ultima castigata - praetorii
+7
martipan
miha
Simona D.
vickylucia
dodo
Pakeha
Carmen
11 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
ultima castigata - praetorii
am castigat o praetorii inradacinata ... daca eram mai atenta la modul de licitare , puteam sa o iau si mai ieftina...am dat pe ea 140 kr suedeze...
Re: ultima castigata - praetorii
nu ma scoate...ca poate mai vreau...cine stie cum se adapteaza la mine ? asa ca las-o deschisa lista...
Felicitari Carmen, de pe tradera ai cumparat-o?
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
da...de pe tradera..am convins-o pe vz sa schimbe licitatia sa pot licita si eu ( era doar pt suedezi si cei din tarile nordice ) si sa accepte paypal...si uite ca am reusit...
Abia astept sa vad ce-ai cumparat Carmen.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Felicitari ,Carmen,intr-adevar ai o reusita grozava!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Pentru ca sa nu mai dorm eu la noapte
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Lasa Simona...cum te stiu eu...sigur in curand o vei avea si tu... E intr-adevar superba floarea...cred ca toti iubitorii de hoya si-o doresc mult...
Cand am intrat eu pe forumul asta...nici nu se punea problema sa vedem flori de hoya pe la membrii forumului din tara...si acum...frematam de emotii in asteptarea primelor flori de hoya inflorite in casele noastre...deci...nimic nu e imposibil...
Cand am intrat eu pe forumul asta...nici nu se punea problema sa vedem flori de hoya pe la membrii forumului din tara...si acum...frematam de emotii in asteptarea primelor flori de hoya inflorite in casele noastre...deci...nimic nu e imposibil...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Ai dreptate Miha...cand ma gandesc unde eram acum un an...oho...nici nu vreau sa fac bilantul cheltuielilor
Simona don`t worry...ce-i al tau e pus deoparte, nu stii vb asta?
Floarea intr-adevar e una dintre cele mai spectaculoase...si merita orice asteptare
Simona don`t worry...ce-i al tau e pus deoparte, nu stii vb asta?
Floarea intr-adevar e una dintre cele mai spectaculoase...si merita orice asteptare
Ce dragute sunteti
Sunt cu ochii pe ebay si tradera. Cand vad una asa frumusica ca si a lui Carmen sar pe ea Daca nu , astept sa vad ce oferta va avea Alex
Sunt cu ochii pe ebay si tradera. Cand vad una asa frumusica ca si a lui Carmen sar pe ea Daca nu , astept sa vad ce oferta va avea Alex
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Data de inscriere : 04/03/2008
sunt atatea pe tradera, dar putini vand la noi...nici asta nu vindea, dar am rugat-o sa schimbe licitatia...asta o poate face cat timp nu a licitat deja cineva pt obiectul respectiv...
Felicitari Carmen,sunt superbe !
De-abia astept sa ne-o arati inflorita,praetorii e printre cele mai spectaculoase,dupa mine !
De-abia astept sa ne-o arati inflorita,praetorii e printre cele mai spectaculoase,dupa mine !
martipan- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Data de inscriere : 02/09/2008
Sunt mai sensibile, si eu am patit la fel. I s-au ingalbenit toate frunzele, nu stiu daca o mai salvez.
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Data de inscriere : 13/02/2008
Ai vazut ca zicea Rosita ca e oarecum normal...
Tija e insa verde, si radacinile erau tare mari...plus mugurele din varf e tor verde...sper sa mai reziste
Tija e insa verde, si radacinile erau tare mari...plus mugurele din varf e tor verde...sper sa mai reziste
Pai asta e ideea,din ce a zis Rosita,e perfect norm,al sa se inglabeneasca !
Fruntea sus si sperantele in aer !
Fruntea sus si sperantele in aer !
martipan- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Data de inscriere : 02/09/2008
Eu am patit la fel cu imperialis-ul!A inceput sa i se ingalbeneasca frunzele si o tulpina[din doua].L-am pus cu tot cu ghiveci in minisera si acum observ ca
ca inceput sa-si revina[frunzele sunt mai verzi]!
ca inceput sa-si revina[frunzele sunt mai verzi]!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Iti tin pumnii Carmen, sper sa ai mai multa bafta decat mine.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Mi-a sosit azi un butas de praetorii...cum sa va zic...primul pe care l-am avut , desi inradacinat e mic copil pe langa acesta pe care l-am primit acum, desi cu 2 frunze doar...
Pot sa spun ca frunzele astea sunt de cel putin 4-5 ori mai mari decat de la prima praetorii primita, actualmente decedata
La butasul de azi, n-am ce sa comentez, e perfect, a venit in foarte buna regula, ba chiar are un varf de radacina din spaghumul de pe drum....
Acum ma gandesc cum e mai bine sa-l tin in apa sau spanghum ... deocamdata l-am lasat in apa...sper sa am mai mult noroc cu acesta, e oricum la polul opus fata de primul
tineti-mi pumnii
Pot sa spun ca frunzele astea sunt de cel putin 4-5 ori mai mari decat de la prima praetorii primita, actualmente decedata
La butasul de azi, n-am ce sa comentez, e perfect, a venit in foarte buna regula, ba chiar are un varf de radacina din spaghumul de pe drum....
Acum ma gandesc cum e mai bine sa-l tin in apa sau spanghum ... deocamdata l-am lasat in apa...sper sa am mai mult noroc cu acesta, e oricum la polul opus fata de primul
tineti-mi pumnii
Carmen a scris:Mi-a sosit azi un butas de praetorii...cum sa va zic...primul pe care l-am avut , desi inradacinat e mic copil pe langa acesta pe care l-am primit acum, desi cu 2 frunze doar...
tineti-mi pumnii
din experienta, marimea frunzeor conteaza foarte putin la un butas
ce e primordial e varsta, nici prea tinere, nici prea batrane
Carmen eu zic sa-l lasi in apa pana face radacini din cate am tot citit eu se pare ca reusita e mai mare, acuma tu vezi mai bine cum se comporta. Oricum noi iti tinem pumnii si ne rugam.
Ultima editare efectuata de catre dodo in Joi Oct 30, 2008 11:08 pm, editata de 1 ori
dodo- Pasionat de Hoya
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Compacta mult visata - ultima achizitie
» Praetorii
» Praetorii pierdut
» caut hoya praetorii