Hoya la Cluj august 2009
+12
marioara
ela
miha
dodo
Stefana
ancag
myosotis
getama
Sash
vickylucia
vivien
Pakeha
16 participan?i
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Hoya la Cluj august 2009
La multi ani,la multi ani la mai multe hoya pentru noi si la mai multe mesaje pe forum!!!!! Felicitari!
[/quote]
am verificat era pentru Tina, e un butas mare de 8 noduri, are deja radacini, as zice 13 E ca sa iasa un total rotund
(daca e prea mult, se poate taia in 2 eventual si impartit cu altcineva)[quote]
Am crezut ca nu mai este disponibil, de aceea l-am si inlocuit cu rigida (ex subquintuplinervis). Poate e un picut cam mult; daca doreste cineva, de acord cu impartirea (dupa tratativele de rigoare); daca nu, totalul totalului va fi cred 70 e (renunt la rigida).
Trimis e-mail (tratative...).
am verificat era pentru Tina, e un butas mare de 8 noduri, are deja radacini, as zice 13 E ca sa iasa un total rotund
(daca e prea mult, se poate taia in 2 eventual si impartit cu altcineva)[quote]
Am crezut ca nu mai este disponibil, de aceea l-am si inlocuit cu rigida (ex subquintuplinervis). Poate e un picut cam mult; daca doreste cineva, de acord cu impartirea (dupa tratativele de rigoare); daca nu, totalul totalului va fi cred 70 e (renunt la rigida).
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Paheka sa-mi trimiti si mie pe mp suma totala si toate datele de care am nevoie pentru a iti plati prin paypal (are cont o prietena). Pentru transportul in Ro alege ce varianta vrei tu/prefera majoritatea.
PS - adresa ta de gmail pana la urma e cu x sau fara?
PS - adresa ta de gmail pana la urma e cu x sau fara?
Sash- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 77
Puncte : 83
Data de inscriere : 07/07/2009
eu am trimis mail fara x, poate confirma Paheka daca l a primit
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Recapitulez:
- eu am de platit 28E + butasul de Compacta regalis 4E = 32 E
- datele pentru card nu le-am trimis inca. Le voi trimite lui Vicky, Tina, Vivien, Getama, Miha si Iarina cand se stie suma exacta ?
- Sash si Daniel74 , voi va ocupati de platile voastre, din cate am inteles.
- datele pentru card nu le-am trimis inca. Le voi trimite lui Vicky, Tina, Vivien, Getama, Miha si Iarina cand se stie suma exacta ?
- Sash si Daniel74 , voi va ocupati de platile voastre, din cate am inteles.
am inteles in sfarsit si eu : era mesajul cu numarul 1000, nu ? pai intr-adevar sampanie francezagetama a scris:La multi ani,la multi ani la mai multe hoya pentru noi si la mai multe mesaje pe forum!!!!! Felicitari!
Sash a scris:Paheka sa-mi trimiti si mie pe mp suma totala si toate datele de care am nevoie pentru a iti plati prin paypal (are cont o prietena) sambata seara . PS - adresa ta de gmail pana la urma e cu x sau fara?
e fara x, am primit mesajul de la Vivienvivien a scris:eu am trimis mail fara x, poate confirma Paheka daca l a primit
deocamdata ai 29 E pentru butasi, totalul ramane de confirmat dupa calculul taxelormyosotis a scris:Recapitulez:
pai vina e a mea am taiat butasul dupa ce am povestit, l-am pus la prins si am uitat de eltinaM a scris: Am crezut ca [H pachyclada] nu mai este disponibil, de aceea l-am si inlocuit cu rigida (ex subquintuplinervis). Poate e un picut cam mult; daca doreste cineva, de acord cu impartirea (dupa tratativele de rigoare); daca nu, totalul totalului va fi cred 70 e (renunt la rigida).
acum ducand plantele in sera (in sfarsit ) l-am gasit ca si pe compacta Regalis
am primit si mesajul tau e-mail, nu cred ca se potriveste (persoanei respective ii lipsea inca 1 ca sa faca comanda)
deci iau de pe lista rigida si pun pachyclada, total butasi 65 E
sa-mi spui daca e ok
hai ca de data asta mi-am adus aminte la timp
cine doreste poate sa se inscrie cu ocazia asta la AFAHO sau sa se aboneze la revista Asclep-Hoya pe 2009
https://hoya.forumgratuit.ro/jurnalist-de-ocazie-f17/asclep-hoya-n-4-t594.htm
https://hoya.forumgratuit.ro/jurnalist-de-ocazie-f17/afiliere-afaho-abonament-asclep-hoya-t665-15.htm
deschid o linie suplimentara pe lista de inscrieri
deocamdata am primit abonamentele de la Tina, Carmen, Gabriela, Anca, Bia, Ela
ar putea profita de ocazie : Vicky, Vivien, Geta, Sash, Myosotis, Miha, Iarina, Daniel
cine doreste poate sa se inscrie cu ocazia asta la AFAHO sau sa se aboneze la revista Asclep-Hoya pe 2009
https://hoya.forumgratuit.ro/jurnalist-de-ocazie-f17/afiliere-afaho-abonament-asclep-hoya-t665-15.htm
ar putea profita de ocazie : Vicky, Vivien, Geta, Sash, Myosotis, Miha, Iarina, Daniel
Pakeha a spus:
Hai sa spunem ca vina-i impartita; dupa povestit, nu am mai indraznit nici eu sa intreb pentru ca ti-am inteles punctul de vedere: nici eu nu as taia dintr-o floare pe care o astept sa infloreasca si ma uit la ea "ca la soare", cum e o vorba.
Acum e totul OK
(Am sa revin maine in chestiunea transportului Cluj-Sibiu)
pai vina e a mea Embarassed am taiat butasul dupa ce am povestit, l-am pus la prins si am uitat de el
Hai sa spunem ca vina-i impartita; dupa povestit, nu am mai indraznit nici eu sa intreb pentru ca ti-am inteles punctul de vedere: nici eu nu as taia dintr-o floare pe care o astept sa infloreasca si ma uit la ea "ca la soare", cum e o vorba.
Acum e totul OK
(Am sa revin maine in chestiunea transportului Cluj-Sibiu)
tinaM- Pasionat de Hoya
-
abonamentul am inteles ca e 3e restul cu pay palul, nu l am inteles asa ca sar peste, intrebarea mea este daca odata abonati avem acces si la nr anterioare de revista sau numai de cele prezente?
-
alex ai primit mail de la mine ca nu ai confirmat.
mersi
mersi
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
aici ai toate numerele precedente http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=AFAHOvivien a scris:abonamentul am inteles ca e 3e restul cu pay palul, nu l am inteles asa ca sar peste, intrebarea mea este daca odata abonati avem acces si la nr anterioare de revista sau numai de cele prezente?
am primit, am notat, multumescDaniel74 a scris:alex ai primit mail de la mine ca nu ai confirmat.
mersi
alex,eu am trimis banii pt.abonament+inscrierea la AFAHO(cel putin asa imi amintesc)!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
nu vreau sa par circotasa dar cu franceza nu m am imprietenit in scoala..exista si varianta in engleza?abonamentul e tot de 3 euro?
-
Ok, mă înscriu și eu!Pakeha a scris:hai ca de data asta mi-am adus aminte la timp
După ce faci totalul trece și abonamentul , înscrierea( ?).
Coletul aș dori să fie trimis prin curierat rapid!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
abonamentul e acelasi indiferent de limbavivien a scris:nu vreau sa par circotasa dar cu franceza nu m am imprietenit in scoala..exista si varianta in engleza?abonamentul e tot de 3 euro?
insa nu putem promite revista decat in franceza, fiind redactor, ma angajez sa fie terminata
daca ne ajuta puterile, va fi tradusa si in romana (aproape sigur) si in engleza (ceva mai nesigur)
nu-mi dau seama de importanta sumei, insa poate ca n-ar fi o idee rea trimisul cu serviciul Prioripostvickylucia a scris:Ok, mă înscriu și eu! După ce faci totalul trece și abonamentul , înscrierea( ?).
am inregistrat
Coletul aș dori să fie trimis prin curierat rapid! ok, am calculat Prioripost si ar iesi 3.86 E in loc de 1.41 E
am fost pe site http://www.posta-romana.ro/services/prioripost_12, tarifele s-au modificat un pic (sau le scrisesem eu gresit ?), dar imi par abordabile :
pentru coletele sub 2 kg, 3.86 E, diferenta ar fi de 2.45 E (Vicky + Geta)
pentru coletele sub 1 kg, 3.39 E, diferenta ar fi de 2.33 E (Vivien + Sash + Miha) - Tina se pare ca il recupereaza direct
pentru coletele sub 0.5 kg, 2.22 E, diferenta ar fi de doar 1.16 E (Myo + Iarina + Daniel)
poate cineva sa confirme ca functioneaza bine ?
am vazut ca ar fi posibil si cu confirmare de primire AR, la doar 0.35 E, poate ca nici asta n-ar fi rau ?
sau electronica de predare EC cu acelasi tarif 0.35 E - care e diferenta ?
astept sa confirmati
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Sam Aug 08, 2009 9:55 am, editata de 1 ori
eu merg pe coletarie normala , prioripost la ultimul pachet nu m-a cautat in oras cum fac cei cu curierate , ci a sunat la usa si dupa aia a dus-o la depozitul central , unde imi e mai greu sa ajung .
sa nu mai zicem ca e si bine ca plantutele sa faca cit mai putine calatorii la 34 grade prin oras plimbate de un agent.
eu votez ptr coletaria normala
sa nu mai zicem ca e si bine ca plantutele sa faca cit mai putine calatorii la 34 grade prin oras plimbate de un agent.
eu votez ptr coletaria normala
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
Si eu la fel.Stiu cum e prioripost in Romania sunt manevrate coletele din masina in masina ca sa numai vorbim cum a spus si daniel de posibilitatea de a veni si a nu te gasi acasa.
care ? Prioripost ? Cargus ? altul ?vickylucia a scris:Coletul aș dori să fie trimis prin curierat rapid!
Si eu optez pentru posta ,colet normal.
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
colet normal si eu.
Sash- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 77
Puncte : 83
Data de inscriere : 07/07/2009
am o experienta la fel ca Daniel74 asa ca aleg posta normala,daca e 3 auro ma abonez si eu la revista , calculeaza mi te rog totalul
-
Pakeha a spus:
Imi doresc asta din tot sufletul Deocamdata persoana respectiva e pe munte si nu am reusit sa mai reiau legatura, dar in principiu, asa ramane, cineva va ridica coletul pt mine.
Raman valabile aceleasi numere de telefon (unul de romtelecom si cel mobil)? Eventual un loc de intalnire preferat?
Tina se pare ca il recupereaza direct
Imi doresc asta din tot sufletul Deocamdata persoana respectiva e pe munte si nu am reusit sa mai reiau legatura, dar in principiu, asa ramane, cineva va ridica coletul pt mine.
Raman valabile aceleasi numere de telefon (unul de romtelecom si cel mobil)? Eventual un loc de intalnire preferat?
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Subiecte similare
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj octombrie 2011