HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009

+11
vickylucia
dodo
Johana
ancag
tinaM
miha
ela
Iarina
vivien
Carmen
Pakeha
15 participan?i

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009 - Pagina 5 Empty Re: Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009

Mesaj Scris de Johana Lun Mai 11, 2009 5:44 pm

Mi-au ajuns si mie butasii.
Sunt ok, unii mai deshidratati altii mai putin, dar sunt bine!
Multumesc Alex!
Johana
Johana
Cronicar Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008

Sus In jos

Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009 - Pagina 5 Empty Re: Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009

Mesaj Scris de Iarina Lun Mai 11, 2009 8:46 pm

si ai mei sunt acasa Yes
Iarina
Iarina
Admirator Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 55
Varsta : 50
Localizare : Oradea
Puncte : 55
Data de inscriere : 24/03/2009

https://s619.photobucket.com/albums/tt277/Iarina_album/

Sus In jos

Mesaj Scris de ancag Lun Mai 11, 2009 8:55 pm

postasem un mesaj, da' vad ca nu se vede. oricum, am primit si eu azi butasii. cel mai deshidratat este, bineinteles, buotii. da' sper sa isi revina Smile deci, iar la treaba ... si la sperat ca toti se vor inradacina Smile
ancag
ancag
Admirator Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Stefana Lun Mai 11, 2009 9:25 pm

Carmen a scris:...deja o ador Wink)
...
E intr-adevar superba, Carmen Premiu
Si cand te gandesti ca anul trecut o puteai vedea doar in fotografia de la Pakeha queen si nici nu-ti puteai imagina ca o sa fie a ta Yes
Trebuie sa dai de baut Sampanie pt toata lu ... virtual Hello
Stefana
Stefana
Hoyamaniac

feminin
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Carmen Lun Mai 11, 2009 10:50 pm

Sampanie pt toata lu sa bem deci...chiar acum citesc forumul band un pahar de vin rosu de coacaze...asa ca sa ne traiasca florile si noi printre ele Wink

Anca, buotii e o luptatoare , eu am avut anul trecut butas de buotii fara frunze, si l-am inradacinat in spangum, apoi i-au crescut frunze si acum am o planta juvenila de toata frumusetea...citeste topicurile deschise de mine cu buotii sau la probleme sau la experimente...
Succes
Carmen
Carmen
Colectionar Hoya & Adm-Fondator

feminin
Numarul mesajelor : 4669
Varsta : 42
Localizare : printre Hoya
Puncte : 1365
Data de inscriere : 25/01/2008

http://www.hoyas.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ancag Mar Mai 12, 2009 12:23 am

da, da ... mi-am adus aminte de butasul tau de buotii fara frunze Smile sper sa nu fie cazul Smile
ancag
ancag
Admirator Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ela Mar Mai 12, 2009 10:05 am

am primit si eu coletul,subcalva e mai deshidratata dar sper ca totul sa fie bine....
ela
ela
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de miha Mar Mai 12, 2009 8:21 pm

Am primt si eu coletul... Multumesc frumos... sunt si eu in dubii cu cateva dar sper si eu sa fie bine intr-un procent cat mai mare... Pakeha, ce ma sfatuiesti cu lambii??? Singura frunza pe care o are e tare galbena... l-am pus in apa deocamdata...dar nu stiu care ar fi solutia cea mai buna pentru el...
miha
miha
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Mar Mai 12, 2009 8:42 pm

miha a scris:Am primt si eu coletul... Multumesc frumos... sunt si eu in dubii cu cateva dar sper si eu sa fie bine intr-un procent cat mai mare... Pakeha, ce ma sfatuiesti cu lambii??? Singura frunza pe care o are e tare galbena... l-am pus in apa deocamdata...dar nu stiu care ar fi solutia cea mai buna pentru el...

e o specie foarte rezistenta Cool
frunza e galbena ca era la soare direct
in apa e ok
daca cumva in 2-3-4 zile da semne de slabiciune (frunza floscaita care nu se rehidrateaza), o pui intr-o punga de plastic transparenta cu un pic de sfagnum si putina umezeala, la lumina fara soare direct, caldura, aerisita la 2 zile
succes
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin
Numarul mesajelor : 3961
Varsta : 63
Localizare : Normandie / France
Puncte : 3872
Data de inscriere : 23/02/2008

http://www.pakehas-hoya.com/index.php

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Mar Mai 12, 2009 8:45 pm

ancag a scris:postasem un mesaj, da' vad ca nu se vede. oricum, am primit si eu azi butasii. cel mai deshidratat este, bineinteles, buotii. da' sper sa isi revina Smile deci, iar la treaba ... si la sperat ca toti se vor inradacina Smile

am mai facut 2 butasi identici de buotii pe care i-am lasat acasa in apa, vad ca sunt in stare perfecta
daca nu se rehidrateaza rapid, in punga de plastic ca si pentru lambii (vezi mai sus mesajul pentru Miha)
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de miha Mar Mai 12, 2009 8:47 pm

Multumesc frumos..asa am sa fac...
Waymaniae...se prinde usor in pamant? A fost singura solutie pe care am gasit-o...fixand-o cu doua agrafe in sol...in apa n-am putut s-o pun ca nu statea nicium...
Praetorii e bine s-o tin in muschi ??? Are un minuscul fir de radacinuta...nu stiu daca a fost mai mare si s-a rupt pe drum sau asa a fost... Am pus-o deocamdata in muschi cu un pahar transparent dar cu gauri in el...sper sa fie solutia cea mai buna pentru ea...
miha
miha
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ancag Mar Mai 12, 2009 8:52 pm

am pus azi dimineata buotii in minisera (pet taiat) cu sphagnum (frunzele s-au mai intarit dar tot sunt galbene). eu cred totusi ca e pe calea cea buna Smile
ancag
ancag
Admirator Hoya

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Mar Mai 12, 2009 10:26 pm

miha a scris:Waymaniae...se prinde usor in pamant? A fost singura solutie pe care am gasit-o...fixand-o cu doua agrafe in sol...in apa n-am putut s-o pun ca nu statea nicium...
Praetorii e bine s-o tin in muschi ??? Are un minuscul fir de radacinuta...nu stiu daca a fost mai mare si s-a rupt pe drum sau asa a fost... Am pus-o deocamdata in muschi cu un pahar transparent dar cu gauri in el...sper sa fie solutia cea mai buna pentru ea...

ok pentru praetorii, la mine era deja scoasa din mini-sera, ca fiind bine prinsa
avea 3-4 radacini, dar poate s-au rupt pe drum
asa ca poate e mai bine sa o pui din nou cu sfagnumul cu tot in mini-sera cateva saptamani

waymaniae se prinde in principiu foarte usor in sfagnum bine umezit sau in apa
am primit in martie un butas si mai mic de waymaniae galben (tija sub unicul nod doar 2 mm !!!) si s-a prins repede si usor : o saptamana in apa si cum a scos primul firicel de radacina l-am pus in sfagnum, ingropat aproape complet (ca si la tine, nu se putea face altfel),
l-am degajat dupa ce a facut radacini bune (la intoarcerea din Borneo) si acum face prima tija
in pamant direct e mai complicat, caci nu ai vizibilitate
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Pakeha Mar Mai 12, 2009 10:30 pm

ancag a scris:Impresionanta, intr-adevar. Imi imaginez ca trebuie sa fie destul de multi ani de munca, in spate. Pakeha, in cat timp s-a facut asa mare?

vad din lista ca are ceva mai mult de 7 ani
la mine era atarnata de 2 suporti de perdea aflati la vreo 30 cm unul de altul, unul singur nu cred ca ar fi tinut-o
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum