comanda Franta august 2008
+15
dodo
myosotis
miha
Gabriela
marioara
dianatm
bia8
ela
vickylucia
Stefana
Johana
nina
Carmen
Simona D.
Pakeha
19 participan?i
Pagina 8 din 11
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: comanda Franta august 2008
Promit ca maine seara am sa actualizez si eu pe net tabelul. Nu am intrat decat sa vad ce se mai intampla pe acest post, am fugit la invatat.
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
stai linistita, este timp destul, oricum ne apropiem incet - incet de inchiderea listei...
Imi cer scuze daca am deranjat!In ultima cerere am cerut si potsii[151],daca se poate!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
la postsii ti-am facut modificarea in tabelul de mai sus, dar n-o trimit inca la Gabriela , caci deja i-am trimis 2 mailuri rectificative, si nu vreau sa-i trimit altul doar cu o modificare. Dar va aparea cu siguranta.
Acum daca va mai suparati pe mine cand pun piciorul in prag , asta e, insa trebuie sa stim fiecare pana la ce limita putem merge cu cererile.
Cred si sper ca acum ai inteles cum sta treaba cu comenzile, si care cereri pot fi luate in calcul si care nu.
Iti inteleg elanul de a achizitiona, insa ai tot timpul la dispozitie.
Vezi cum te descurci cu ce ai comandat acum, si cand gasesti disponibile plantele si butasii ce ti-i doresti, nu se supara nimeni ca le ceri tu prima, atat timp cat s-au afisat disponibile. Totul e sa ne raportam la prezent si la comenzi in derulare, nu la cele viitoare, caci viitorul e tare incert...din toate punctele de vedere.
Acum daca va mai suparati pe mine cand pun piciorul in prag , asta e, insa trebuie sa stim fiecare pana la ce limita putem merge cu cererile.
Cred si sper ca acum ai inteles cum sta treaba cu comenzile, si care cereri pot fi luate in calcul si care nu.
Iti inteleg elanul de a achizitiona, insa ai tot timpul la dispozitie.
Vezi cum te descurci cu ce ai comandat acum, si cand gasesti disponibile plantele si butasii ce ti-i doresti, nu se supara nimeni ca le ceri tu prima, atat timp cat s-au afisat disponibile. Totul e sa ne raportam la prezent si la comenzi in derulare, nu la cele viitoare, caci viitorul e tare incert...din toate punctele de vedere.
as zice ca data limita pentru blocarea listei ar fi sambata 9 august
am sa va spun ce este exact disponibil sambata 2 august (asta lasa o saptamana pentru eventualele schimbari - mai ales ca am vazut ca pentru unele specii disponibilul e mult depasit),
apoi sant plecat in Alpi din 3 pana in 10 august
si deci as putea incepe sa pregatesc butasii luni 11 august
ce parere aveti ?
am sa va spun ce este exact disponibil sambata 2 august (asta lasa o saptamana pentru eventualele schimbari - mai ales ca am vazut ca pentru unele specii disponibilul e mult depasit),
ce parere aveti ?
ce inseamna spootedleaf? frunza.....
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
ela a scris:ce inseamna spootedleaf? frunza.....
frunzele sant patate cu alb
crytocerasus nu are pete deloc
multumesc, ma descurc mai bine cu franceza
ela- Pasionat de Hoya
-
revin: petele sint mai mari ca cele obisnuite?ex: carnosa are oricum pete mici pe frunze....
Ultima editare efectuata de catre ela in Mar Iul 15, 2008 11:40 pm, editata de 1 ori
ela- Pasionat de Hoya
-
Ii gazduiesc eu... sau Nina, daca vrea, caci de la ea ii recuperezi mai usor. Cine se intalneste cu Pakeha sa preia restul butasilor ?Stefana a scris:Ma intereseaza si pe mine
201 DS70 sp Green leaf (ex burtoniae) 3,00 € disponibile initial 5
si
223 ariadnae 5,00 € disponibile initial 3
Avand in vedere ca nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti cand vine Pakeha, o sa le rog pe Nina sau Myosotis sa-mi gazduiasca lastarii.
@Ela
sinon, je viens d'avoir une idée pour la liste :
des qu'on atteint les 100 boutures, les noms sur la liste seront en rouge, ceux la seront servis uniquement si dans les 100 premiers il y a des indisponibles
dezolat, imi dau seama ca am scris in franceza (sant un pic adormit ), o sa corectez mai tarziu
des qu'on atteint les 100 boutures, les noms sur la liste seront en rouge, ceux la seront servis uniquement si dans les 100 premiers il y a des indisponibles
dezolat, imi dau seama ca am scris in franceza (sant un pic adormit ), o sa corectez mai tarziu
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Mier Iul 16, 2008 8:23 am, editata de 2 ori
Data limita e ok dpmdv, insa numarul e aproape atins deja. Atunci eventual ne poti spune ce ai disponibil peste limita cererilor, unde credeai ca va fi posibila marirea numarului. Insa la butasi , sunt 97, deci maxim 3 noi se mai pot adauga, plus ca vei avea oricum peste 100, daca vei avea disponibili si pt cei din lista de asteptare ( cei din paranteza ).Pakeha a scris:as zice ca data limita pentru blocarea listei ar fi sambata 9 august
ce parere aveti ?
Carmen, te rog sa ma luminezi: care e diferenta intre carnosa obisnuita si carnosa spootedleaf? am vazut ca ai comandat o astfel de varietate de carnosa
ela- Pasionat de Hoya
-
Carmen, as mai dori : un butas de serpens si unul de pauciflora!
ela- Pasionat de Hoya
-
ela a scris:Carmen, te rog sa ma luminezi: care e diferenta intre carnosa obisnuita si carnosa spootedleaf? am vazut ca ai comandat o astfel de varietate de carnosa
vai, sunt in ceata...eu credeam ca e diferit de carnosa obisnuita, cel putin asa sper, ca de asta am cateva plante deja.
Pakeha, e vreo diferenta ? Ce spui ?
Pakeha a scris:ela a scris:ce inseamna spootedleaf? frunza.....
frunzele sant patate cu alb
crytocerasus nu are pete deloc
spootedleaf = frunza patata/stropita, deci trebuie sa aiba multi stropi albi/argintii
O sa merg si eu caci nu are rost sa o incarc pe Nina. Inteleg ca ea preia restul butasilor si ii trimite in provincie ?Carmen a scris:Nina sigur, si care mai doriti de acolo, cum va puteti organiza.
Pakeha a scris:
spuneam ca mi-a venit o idee pentru lista :
ce e peste 100 sa se scrie cu rosu pe lista (eventual cu albastru peste 120, etc. ...), butasii respectivi vor fi facuti daca sant plante indisponibile printre primii 100 de butasi
@Carmen
frunzele de la carnosa spottedleaf sant mai patate decat cele obisnuite, la o planta adulta sant unele frunze care sant aproape albe, iar florile sant mai albe decat cele obisnuite, care au un pic de roz
originea plantei e de la Borza, nu stiu daca s-a mai "puit" si altundeva
o sa incerc sa pun poze
Ok, multumesc, deci e diferita , in principiu, de ce am eu...nu cred sa fi ajuns chiar pana la mine mostenitorii ei...
Se poate sa vad o plata de carnosa spottedleaf ?
Daca imi place cum arata, as vrea una la 10 euro parca citisem
Daca imi place cum arata, as vrea una la 10 euro parca citisem
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Lista finala comanda august
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Bilantul comenzii de la Alex - august 2008
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
» Centralizarea comenzii pt luna august 2008 de la Pakeha
» Bilant comanda Paul Shirley mai 2008
» Bilantul comenzii de la Alex - august 2008
» Comparatii florale de Hoya (august + septembrie 2008)
» Centralizarea comenzii pt luna august 2008 de la Pakeha
Pagina 8 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum