Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
+11
vickylucia
dodo
Johana
ancag
tinaM
miha
ela
Iarina
vivien
Carmen
Pakeha
15 participan?i
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
Mi-au ajuns si mie butasii.
Sunt ok, unii mai deshidratati altii mai putin, dar sunt bine!
Multumesc Alex!
Sunt ok, unii mai deshidratati altii mai putin, dar sunt bine!
Multumesc Alex!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
postasem un mesaj, da' vad ca nu se vede. oricum, am primit si eu azi butasii. cel mai deshidratat este, bineinteles, buotii. da' sper sa isi revina deci, iar la treaba ... si la sperat ca toti se vor inradacina
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
E intr-adevar superba, CarmenCarmen a scris:...deja o ador )
...
Si cand te gandesti ca anul trecut o puteai vedea doar in fotografia de la Pakeha si nici nu-ti puteai imagina ca o sa fie a ta
Trebuie sa dai de baut ... virtual
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
sa bem deci...chiar acum citesc forumul band un pahar de vin rosu de coacaze...asa ca sa ne traiasca florile si noi printre ele
Anca, buotii e o luptatoare , eu am avut anul trecut butas de buotii fara frunze, si l-am inradacinat in spangum, apoi i-au crescut frunze si acum am o planta juvenila de toata frumusetea...citeste topicurile deschise de mine cu buotii sau la probleme sau la experimente...
Succes
Anca, buotii e o luptatoare , eu am avut anul trecut butas de buotii fara frunze, si l-am inradacinat in spangum, apoi i-au crescut frunze si acum am o planta juvenila de toata frumusetea...citeste topicurile deschise de mine cu buotii sau la probleme sau la experimente...
Succes
da, da ... mi-am adus aminte de butasul tau de buotii fara frunze sper sa nu fie cazul
ancag- Admirator Hoya
-
am primit si eu coletul,subcalva e mai deshidratata dar sper ca totul sa fie bine....
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Am primt si eu coletul... Multumesc frumos... sunt si eu in dubii cu cateva dar sper si eu sa fie bine intr-un procent cat mai mare... Pakeha, ce ma sfatuiesti cu lambii??? Singura frunza pe care o are e tare galbena... l-am pus in apa deocamdata...dar nu stiu care ar fi solutia cea mai buna pentru el...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
miha a scris:Am primt si eu coletul... Multumesc frumos... sunt si eu in dubii cu cateva dar sper si eu sa fie bine intr-un procent cat mai mare... Pakeha, ce ma sfatuiesti cu lambii??? Singura frunza pe care o are e tare galbena... l-am pus in apa deocamdata...dar nu stiu care ar fi solutia cea mai buna pentru el...
e o specie foarte rezistenta
frunza e galbena ca era la soare direct
in apa e ok
daca cumva in 2-3-4 zile da semne de slabiciune (frunza floscaita care nu se rehidrateaza), o pui intr-o punga de plastic transparenta cu un pic de sfagnum si putina umezeala, la lumina fara soare direct, caldura, aerisita la 2 zile
succes
ancag a scris:postasem un mesaj, da' vad ca nu se vede. oricum, am primit si eu azi butasii. cel mai deshidratat este, bineinteles, buotii. da' sper sa isi revina deci, iar la treaba ... si la sperat ca toti se vor inradacina
am mai facut 2 butasi identici de buotii pe care i-am lasat acasa in apa, vad ca sunt in stare perfecta
daca nu se rehidrateaza rapid, in punga de plastic ca si pentru lambii (vezi mai sus mesajul pentru Miha)
Multumesc frumos..asa am sa fac...
Waymaniae...se prinde usor in pamant? A fost singura solutie pe care am gasit-o...fixand-o cu doua agrafe in sol...in apa n-am putut s-o pun ca nu statea nicium...
Praetorii e bine s-o tin in muschi ??? Are un minuscul fir de radacinuta...nu stiu daca a fost mai mare si s-a rupt pe drum sau asa a fost... Am pus-o deocamdata in muschi cu un pahar transparent dar cu gauri in el...sper sa fie solutia cea mai buna pentru ea...
Waymaniae...se prinde usor in pamant? A fost singura solutie pe care am gasit-o...fixand-o cu doua agrafe in sol...in apa n-am putut s-o pun ca nu statea nicium...
Praetorii e bine s-o tin in muschi ??? Are un minuscul fir de radacinuta...nu stiu daca a fost mai mare si s-a rupt pe drum sau asa a fost... Am pus-o deocamdata in muschi cu un pahar transparent dar cu gauri in el...sper sa fie solutia cea mai buna pentru ea...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
am pus azi dimineata buotii in minisera (pet taiat) cu sphagnum (frunzele s-au mai intarit dar tot sunt galbene). eu cred totusi ca e pe calea cea buna
ancag- Admirator Hoya
-
miha a scris:Waymaniae...se prinde usor in pamant? A fost singura solutie pe care am gasit-o...fixand-o cu doua agrafe in sol...in apa n-am putut s-o pun ca nu statea nicium...
ok pentru praetorii, la mine era deja scoasa din mini-sera, ca fiind bine prinsa
avea 3-4 radacini, dar poate s-au rupt pe drum
asa ca poate e mai bine sa o pui din nou cu sfagnumul cu tot in mini-sera cateva saptamani
waymaniae se prinde in principiu foarte usor in sfagnum bine umezit sau in apa
am primit in martie un butas si mai mic de waymaniae galben (tija sub unicul nod doar 2 mm !!!) si s-a prins repede si usor : o saptamana in apa si cum a scos primul firicel de radacina l-am pus in sfagnum, ingropat aproape complet (ca si la tine, nu se putea face altfel),
l-am degajat dupa ce a facut radacini bune (la intoarcerea din Borneo) si acum face prima tija
in pamant direct e mai complicat, caci nu ai vizibilitate
ancag a scris:Impresionanta, intr-adevar. Imi imaginez ca trebuie sa fie destul de multi ani de munca, in spate. Pakeha, in cat timp s-a facut asa mare?
vad din lista ca are ceva mai mult de 7 ani
la mine era atarnata de 2 suporti de perdea aflati la vreo 30 cm unul de altul, unul singur nu cred ca ar fi tinut-o
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cluj mai 2009
» Hoya la Cluj august 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Hoya la Cluj august 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Comanda Hoya Cluj august 2009
Pagina 5 din 5