Comanda Hoya Pakeha martie 2010
+12
myosotis
gty
Vernil
Daniel74
ela
Carmen
getama
tinaM
dianatm
miha
vickylucia
Pakeha
16 participan?i
Pagina 9 din 14
Pagina 9 din 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Comanda Hoya Pakeha martie 2010
nu cred ca v-am spus, am fost somat sa nu mai fac butasi sau sa lucrez cu pamant pe masa din sufragerie (sa impachtez am voie ), asa ca am primit cadou de aniversare (mult anticipat) o masa de lucru pentru gradinarie, am inaugurat-o cu ocazia asta, e foarte practica
am incercat si sa vad la cine va ajunge un butas sulimentar de H filiformis, dupa pozele facute pe masa de lucru
nu am gasit exact la cine, mai degraba stiu la cine nu va fi :
Gty nu, Vernil nu, Diana nu, Silvia nu, Carmen nu, Tina nu cred
poate fi mai degraba la Vicky, Geta, Miha sau Ela
e ca o vanatoare de comoara, ar trebui sa mai fac asa ceva, un butas rar pus la intamplare intr-un colet
am incercat si sa vad la cine va ajunge un butas sulimentar de H filiformis, dupa pozele facute pe masa de lucru
nu am gasit exact la cine, mai degraba stiu la cine nu va fi :
Gty nu, Vernil nu, Diana nu, Silvia nu, Carmen nu, Tina nu cred
poate fi mai degraba la Vicky, Geta, Miha sau Ela
e ca o vanatoare de comoara, ar trebui sa mai fac asa ceva, un butas rar pus la intamplare intr-un colet
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Mar Mar 23, 2010 8:15 pm, editata de 1 ori
sa o folosesti sanatos,un cadou foarte practic
cat despre surpriza pe care ai infiltrat-o in colete e un surplus de andrenalina pentru noi
cat despre surpriza pe care ai infiltrat-o in colete e un surplus de andrenalina pentru noi
Am dat adresa, Pakeha! O mai trimit o data.
Ma bucur sa remarc o bucurie timida in scrierile tale. Semn bun
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
au ajuns la Cluj
intr-adevar ma simt un pic mai bine si chiar maine re-incep kinetoterapia (ca acum 3.5 luni ...), sper ca de data asta sa nu mai apara complicatii
am primit, multumescVernil a scris:Am dat adresa, Pakeha! O mai trimit o data.
intr-adevar ma simt un pic mai bine si chiar maine re-incep kinetoterapia (ca acum 3.5 luni ...), sper ca de data asta sa nu mai apara complicatii
Doamne ajuta! Ajunge cu atata suferinta!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Abia aștept să ajungă scumpele mele ! Sper că va fi mâine pt că joi nu sunt acasă și mi-e frică să nu stea o noapte în depozit la Cargus. Multă, multă sănătate Alex și mulțumim pt tot!
E ingenioasă și practică masa ta, așa că pt asta o felicit pe Silvye!
E ingenioasă și practică masa ta, așa că pt asta o felicit pe Silvye!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
nu mai raspundea nimeni la Cargus asta seara, asa ca vom stii maine daca pleaca maine sau poimaine (de obicei ce sa fie cineva acasa toata ziua, ori maine mama va fi la posta cel putin 2 ore - sper sa se poata descurca treaba cu un telefon celular ...)vickylucia a scris:Abia aștept să ajungă scumpele mele ! Sper că va fi mâine pt că joi nu sunt acasă și mi-e frică să nu stea o noapte în depozit la Cargus. Multă, multă sănătate Alex și mulțumim pt tot!
in alta ordine de idei, mama imi spune ca la Constanta ingheata dimineata
Miha, trimitem sau mai ateptam ? te rog sa precizezi pana maine la ora 8, merci
Nu stiu de ce dar nu ma anunta forumul ca apar mesaje noi , cred ca si gty a patit la fel , da e ok la mine , nici nu stiam ca deja sunt pe drum catre noi, sper sa ajunga bine , am sa vb cu gty daca nu a facuto nimeni ....
Nu ma supar la imperialis doar sa aiba flori la fel de mari si frumoase
cam atat ...sanatate
Nu ma supar la imperialis doar sa aiba flori la fel de mari si frumoase
cam atat ...sanatate
Daniel74- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 50
Puncte : 73
Data de inscriere : 28/07/2009
Alex...imi pare rau...n-am mai putut intra pana acum, am si eu o problema cu o masea care ma chinuieste ingrozitor...si aseara cand am venit de la stomatolog...n-am mai putut intra pe net ...
Nu ingheata la Constanta, se pot trimite... minima de azi a fost 6 grade...si nu se intrevad minime mai jos de 3, 4 grade in prognoza pe urmatoarele zile, de aia m-am si uitat in prognoza pe urmatoarele zile si am zis asta intr-un post anterior.
Multumesc de intelegere...
Nu ingheata la Constanta, se pot trimite... minima de azi a fost 6 grade...si nu se intrevad minime mai jos de 3, 4 grade in prognoza pe urmatoarele zile, de aia m-am si uitat in prognoza pe urmatoarele zile si am zis asta intr-un post anterior.
Multumesc de intelegere...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Mai aveam sa-ti platesc 2 butasi...19 euro...
Spune-mi te rog daca e suficient sa trimit 20 euro prin paypal... nu stiu sa calculez comisionul pe care il percep...
Am sa incerc sa-i trimit zilele astea ...
Spune-mi te rog daca e suficient sa trimit 20 euro prin paypal... nu stiu sa calculez comisionul pe care il percep...
miha- Pasionat de Hoya
-
20 E ok, mercimiha a scris:Mai aveam sa-ti platesc 2 butasi...19 euro...
vesti bune !
au plecat azi aproape toate coletele :
cu posta : Miha, Diana, Geta, Dan, Vernil
cu Cargus : Vicky, Ela
insa din pacate mama mea a inteles gresit si a platit ea Cargusul
imi cer deci scuze si vor mai trebui transferati urmatorii bani (cu comisioanele aferente) :
Vicky : 26.74 RON
Ela : 22.92 RON
au ramas pungile pentru Tina
pentru Carmen se va ocupa mama cat timp va trebui
coletul lui Florin (Gty) a ramas in asteptare (ca norocul sunt doar specii rezistente si foarte rezistente)
au plecat azi aproape toate coletele :
cu posta : Miha, Diana, Geta, Dan, Vernil
cu Cargus : Vicky, Ela
insa din pacate mama mea a inteles gresit si a platit ea Cargusul
imi cer deci scuze si vor mai trebui transferati urmatorii bani (cu comisioanele aferente) :
Vicky : 26.74 RON
Ela : 22.92 RON
au ramas pungile pentru Tina
pentru Carmen se va ocupa mama cat timp va trebui
coletul lui Florin (Gty) a ramas in asteptare (ca norocul sunt doar specii rezistente si foarte rezistente)
Am trimis si diferenta de bani... acum imi astept butasii cu nerabdare...
Multumesc...
Multumesc...
miha- Pasionat de Hoya
-
scuze eu deabia azi am reusit
din anumite motive
sper sa fie bine
din anumite motive
sper sa fie bine
gty- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 47
Localizare : Ploiesti
Puncte : 37
Data de inscriere : 23/02/2010
Alex, o să pun banii pt transport vineri, pt că mâine nu sunt acasă, deoarece plec în satul natal, pt a o comemora pe mama care împlinește un an de când m-a părăsit .
-
ok, au ajuns, multumescmiha a scris:Am trimis si diferenta de bani...
e mai bine de trimis un e-mail, chiar scurt, doar ca sa stiu ca e mentinuta comanda ...gty a scris:scuze eu deabia azi am reusit din anumite motive sper sa fie bine
coletul va pleca cand va mai putea mama mea ...
cum spuneam, noroc ca sunt rezistente
nici o problema, greseala a fost la expeditorvickylucia a scris:Alex, o să pun banii pt transport vineri,
Vineri sau sambata va trece fratele meu sa ia butasii. Oricum, va telefona inainte.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
multumesc si eu
sper ca vor fi in regula caci chiar ca ma oftic
asta a fost situatia la mine , nu aveam ce face
sunt trimise cu posta nu?
sper ca vor fi in regula caci chiar ca ma oftic
asta a fost situatia la mine , nu aveam ce face
sunt trimise cu posta nu?
gty- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 47
Localizare : Ploiesti
Puncte : 37
Data de inscriere : 23/02/2010
alex, am primit coletul astazi, inainte de pranz(poze mai tarziu.....)
cred ca maine trimit si banii de transport!
cred ca maine trimit si banii de transport!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
revin: se pare ca butasul de filiformis a a juns la mine, dar eu nu am reusit sa il identific dintre cei doi butasi care nu arata prea bine;pun poze...
-cembra/odorata
-mathilde
-minibelle
-butas problema ?
-butas problema ?-am pus si frunzulitele pe care le-am gasit in punga, or fi de la el?
-butas problema ?-sper sa reziste, desi are doar o frunza si e putin ingalbenita si radacinile mici; am pus-o in minisera cu sfagnum pe langa radacini
-cembra/odorata
-mathilde
-minibelle
-butas problema ?
-butas problema ?-am pus si frunzulitele pe care le-am gasit in punga, or fi de la el?
-butas problema ?-sper sa reziste, desi are doar o frunza si e putin ingalbenita si radacinile mici; am pus-o in minisera cu sfagnum pe langa radacini
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
repede a ajunsela a scris:revin: se pare ca butasul de filiformis a a juns la mine, dar eu nu am reusit sa il identific dintre cei doi butasi care nu arata prea bine;pun poze...butas problema ?-am pus si frunzulitele pe care le-am gasit in punga, or fi de la el?
butas problema ?-sper sa reziste, desi are doar o frunza si e putin ingalbenita si radacinile mici; am pus-o in minisera cu sfagnum pe langa radacini
nu e nici o H filiformis intre ele, ultimii 3 sunt H vitiensis, cum frunzele erau un pic galbui, am pus cred 2 sau 3 butasi sa creasca sansele
inca o data dovada ca vitiensis calatoreste cam prost, la mine frunzele erau un pic galbui de 6 luni (de la soare), in 3 zile s-au facut praf ... nu e prima oara ca vad asta
in plus i-am pus cu radacini (comandat fara), cred ca trebuie lasati in punga si 1 sau 2 tot se va prinde
daca nici cum nu, va intra in garantie, insa nu stiu cum am putea face, doar un butas si cu radacini si cu vegetatie noua, poate ca ar calatori mai bine ?
mai e unul la Tina, durata calatoriei va fi si mai lunga ...
filiformis are 2 sau 3 noduri si 2 perechi de frunze ceva mai lunguiete
celelalte vad ca au ajuns mai bine, Minibelle, cu toate ca era comandat fara, ti l-am trimis cu radacini destul de proaspete (2 saptamani), par sa se fi pastrat
Au inceput sa ajunga butasii in Ro ? La mine inca nimic
Vernil- Hoya-mon amour
-
Am intrat și eu în posesia plantelor, dar pt asta a trebuit să mai plătesc 26 RON la taxi, ca să mă duc la Cargus ca să ridic coletul. Eu am ajuns acasă în jurul orei 18 și am găsit bilet în ușă și de frică să nu mai rămână o noapte la ei am plătit taxi pt că au sediul destul de departe de domiciliul meu.
La prima trecere în revistă pare să fie totul în ordine, pt că n-am văzut frunze galbene pe nicăieri. Am observat totuși că exista un butaș cu rădăcini fără nici o frunză ( în punga pe care scrie patella și red butons) și mai erau câțiva fără nume, iar pe unul era scris FL- cred că este filiformis
Mulțumesc , Alex pt tot!
PS Inventarul nu-l pot face seara aceasta pt că sunt exagerat de obosită și mâine mă duc la servici!
La prima trecere în revistă pare să fie totul în ordine, pt că n-am văzut frunze galbene pe nicăieri. Am observat totuși că exista un butaș cu rădăcini fără nici o frunză ( în punga pe care scrie patella și red butons) și mai erau câțiva fără nume, iar pe unul era scris FL- cred că este filiformis
Mulțumesc , Alex pt tot!
PS Inventarul nu-l pot face seara aceasta pt că sunt exagerat de obosită și mâine mă duc la servici!
-
Pagina 9 din 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Subiecte similare
» Comanda Hoya Pakeha martie 2011
» Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
» Comanda Hoya pt martie de la Alex
» Hoya la Cluj in martie 2010
» Hoya - comanda din iunie 2010 (?)