Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
+11
vickylucia
dodo
Johana
ancag
tinaM
miha
ela
Iarina
vivien
Carmen
Pakeha
15 participan?i
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
Multumim Pakeha abia astept sa primesc butasii
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
multumesc si eu , am sa-ti trimit diferenta chiar acum...am inteles de la Cargus ca maine dimineata pe ora 9 il am
Felicitari.fetelor!Eu de data aceasta am ratat ,sper totusi sa recuperez .....pe viiitor......
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Am primit coletul, le bibilesc de o ora si jumatate.
Pakeha a scris:
un pic mai mare problema cu coletul lui Tina :
cum a fost luat anticipat ieri seara in loc de azi, n-am avut timp sa-l verific si au ramas in el 3 butasi care erau pentru Gradina Botanica din Cluj
nu mai stiu exact ce erau, mi se pare un siariae si restul nu-mi mai aduc aminte (cystiantha ? neo-caledonica ?)
daca coletul mai e inca in Cluj poate as putea sa le recuperez, daca nu, as ruga-o pe Tina sa le ingrijeasca un pic pana gasim o solutie sa ajunga din nou la Cluj
multumesc anticipat
Gasit trei bucati butas: subcalva, siriae si neo-caledonica (singurul care era fara nume e unul luuuuung, cu o frunza; dupa o margine un picut mai rosietica m-am gandit ca este hoya anulata). Mi-au trecut de toate prin cap, bune si rele; nu pricepeam de ce frate-meu a ridicat cutia deschisa. Acum mi-s lamurita. Problema nu-i mare, maine sau duminica vine frate-meu in Sibiu si se intoarce la Cluj duminica noapte sau luni dimineata; deci problema se va limita la o noua intalnire si o re-lipire a plasticului in jurul bazei butasilor.
cei 2 butasi suplimentari de pottsii sunt cam deshidratati (nu erau prevazuti sa fie vanduti), daca cumva nu vor prinde, o sa fac la toamna altii gratuit Eu sper ca al meu sa fie baiat bun si sa-si dea silinta cum mi-a dau si eu.
In rest, davidcummingii sunt intacti , vanuatuensis mare si vesel. Davidcummingii si pottsii sunt in apa, la fel subcalva. Celelalte in minisera improvizata din cutii de plastic, cu muschi la baza si un strat superficial de perlit, pamant si scoarta de orhidee.
Totusi, avand in vedere sa sunt la a doua incercare cu vanuatuensis, cum e mai bine de procedat?
Multumesc pentru frumusetile de butasi primiti si efortul facut.
Pakeha a scris:
un pic mai mare problema cu coletul lui Tina :
cum a fost luat anticipat ieri seara in loc de azi, n-am avut timp sa-l verific si au ramas in el 3 butasi care erau pentru Gradina Botanica din Cluj
nu mai stiu exact ce erau, mi se pare un siariae si restul nu-mi mai aduc aminte (cystiantha ? neo-caledonica ?)
daca coletul mai e inca in Cluj poate as putea sa le recuperez, daca nu, as ruga-o pe Tina sa le ingrijeasca un pic pana gasim o solutie sa ajunga din nou la Cluj
multumesc anticipat
Gasit trei bucati butas: subcalva, siriae si neo-caledonica (singurul care era fara nume e unul luuuuung, cu o frunza; dupa o margine un picut mai rosietica m-am gandit ca este hoya anulata). Mi-au trecut de toate prin cap, bune si rele; nu pricepeam de ce frate-meu a ridicat cutia deschisa. Acum mi-s lamurita. Problema nu-i mare, maine sau duminica vine frate-meu in Sibiu si se intoarce la Cluj duminica noapte sau luni dimineata; deci problema se va limita la o noua intalnire si o re-lipire a plasticului in jurul bazei butasilor.
cei 2 butasi suplimentari de pottsii sunt cam deshidratati (nu erau prevazuti sa fie vanduti), daca cumva nu vor prinde, o sa fac la toamna altii gratuit Eu sper ca al meu sa fie baiat bun si sa-si dea silinta cum mi-a dau si eu.
In rest, davidcummingii sunt intacti , vanuatuensis mare si vesel. Davidcummingii si pottsii sunt in apa, la fel subcalva. Celelalte in minisera improvizata din cutii de plastic, cu muschi la baza si un strat superficial de perlit, pamant si scoarta de orhidee.
Totusi, avand in vedere sa sunt la a doua incercare cu vanuatuensis, cum e mai bine de procedat?
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
tinaM a scris:Am primit coletul, le bibilesc de o ora si jumatate.
pai e ok
dar intre timp ni s-a schimbat programul (asa e cand sunt 4 persoane), nu mai mergem la Sibiu, ci ramanem in zona Clujului
dar luni mergem in Apuseni, deci nu va fi nimeni acasa pana seara,
cel mai bine ar fi daca as avea numarul de telefon al fratelui, sa-l sun cand ajungem (sa-mi spui pana la ce ora) si sa recuperez butasii luni seara
as putea sa-i depun la Gradina Botanica in viteza marti dimineata inainte de avion
multumesc mult
e perfect
si in principiu la mine vanuatuensis se prinde in apa fara cea mai mica problema
coletele au pecat ieri prin posta, mi s-a spus ca teoretic ar ajunge luni
si am uitat sa spun, numele speciilor sunt scrise cu cerneala indelebila (?) pe dosul frunzelor
Multumim foarte frumos Alex!
Eu abia astept sa-i vad in posesia mea! Sper ca nu va dura asa mult sa ajunga la destinatie avand in vedere ca nu vin de la Bucuresti!
Eu abia astept sa-i vad in posesia mea! Sper ca nu va dura asa mult sa ajunga la destinatie avand in vedere ca nu vin de la Bucuresti!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
AM PRIMIT COMPACTA........................
E IMENSA.............PAREA MARE SI IN POZE, DAR REALITATEA INTREGE ORICE LIMITE...
ARE VREO 4 FLORI DESCHISE, CHIAR NEDERANJATE DE DRUM, UN MANANCHI MARE DE BOBOCI CARE URMEAZA A SE DESCHIDE, SI INCA UNUL MIC...
E SUPERBISIMAAAAAAAAAAAAAAAA
MERSI MULT, ALEX....MI-AI FACUT O MARE BUCURIE CU EA!!!!!!!!!
P.S. - poze mai tarziu
E IMENSA.............PAREA MARE SI IN POZE, DAR REALITATEA INTREGE ORICE LIMITE...
ARE VREO 4 FLORI DESCHISE, CHIAR NEDERANJATE DE DRUM, UN MANANCHI MARE DE BOBOCI CARE URMEAZA A SE DESCHIDE, SI INCA UNUL MIC...
E SUPERBISIMAAAAAAAAAAAAAAAA
MERSI MULT, ALEX....MI-AI FACUT O MARE BUCURIE CU EA!!!!!!!!!
P.S. - poze mai tarziu
Carmen...ne bucuram ca realitatea ti-a intrecut asteptarile... ne bucuram si noi alaturi de tine... sa te umple cu multeeeeeeeee flori....
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
cam asa arata dupa ce i-am dat jos cutia...
aici se vad toate florile cu care a venit din frumoasa Franta....si bobocii pe care ii astept sa infloreasca...
mi-a trecut prin cap sa o despletesc sa vad cat e de mare, dar n-am curaj pentru o asemenea aventura...
Inca imi fac probleme caci nu stiu ce suport sa-i fac sa o pun bine in valoare...stiu doar ca vreau sa o duc la birou sa fie vazuta de toata lumea...deja o ador )
p.s. cand spuneau unii ca miroase a ciocolata, eu nu-mi puteam imagina mirosul...acum dupa ce mi-am bagat nasul in "corala de minuni a lumii" mi s-a facut instant pofta pe o cacao cu lapte, caci miroase grozav...
Ce poti sa zici...superba...e putin spus... Sa te bucure in fiecare zi, Carmen... cu flori sau fara... e deosebita...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Doamne Carmen e uriasa, unde o s-o pui?
Dar e un exemplar superb, s-o stapanesti sanatoasa si sa infloreasca cat mai des.
Dar e un exemplar superb, s-o stapanesti sanatoasa si sa infloreasca cat mai des.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
habar n-am....locul la care ma gandisem initial pt ea, nu cred ca e bun...vroiam sa o pun pe un suport suspendat, si ea sa atarne in mai multe directii, dar dupa cum se vede e uriasa ca sa o pun pe perete...plus ca are vreo 5 kg...
ma mai gandesc...
deocamdata am pus-o cu ghiveciul intr-un cos de nuiele...
daca aveti vreo idee, sunt deschisa la propuneri )
ma mai gandesc...
deocamdata am pus-o cu ghiveciul intr-un cos de nuiele...
daca aveti vreo idee, sunt deschisa la propuneri )
S-o stapanesti sanatoasa, Carmen. Este imensa .
luiza- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 186
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 56
Data de inscriere : 13/08/2008
Carmen, e superba...cred ca ar merge agatata direct de plafon sau de vreo grinda
Tina, eu am prins vanuatu. in apa, a si crescut multisor de anul trecut..
Tina, eu am prins vanuatu. in apa, a si crescut multisor de anul trecut..
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
E foarte mare si foarte frumoasa! Sa-ti traiasca si sa ai parte de ea!
Cu privire la suport, ar fi fain un postament mai inalt si sa lasi sa mearga ramurile in jos.
Cu privire la suport, ar fi fain un postament mai inalt si sa lasi sa mearga ramurile in jos.
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
uauuuu! Nu am mai vazut asa ceva. Frumoasa e un cuvant prea banal pentru ea. Si eu impartasesc parerea Johanei, cred ca ar fi avantajata de un suport picior si sa o lasi sa curga.
agatata de grinda e o idee buna, pe suport inalt nu stiu cat pota sa-l fac de inalt avand in vedere ca unele tije au 10 metri... mai vad...
10 m? Adevarul e ca nu ma asteptam la asa dimensiuni. In cazul acesta chiar avem o problema
am vazut-o la Alex, o tinea tot suspendata de tavan pt. ca e foarte mare
oricum, e o frumusete...si daca mai si infloreste...
oricum, e o frumusete...si daca mai si infloreste...
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
astept sa intre si Alex sa vedem ce sfat imi da...oricum, nu ma satur s-o admir )
Superba Carmen, sa o stapanesti sanatoasa si sa creasca si mai amre si frumoasa.
Impresionanta, intr-adevar. Imi imaginez ca trebuie sa fie destul de multi ani de munca, in spate. Pakeha, in cat timp s-a facut asa mare?
Si pentru Carmen: felicitari si sa iti infloreasca multi ani de acum inainte
Si pentru Carmen: felicitari si sa iti infloreasca multi ani de acum inainte
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
vai Carmen ce cadou frumos la implinirea a 3 ani de casnicie...e superba nu am mai vazut un astfel de exemplar pana acum e mareata, frumoasa, are si flori si miroase a ciocolata ce altceva ti-ai mai putea dori decat sa o vezi zi de zi in fata ochilor...sa o stapanesti cu sanatate si te bucuri de ea....
vezi sa o sfintesti daca o tii la birou sa nu ti-o deoche careva
vezi sa o sfintesti daca o tii la birou sa nu ti-o deoche careva
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
o ud cu apa sfintita cand o aduc...inca nu stiu pe ce suport sa o pun...
din cate stiu eu de la Pakeha, planta are vreo 7 ani...iar la Pakeha plantele cresc intr-un an cat la altii in 10 ani
din cate stiu eu de la Pakeha, planta are vreo 7 ani...iar la Pakeha plantele cresc intr-un an cat la altii in 10 ani
da asa e, numai el stie ce vraji le face
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cluj mai 2009
» Hoya la Cluj august 2009