Hoya in Asia 2010 (Filipine / Tailanda / Sabah)
+5
vickylucia
tinaM
Carmen
getama
Pakeha
9 participan?i
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Re: Hoya in Asia 2010 (Filipine / Tailanda / Sabah)
Niste denumiri?
...pentru ca m-am obisnuit cu socurile.
...pentru ca m-am obisnuit cu socurile.
si dc nu suferim inca de inima, nu-i sigur ca nu putem face un soc...
ce lupta e in sufletul meu...ochii vad , inima cere, dar timpul nu-mi mai permite sa tot caut, sa tot citesc si sa tot comand plante de Hoya...poate dupa ce creste Sofia, am sa pot sa revin la obiceiurile pacatoase de a umbla toata ziua pe net dupa Hoya )
ce lupta e in sufletul meu...ochii vad , inima cere, dar timpul nu-mi mai permite sa tot caut, sa tot citesc si sa tot comand plante de Hoya...poate dupa ce creste Sofia, am sa pot sa revin la obiceiurile pacatoase de a umbla toata ziua pe net dupa Hoya )
Întâi o întrebare: disponibile nr 3, nr 4, nr 5? Și după aia spun dacă sunt cu inima ori ba. Așa că ai grijă ce răspuns dai, dacă nu vrei să ai mustrări de conștiință după...
Pakeha a spus:
Hoya "orhidee" e mai mult decât ciudată Chiar are frunze de hoya??? Ce de combinații în natură...
Pakeha a spus:
Am preferat unul (șoc) într-o singură zi decât o săptămână întreagă, zilnicdaca cineva e cardiac, sa o ia mai moale : o poza pe zi ...
Hoya "orhidee" e mai mult decât ciudată Chiar are frunze de hoya??? Ce de combinații în natură...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Carmen, daca reusesti sa mentii forumul pe perioada asta e deja o performanta imensaCarmen a scris:si dc nu suferim inca de inima, nu-i sigur ca nu putem face un soc...
hoyele o sa te astepte ...
n° 1 e o specie noua fara nume
n° 2 e H benguetensis tip
n° 3 / n° 4 - una din ele e H soligamiana (mai degraba 3° ...), cealalta o specie noua fara nume
n° 5 e probabil o subspecie de H balaensis (singura care va fi disponibila in septembrie, restul la anul)
n° 6 ... ei bine, e foarte probabil sa e fie o hoya
ma intrebati de frunze, face cateva frunzute la demaraj, apoi doar pedunculi ca si H spartioides
daca nu ar fi fost descoperita precedent H spartioides, cred ca ar fi fost catalogata la orhidee
insa pollinariumul e clar de hoya
structura interna mai trebuie puricata, sunt multe asemanari dar si deosebiri
din asta n-am luat butas, o lasam sa mai creasca
Alex, pe mine m-ai nenorocit, pt ca eu am inima, nu ca altii! Ca sa nu ma ai pe constiinta neaparat trebuie macar... o balaensis!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
cred ca pentru tine o sa am o planta adulta de carnosa Red (daca o vrei bieninteles )vickylucia a scris:Alex, pe mine m-ai nenorocit, pt ca eu am inima, nu ca altii! Ca sa nu ma ai pe constiinta neaparat trebuie macar... o balaensis!
cred ca a fost o incurcatura la impachetat si m-am trezit cu doua ...
tocmai se pregatesc amandoua de reinflorit
Multumesc, Alex! N-ai uitat vechea dorinta, dar pe langa ea poate mai ai disponibil si altele cum ar fi lobii dark (lazaroi), denisii, inflata, balaensis, bordenii, coriaceea, campanulata, walichii, fraterna, telesmoides, uncinata, PNG4!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
ok, ti-o pun deopartevickylucia a scris:Multumesc, Alex! N-ai uitat vechea dorinta, dar pe langa ea poate mai ai disponibil si altele cum ar fi lobii dark (lazaroi), denisii, inflata, balaensis, bordenii, coriaceea, campanulata, walichii, fraterna, telesmoides, uncinata, PNG4!
din celelate, toate sigur nu, insa o mare parte vor fi pe lista
Ce bine le zici tu Carmen!!!
In aceiasi situatie ma aflu si eu, dar Teodora ma mai lasa sa mai arunc un ochi la frumusetile pe care ni le arata Alex.
In aceiasi situatie ma aflu si eu, dar Teodora ma mai lasa sa mai arunc un ochi la frumusetile pe care ni le arata Alex.
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
Johana a spus:
Acum, poate nu puteți voi să faceți chiar tot ce vreți, dar cine are brațele pline de un ghemotoc de copil ce adună toată gingașia lumii? Unde mai pui cursul de psihologie aplicată pe care trebuie să-l faceți, vreți-nu vreți... Aș da câțiva ani înapoi pentru astaIn aceiasi situatie ma aflu si eu, dar Teodora ma mai lasa sa mai arunc un ochi la frumusetile pe care ni le arata Alex.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
hoya din Thailanda
Vroiam sa -l intreb pe alex daca cunoaste acest furnizor de hoya din Thailanda:
http://www.raatburipanmai.com/index.php
i-am cerut o oferta si am primit urmatoarele preturi pentru plante cu radacina, in $:
1 bella 'variegata' 1 10
2 carnosa 'Compacta' 'variegata' 1 10
3 carnosa 'variegata' 1 5
4 cinnamomifolia 1 35
5 compacta 1 5
6 compacta 'Krinkle 8' 1 5
7 deykei 1 10
8 heuschkeliana Pink 1 5
9 heuschkeliana Yellow 1 15
10 kanyakumariana 1 10
11 kanejiana variegata 1 25
12 kerrii 'Variegata' 1 5
13 kerrii 'Variegata Soft green' 1 20
14 lacunosa (heart leaf) 1 10
15 lobbii (soft pink+orange) 1 20
16 javanica milky way 1 20
17 acicularis 1 25
Total 17 235
+ transport prin EMS 45 $ in Romania
A mai primit cineva plante din Thailanda in Romania?
http://www.raatburipanmai.com/index.php
i-am cerut o oferta si am primit urmatoarele preturi pentru plante cu radacina, in $:
1 bella 'variegata' 1 10
2 carnosa 'Compacta' 'variegata' 1 10
3 carnosa 'variegata' 1 5
4 cinnamomifolia 1 35
5 compacta 1 5
6 compacta 'Krinkle 8' 1 5
7 deykei 1 10
8 heuschkeliana Pink 1 5
9 heuschkeliana Yellow 1 15
10 kanyakumariana 1 10
11 kanejiana variegata 1 25
12 kerrii 'Variegata' 1 5
13 kerrii 'Variegata Soft green' 1 20
14 lacunosa (heart leaf) 1 10
15 lobbii (soft pink+orange) 1 20
16 javanica milky way 1 20
17 acicularis 1 25
Total 17 235
+ transport prin EMS 45 $ in Romania
A mai primit cineva plante din Thailanda in Romania?
Scuze dar eu n-am inteles, 17 235 de dolari sau ce?
Si apoi de ce nu astepti oferta lui Alex din primavara, sunt convinsa ca are cam aproape tot ce-ti doresti si plantele calatoresc mai putin decat din Thailanda.
Si apoi de ce nu astepti oferta lui Alex din primavara, sunt convinsa ca are cam aproape tot ce-ti doresti si plantele calatoresc mai putin decat din Thailanda.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Poxicuto, unele din alea le am si eu, nu-i nevoie sa calatoreasca jumate de glob pana la tine. Vorbesc de carnosa variegata, compacta, heuschkeliana.
Si nu cred ca la preturile pe care ti le-a comunicat ar fi vorba de plante mari cu radacina, ci de plantute.
Si nu cred ca la preturile pe care ti le-a comunicat ar fi vorba de plante mari cu radacina, ci de plantute.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
pai asta cam asa e ... ca sa nu mai vorbim de faptul ca un transport grupat, iese mai ieftindodo a scris:Si apoi de ce nu astepti oferta lui Alex din primavara, sunt convinsa ca are cam aproape tot ce-ti doresti si plantele calatoresc mai putin decat din Thailanda.
iar intreprinderea tailandeza respectiva nu o cunosc, dar dupa ortografierea gresita a numelor, as zice ca e cineva lansat de curand, gen detaliant (asa se spune ?), care cumpara "en gros" si revinde - prudenta !
Subiecte similare
» Calatorie Asia 2011 (Borneo & Filipine)
» Trei hoya din Filipine
» Hoya sp. 'Linus' (Sabah CR24)
» Hoya mappigera & Hoya sp. Sabah SDK41
» Galaxia Hoya pottsii
» Trei hoya din Filipine
» Hoya sp. 'Linus' (Sabah CR24)
» Hoya mappigera & Hoya sp. Sabah SDK41
» Galaxia Hoya pottsii
HOYA :: Hoya :: Galeria foto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum