Oferte Floraleum ebay.de
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Oferte Floraleum ebay.de
Daca vreti sa va imbolnaviti un pic ca si mine, sa faceti tensiune si sa va ganditi de unde mai faceti rost de bani, priviti ultima oferta a lui Floraleum pe ebay :
http://stores.ebay.de/floraleum
http://stores.ebay.de/floraleum
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Aug 13, 2008 9:45 pm, editata de 1 ori
Re: Oferte Floraleum ebay.de
vreau si eu 2, dar n-am timp deloc sa ma ocup de comanda colectiva... , iar pretul la 2 pt transport e cam mult
Oi fi eu ghinionista cu Floraleum, dar dupa cumingiana, kerrii variegata mare are radacinile terminate.
Nu i-am schimbat pamantul cu care a venit si nu parea ca se usuca asa ca am udat-o doar o data. Schimbarea pamantului cred ca este primul lucru care trebuie facut la o planta nou sosita (substratul pe care il avea nu prea mi-a placut). O sa va tin la curent cu evolutia celor 3 butasi rezultati.
Nu i-am schimbat pamantul cu care a venit si nu parea ca se usuca asa ca am udat-o doar o data. Schimbarea pamantului cred ca este primul lucru care trebuie facut la o planta nou sosita (substratul pe care il avea nu prea mi-a placut). O sa va tin la curent cu evolutia celor 3 butasi rezultati.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
cumingiana si a mea arata groooazzznic...sper sa salvez macar un fir ( ma enerveaza la culme ca am pierdut atatia bani pt un butas, ca finalitate ).
restul arata super ok de la el...acum depinde mult cat calatoresc si cat sunt udate la plecare.
restul arata super ok de la el...acum depinde mult cat calatoresc si cat sunt udate la plecare.
La mine cumingiana e pe duca si ultimul butas si mai am probleme la serpens care e deja pe jumatate ingalbenit. Cred ca trebuie sa-l tai butasi si pe asta
Restul toate sunt bine deocamdata.
Mai am sa schimb si eu substratul la doua dintre ele si am sa fac azi lucrul asta sa nu ma trezesc cu surprize
Restul toate sunt bine deocamdata.
Mai am sa schimb si eu substratul la doua dintre ele si am sa fac azi lucrul asta sa nu ma trezesc cu surprize
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Fetelor eu am pus pamant proaspat la curtisii acolo unde s-a scuturat cel din ghiveci si pe partea aia a facut lastari noi iar pe cealalta parte inca nu.Nu cred ca e o coincidenta. Am pus in pamant de padure amestecat cu turba (fara nisip sau perlit) 2 lastari cu radacina si unul a inceput sa creasca iar celalalt arata bine. Si eu cred ca trebuie schimbat pamantul vechi cu alt amestec, ala in care vine planta e o ciudatenie.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
este si f. umed,de aceea unele plante nu rezista prea bine ....
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Am luat ultimele ariadna si globulosa ... nu m-am putut abtine, zau va zic...abia astept sa vina.
L-am rugat sa nu le ude decat putin si i-am zis ca am avut toate pierderi cu cumingiana ( desi ii spusese si Simona ), e bine sa stie pe viitor daca greseste cu apa.
L-am rugat sa nu le ude decat putin si i-am zis ca am avut toate pierderi cu cumingiana ( desi ii spusese si Simona ), e bine sa stie pe viitor daca greseste cu apa.
Iar ai comis-o Carmen, mai ai loc?
Sper sa-ti ajunga bine.
Sper sa-ti ajunga bine.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
da da pt ambele intrebari...abia astept sa vina, si cum sunt de optimista, sunt sigura ca vor ajunge in stare foarte buna...
Sunt curioasa in cat timp ajung .
Eu iarasi astept un colet de la el si luni are 2 saptamani ...
Eu iarasi astept un colet de la el si luni are 2 saptamani ...
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Ei, de-acum sa tinem pumnii, am platit deja ...si sper sa ajunga mai repede...
Subiecte similare
» Reguli Oferte Gratuite
» Hoya picta si altele pe ebay.de
» Hoya de pe ebay
» Seen on Ebay today
» Reguli licitatii de pe ebay
» Hoya picta si altele pe ebay.de
» Hoya de pe ebay
» Seen on Ebay today
» Reguli licitatii de pe ebay
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: