Site Pakeha's Hoya
+12
andreea
Vernil
tinaM
Johana
poxicuta
gabiee
sarselia
Carmen
getama
dodo
Stefana
Pakeha
16 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto :: Albume si colectii
Pagina 5 din 9
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
Re: Site Pakeha's Hoya
mise a jour section Eriostemma (environ 50 nouvelles photos, personelles et gracieusement mises a disposition par Carol Noel - AlohaHoya) :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ListEspece&Letter=Erio
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ListEspece&Letter=Erio
iar am facut ceva triere de poze mai vechi - am pus pe site 75 poze noi la Sabah 2010 (multe poze cu plante in cadru natural) :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Voyages&Item=Sabah2010
Am avut sedinta de lucru cu webmasterul, dar noua versiune cu informatiile de cultura Hoya nu functioneaza cum trebuie, asa ca va mai lucra la ea ...
In schimb e aproape gata versiunea engleza a site-ului (nu pot sa dau o data, dar probabil in primavara asta va fi utilizabila) - si probabil in 2013 versiuni in 10 limbi (printre care si romana), iar apoi un total de 30 de limbi (cu Google Translate e relativ usor de facut, odata ce prima functioneaza), selectate in functie de numarul de pagini consultate per tari in 2012
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Voyages&Item=Sabah2010
Am avut sedinta de lucru cu webmasterul, dar noua versiune cu informatiile de cultura Hoya nu functioneaza cum trebuie, asa ca va mai lucra la ea ...
In schimb e aproape gata versiunea engleza a site-ului (nu pot sa dau o data, dar probabil in primavara asta va fi utilizabila) - si probabil in 2013 versiuni in 10 limbi (printre care si romana), iar apoi un total de 30 de limbi (cu Google Translate e relativ usor de facut, odata ce prima functioneaza), selectate in functie de numarul de pagini consultate per tari in 2012
Interesanta informatie! In limba romana pentru noi va fi mai accesibil saitul.
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Alex , in toate regiunile din Rusia nu se deschide de doua saptamini site-ul tau ! De ce ?
-
multumesc pentru informatie - se pare ca nu numai Rusia, ci toata Asia ...Aurelia a scris:Alex , in toate regiunile din Rusia nu se deschide de doua saptamini site-ul tau ! De ce ?
o sa informez "gazduitorul" site-ului si va voi comunica raspunsul
Am primit raspunsul de la MavenHosting : au avut atacuri de piraterie din Rusia si China si au inchis provizoriu accesulPakeha a scris:multumesc pentru informatie - se pare ca nu numai Rusia, ci toata Asia ...Aurelia a scris:Alex , in toate regiunile din Rusia nu se deschide de doua saptamini site-ul tau ! De ce ?
o sa informez "gazduitorul" site-ului si va voi comunica raspunsul
Imi vor propune un transfer pe o alta platforma pentru a putea avea acces si din zonele respective (15% din totalul site)
Aurelia daca poti transmite informatia, iti multumesc anticipat
Eu o sa transmit informatia Multumesc de explicatiePakeha a scris:Aurelia daca poti transmite informatia
-
-
poti sa intrebi daca functioneaza ?Aurelia a scris:Eu o sa transmit informatia Multumesc de explicatiePakeha a scris:Aurelia daca poti transmite informatia
asa e
am pregatit 5 poze cu cele 2 plante pe care le am (una specie tip si una sp. aff. )
dar cum s-a schimbat platforma, astept sa am informatiile sa pot avea acces la zona de lucru a site-ului
nu functioneazaPakeha a scris:poti sa intrebi daca functioneaza ?
-
MavenHosting ma informeaza ca ar trebui sa functioneze peste totAurelia a scris:nu functioneazaPakeha a scris:poti sa intrebi daca functioneaza ?
eventual sa incerce un "reload" ?
Imi plac frunzele, vor fi butasi?
-
Tocmai am facut legatura cu Rusia! Nu functioneazaPakeha a scris:MavenHosting ma informeaza ca ar trebui sa functioneze peste tot
Unde de reincarcat in Rusia? Daca "da" pai acolo au incercat si lor li se raspunde ca SERVERUL TAU E INACCESIBIL
Alex, multumesc mult pentru poze! Frumoase frunze! Foarte rau ca plantele sunt atat de mici! Mai degraba ca nu vom vedea Hoya benvergare in comanda de primavara !
-
cand spun "reload" insemna ca unele "browser-uri" continua sa afiseze un "link" vechi din folderul "Temp" in loc sa caute situl de accesat - un simplu "reload" (sageata incovoiata) poate sa rezolve problemaAurelia a scris:Tocmai am facut legatura cu Rusia! Nu functioneazaPakeha a scris:MavenHosting ma informeaza ca ar trebui sa functioneze peste tot
Unde de reincarcat in Rusia? Daca "da" pai acolo au incercat si lor li se raspunde ca SERVERUL TAU E INACCESIBIL
am verificat azi dupa masa si au fost chiar sambata dimineata cateva conexiuni reusite din Rusia (pot sa vad per tari si per IP-uri de unde se fac conexiunile) - voi stii situatia de azi dupa masa si maine dimineata, doar maine la pranz (o data la 24 ore)
sau poate ca e si o problema a provider-ului local ?
nu erau poze cu planta nici la Hoya aurantiaca :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=374
E minunata si ea, floarea si frunzele nu poate sa te lase indiferent! Nu ne ramine decit sa asteptam!Pakeha a scris:
nu erau poze cu planta nici la Hoya aurantiaca :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Gestion&op=ShowDetailEspece&Id_Esp=374
-
Alex, Rusia este mare. Are multe regiuni. Ele au diferite provaiduri, ai probleme pe saitul tau.Pakeha a scris:sau poate ca e si o problema a provider-ului local ?
Aceia, ca ei, eri au fost pe saitul tau, este normal. Ei folosesc linc-ul gresit.Dar este foarte incomod, deoarece prin asa metoda poti primi multi virusi si este multa reclama.
Exista asanumitul sait prin intermediul caruia poti apela la orice sait deconectat
-
Am verificat, de ieri la pranz pana azi la pranz au fost consultate vreo 50-60 de pagini de catre computere conectate prin ".ru" (si altele din Ukraina, Moldova, Belarus, Lituania, etc. ... unde nu fusesera probleme)
Deci functioneaza !
MavenHosting ma asigura ca nu mai exista blocaj niciunde
Din China, Taiwan si Hong Kong si nu a fost nici o conexiune, caci probabil inca nu stiu ca site-ul e din nou accessibil ... (in schimb din Japonia, Coreea, si Sud-Estul Asiei au fost conexiuni)
Deci functioneaza !
MavenHosting ma asigura ca nu mai exista blocaj niciunde
Din China, Taiwan si Hong Kong si nu a fost nici o conexiune, caci probabil inca nu stiu ca site-ul e din nou accessibil ... (in schimb din Japonia, Coreea, si Sud-Estul Asiei au fost conexiuni)
ti-am scris pe e-mail, deoarece acolo este reclama altui site
-
Cred ca am inteles, insa nu stiu daca merita sa-ti complici viata cu asa cevaAurelia a scris: ti-am scris pe e-mail, deoarece acolo este reclama altui site
Or fi cu siguranta si site-uri rauvoitoare
Eu am nevoie de datele respective ca sa fac un site cat mai potrivit asteptarilor iubitorilor de Hoya
De exemplu, am calculat cu ajutorul softului MavenHosting cam cate pagini vorbitorii unei limbi date au consultat pe site, ca sa stiu in ce limbi merita tradus intai site-ul
Deocamdata ordinea ar fi urmatoarea :
franceza, engleza, rusa, poloneza, romana, maghiara, chineza, germana, ucraineana, olandeza, suedeza, spaniola, turca, tailandeza, italiana, portugheza, ebraica, norvegiana, daneza, finlandeza, ceha, japoneza, bulgara, greaca, vietnameza, araba, coreeana, letona, estoniana, kazaha, gruzina, lituaniana, ... (din Filipine nu stiu sa-i numar caci sunt multe limbi si dialecte, i-am categorisit la anglofoni)
Bineinteles ca daca oamenii se conecteaza fara identificare de tara, ii pierd la numaratoare ...
Ordinea traducerii va fi probabil urmatoarea :
1° engleza
2° romana, germana, spaniola, poloneza, maghiara, suedeza, olandeza, rusa
3° celelalte
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Lun Feb 25, 2013 11:46 pm, editata de 1 ori
M-am mai gandit si cred ca am raspunsul
Modul de accessare in discutie (cu toata discretia ...) este foarte probabil asimilat de providerul meu cu un hacking, si impiedicat de un firewall eficient
Puteti sa le spuneti ca se pot conecta in mod normal de pe un IP ".ru", si va functiona
Probabil problema e aceeasi si in China, dar acolo nu am contacte
Modul de accessare in discutie (cu toata discretia ...) este foarte probabil asimilat de providerul meu cu un hacking, si impiedicat de un firewall eficient
Puteti sa le spuneti ca se pot conecta in mod normal de pe un IP ".ru", si va functiona
Probabil problema e aceeasi si in China, dar acolo nu am contacte
OkPakeha a scris:Puteti sa le spuneti
Imi pare rau ca nu am prieteni in ChinaPakeha a scris:Probabil problema e aceeasi si in China, dar acolo nu am contacte
-
Am mai verificat si azi, din Rusia au fost consultate vreo 40 de pagini in ultimele 24 ore, iar media din 1 ianuarie a fost de cam 45 de pagini pe zi - deci functioneaza si media e apropiata de cea normala
Din China, Taiwan & Hong Kong tot zero ...
Si am constatat o greseala in calculul per limbi de mai sus, engleza e in pozitia a doua (corectez postul)
Din China, Taiwan & Hong Kong tot zero ...
Si am constatat o greseala in calculul per limbi de mai sus, engleza e in pozitia a doua (corectez postul)
Numai ce am citit pe saitul rus, lumea zice ca nu-l poate accesa. Nu comunic cu oamenii de pe forumul respectiv, mai mult Aurelia, nu pot sa le transmit ce spui tu.
-
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Site-ul Stemma
» Organizare informatie pe site
» Site pentru iubitorii trandafirilor
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
» Hoya sp aff sigillatis AG09-16 (povestea unei noi specii de hoya)
» Organizare informatie pe site
» Site pentru iubitorii trandafirilor
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
» Hoya sp aff sigillatis AG09-16 (povestea unei noi specii de hoya)
HOYA :: Hoya :: Galeria foto :: Albume si colectii
Pagina 5 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum