca din e-mail nu am prea inteles . In cazul in care mai este loc in colete am sa intreb ce mai este disponibil ca sa putem completa iar prioritate vor avea fetele care au ramas fara 1-2 plante.
In cazul in care nu mai este loc in colete dar mai sunt plante disponibile, imi spuneti cum facem. Mai facem un colet sau amanam pentru mai tarziu si va trimit banii inapoi. Asteptam sa ne trimita e-mail sa ne spuna iar apoi hotaram. Am sa fac imediat lista cu plantele si cui apartin dar numai ce am intrat pe usa deci ... un pic de rabdare
Eu i-am trimis e-mail sa-i spun ca le vreau pe toate si sa-l intreb daca mai este loc in colete ca din e-mail nu am prea inteles . In cazul in care mai este loc in colete am sa intreb ce mai este disponibil ca sa putem completa iar prioritate vor avea fetele care au ramas fara 1-2 plante.
In cazul in care nu mai este loc in colete dar mai sunt plante disponibile, imi spuneti cum facem. Mai facem un colet sau amanam pentru mai tarziu si va trimit banii inapoi. Asteptam sa ne trimita e-mail sa ne spuna iar apoi hotaram. Am sa fac imediat lista cu plantele si cui apartin dar numai ce am intrat pe usa deci ... un pic de rabdare
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Nina:
curtisii*
serpens*
chunii
acicularis
glabra
deykei
benguetensis
vittelina
parasitica variegata
Johana :
kerrii variegata *
compacta regalis *
Dodo :
curtisii *
DianaTm :
lura lei
Miha :
calycina *
Bia :
parasitica variegata
Ela :
benguetensis
caudata
Vickylucia :
serpens *
macgregori
sp. Baku *
Carmen :
diptera
cumingiana 1/2;
Simona:
calycina *
serpens *
cumingiana 1/2
lura lei
parasitica variegata
Cele cu steluta (*) sunt de pe ebay, restul sunt de pe lista.
Cred ca asta e ordinea. Daca cumva am gresit, va rog sa ma corectati.
curtisii*
serpens*
chunii
acicularis
glabra
deykei
benguetensis
vittelina
parasitica variegata
Johana :
kerrii variegata *
compacta regalis *
Dodo :
curtisii *
DianaTm :
lura lei
Miha :
calycina *
Bia :
parasitica variegata
Ela :
benguetensis
caudata
Vickylucia :
serpens *
macgregori
sp. Baku *
Carmen :
diptera
cumingiana 1/2;
Simona:
calycina *
serpens *
cumingiana 1/2
lura lei
parasitica variegata
Cele cu steluta (*) sunt de pe ebay, restul sunt de pe lista.
Cred ca asta e ordinea. Daca cumva am gresit, va rog sa ma corectati.
-
Eu vad ca am doar 3 [din 4comandate ultima oara +2anterior-kerii+compacta regalis].Eu doresc sa ma inscriu pe lista cu alte disponibilitati.
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
La benguetensis eu eram a doua inscrisa[verifica]!
-
vickylucia a scris:NU am vazut pe nimeni inscris la mcgregori si sp baku,deci si pe astea le vreau[maine trimit banii].
Lista este urmatoarea:macgilivray,serpens,macgregori,sp baku.Pe Nina si DODO ii rog sa-mi spuna sincer daca facem schimb de lastari ca sa stiu si sa nu mai comand alte flori.[deja am 6 specii cu tot cu compacta regalis si cu kerii variegata].
Dupa ce vin florile propun sa punem la topicul schimburi ce plante avem si sa facem schimb[unde este posibil]intre noi pt ca ii imbogatim pe cei cu magazinul.
La nevoie mai facem comanda de lastari cand vine Alex si sa mai ramana de comandat,doar plante din speciile pe care nu le are nimeni.
Dupa cum vezi, asta era lista ta !
Pe langa acestea nu mai putea fi nici una in lista ta pentru ca tu ai trimis 250 ron si nu ar fi fost in nici un caz suficienti pentru inca o planta.
Ai doar 3 din 4 comandate pentru ca una dintre ele ( macgillivrayi ) nu mai este in stoc. Nu esti singura care nu are toate plantele, cred ca ai vazut, nu? De cerut, eu le-am cerut pe toate care le-ati comandat. Nu este vina mea ca intre timp unele nu mai sunt disponibile sau nu sunt disponibile in numarul dorit de noi.
Cele doua comandate anterior ( kerrii variegata si compacta regalis ) nu au legatura cu aceasta comanda. Alea sunt deja pe drum.
-
Am cedat la benguetensis pt ca era Nina inaintea mea[observ ca sunt 2],iar cu macgilivray sunt data iar la o parte[nu mai inteleg?]
-
Simona D. a scris:Tocmai am primit raspuns
Lista noastra cu comanda era :
chunii 1
acicularis 1
glabra 2
deykei 1
benguetensis 2
vittelina 1
parasitica variegata 3
lura lei 2
cumingiana 3
caudata 2
macgillivrayi 1
macgregori 1
diptera 1
Pe langa acestea mai sunt cele comandate de pe e-bay:
curtisi 2
serpens 3
calycina 2
kerrii variegata 1
compacta regalius 1
sp. Baku
Acesta e e-mailul lor:
Ceau Simona
Hoya care leai comandat la Ebay Trebuie sa le platesti la Ebay.
Iar din Lista de comanda mai sint urmatoarele Hoya la dispositie :
chunii 1
acicularis 1
glabra 1
deykei 1
benguetensis 2
vittelina 1
parasitica variegata 3
lura lei 2
cumingiana 1
caudata 1
macgregori 1
diptera 1
Daca doresti aceste 16 Hoya ar fi bine sa ne informez dar intra in 2
Kartoane a 24,- euro.
Aceste Hoya poti sa platesti prin Paypal.
In momentul de fata avem doar cele Hoya din lista la dispozittie.
Asteptam raspuns .ceau
Ewald si Michael
Deci, dupa cum se vede nu sunt toate pe care le dorim
Lipsesc:
glabra 1
cumingiana 2
caudata 1
macgillivrayi 1
Sa-mi spuneti cum facem cu cele lipsa. Intre timp eu trimit e-mail ca le vreau pe toate astea.
Nu esti data la o parte, furnizorul nu mai are disponibile...dupa cum vezi din mesajul citat din emailul lui. Va dati seama cred ca nu suntem singurii cumparatori la care a trimis lista. Pe ebay cand apare ceva de la el, in cateva ore se termina...
Am schimbat comanda la benguetenses pt ca era Nina inaintea mea,dar pt ca sunt 2 plante nu se poate mentine ordinea inscrierii?Scuze ca insist,dar pe prima lista asta am cerut!vickylucia a scris:Bun,deci pana in prezent suntem 3 pers care dorim benguitensis[Nina.eu si Ela].Cate plante din aceasta specie au?Imi cer scuze ca n-am citit toate comenzile,intr-adevar Nina era inaintea mea si Ela dupa.Cum procedez pt ca deja am trimis banii,se poate schimba pe caudata[sunt la acelasi pret]sau nu[pt ca si aici sunt cmenzi].Daca nu as dori caudata sau serpens, pauciflora,lura lei.[trimit pt cele trei din urma diferenta].
-
vickylucia a scris:Am schimbat comanda la benguetenses pt ca era Nina inaintea mea,dar pt ca sunt 2 plante nu se poate mentine ordinea inscrierii?Scuze ca insist,dar pe prima lista asta am cerut!
Ai zis bine: pe prima lista asta ai cerut ! Pe a doua lista nu ai mai cerut-o si mai mult de atat nu ai trimis bani pentru ea. Eu pentru nimeni nu comand o planta pentru care nu mi s-au trimis banii.
Vrei sa-ti dau tie o planta pentru care nu ai trimis banii si sa nu i-o dau celei care a trimis banii pentru ea ?
Eu pentru fiecare am comandat pentru ce mi s-au trimis banii. Tu mi-ai trimis banii pentru cele 4 pe care ti le-am subliniat.
-
Nici eu n-am cummingiana ( e drept comandata impreuna cu Diana).
Nu-mi vira banii inapoi, Simona. Pot sta bine in contul tau si daca mai apare cummingiana, ne ai in vedere .
Nu-mi vira banii inapoi, Simona. Pot sta bine in contul tau si daca mai apare cummingiana, ne ai in vedere .
Stefana- Hoyamaniac
-
Vicky, asa se intampla la fiecare comanda, raman si persoane 'pe dinafara' pt. ca cererea intotdeauna depaseste oferta; dupa cum am spus mai inainte, iti dau eu un butas de benguetensis( daca e o singura planta in ghiveci) iar daca sunt mai multe radacini , scot una si ti-o trimit, deci nu ramai fara aceasta hoya!
Sa vezi ce a fost la comanda de la Alex, in mai, cand toti comandam ceva, ne razgandeam, vreo 2 saptamani am innebunit-o pe Stefana, mai ales ca erau comenzi mari:10-20 butasi fiecare( sincer o admir mult pe colega noastra ca a reusit sa se descurce in babilonia creata); atunci si eu am ramas fara cateva plante pe care mi le-as fi dorit dar asta e....am sa mi le comand data viitoare
Sa vezi ce a fost la comanda de la Alex, in mai, cand toti comandam ceva, ne razgandeam, vreo 2 saptamani am innebunit-o pe Stefana, mai ales ca erau comenzi mari:10-20 butasi fiecare( sincer o admir mult pe colega noastra ca a reusit sa se descurce in babilonia creata); atunci si eu am ramas fara cateva plante pe care mi le-as fi dorit dar asta e....am sa mi le comand data viitoare
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Are dreptate Stefana si noi suntem in pierdere si nu ne certam, ne-am resemnat asta este poate data viitoare, cu toate ca ne-o doream foarte mult pe H. cummingiana Carmen si Simona sa o stapaniti sanatoasa si cand aveti lastari de dat sa nu uitati de noi.
Simona sunt de acord cu Stefana nu imi trimite nici mie banii inapoi daca mai apare cumva cummingiana disponibila sa ne ai invedere, oricum mai vorbim dupa ce ajung plantele , poate reusesc sa imi fac drum personal sa vin dupa ele , mai vborbim pana atunci.
Simona sunt de acord cu Stefana nu imi trimite nici mie banii inapoi daca mai apare cumva cummingiana disponibila sa ne ai invedere, oricum mai vorbim dupa ce ajung plantele , poate reusesc sa imi fac drum personal sa vin dupa ele , mai vborbim pana atunci.
Multumesc,Ela esti o fata buna asa ca si eu te voi servi cu carnosa tricolor [ti-o voi da pe cea mai mare],la schimb pe butasi.
-
A aparut acum cumingiana pe ebay si am luat doua. Deci, Stefana, Diana si Miha aveti deja comandate plantutele
-
Simona...mersi mult...nici nu stiu ce sa mai zic...Simona D. a scris:A aparut acum cumingiana pe ebay si am luat doua. Deci, Stefana, Diana si Miha aveti deja comandate plantutele
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
woauuuuuuuuu, nu mai pot de bucurie , muuuultuuuuuumim mult de tot Simona, esti foarte draguta.
fetele de la ce utilizator de pe ebay ati comandat ?
CBogdan- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 43
Localizare : timisoara
Puncte : 27
Data de inscriere : 19/04/2008
-
Cum ramane cu transportul, Simona? Mai incape cummingiana (a mea +Diana) in pachetul pentru Nina?
Stefana- Hoyamaniac
-
Stefana a scris:Cum ramane cu transportul, Simona? Mai incape cummingiana (a mea +Diana) in pachetul pentru Nina?
Nu stiu, ca Nina nu se poate opri si tot comanda
-
Fetelor, au mai aparut ceva hoya pe ebay la baietii de la care comandam noi. Uitati-va si daca vreti ceva, spune-ti ! In special fetele ce au ramas fara vre-o planta si au bani la mine. Aici e linkul: http://stores.ebay.de/floraleum
-
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Subiecte similare
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
» Seen on Ebay today
» Ebay links