Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
+15
gabiee
Johana
Mignon
Ruxee
vickylucia
Vernil
sarselia
ancag
loreroli
dodo
ana-maria
miha
getama
ira
Pakeha
19 participan?i
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
trebuie sa marturisesc ca am trecut prin comunism ca rata prin apa : principiul egalitatii nu s-a lipit nicicum de mineira a scris:Raman la Mindorensis ,Erythrostemma oricum am cerut-o si pe aia .Sunt hotarata sa incerc si cu cele mai pretentioase.
explicatie :
exista persoane care au "darul" plantelor, li se prinde orice, le infloreste orice, le cresc toate plantele ca buruienile
trebuie sa recunosc ca fac parte din categoria asta, dar la limita de jos - am primit odata din Suedia niste butasi de la Jeanette ca nici acum nu-mi vine sa cred - Torill a vizitat-o odata si mi-a spus ca nu se poate povesti ce e la ea in casa
pe cand majoritatea trebuie sa invete trudnic ce altii "simt" direct - de aceea mentionez experienta ...
in concluzie, daca te simti in stare, nu pot decat sa te incurajez
ne se poate progresa altfel decat urcand treptele
Alt subiect : am avut niste concursuri, nu erau ceva butasi in joc ?
Pentru mine e perfect! Multumesc
Ruxee- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 20
Puncte : 20
Data de inscriere : 08/04/2010
Pakeha, o intrebare: mai stii ceva de H. Siariae? tare sunt curioasa daca mai sunt butasi disponibili si pentru mine
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
ah ... am uitat sa precizezancag a scris:Pakeha, o intrebare: mai stii ceva de H. Siariae? tare sunt curioasa daca mai sunt butasi disponibili si pentru mine
sunt 5 butasi in total, au fost 6 cereri si sunt incurcat caci o elvetianca se inscrisese, a anulat si acum vrea sa se reinscrie - as avea tendinta sa spun ca daca a anulat, am validat urmatorul pe lista si o adaug din nou ultima, nu ? ... (poate o sa-i mai gasesc vreun butas suplimentar sau vand o planta, caci am in total 7)
deci confirm pentru :
Dodo H siarie Orange
Anca H siarie Orange & Yellow
nu am garantia 100% ca sunt culorile anuntate, din 7 nu au inflorit decat 5, iar butasii sunt de pe 3 plante, dintre care una n-a inflorit inca ... (in principiu exista 3 culori : portocaliu, galben, roz si mai multe nuante intermediare)
Alex mai ramasese la mine sa confirmi sau sa infirmi H. densii.
La H. megalaster red ai scris ca nu esti sigur de culoare, ce culoare ar putea fi daca sti cumva ?
La H. megalaster red ai scris ca nu esti sigur de culoare, ce culoare ar putea fi daca sti cumva ?
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
nici asta n-am facut-ododo a scris:Alex mai ramasese la mine sa confirmi sau sa infirmi H. densii.
cred ca am verificat si parea sa fie ok, acum ca ma intrebi am o indoiala , o sa mai verific o data maine
pai una e rosu intens (mai rosie decat in poza, aparatul meu nu reda bine nici rosul nici violetul) :dodo a scris:La H. megalaster red ai scris ca nu esti sigur de culoare, ce culoare ar putea fi daca sti cumva ?
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=08Rouge
cealalta e roz inchis :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Fleur&Item=03Rose
cea rosie e ceva mai mare, cam 6 cm, celalta ceva mai mica, cam 5 cm
cea roz pare sa faca inflorescente cu mai multe flori, chiar 10-12, cea rosie, cam 5-6, mai rar plus
pana acum nimeni nu pare sa fi observat ca sunt 2, frunzele sunt aproape identice, una are puful un pic mai dens
si deci nu sunt sigur de culori ca cele 2 care au inflorit nu le-am etichetat la timp, iar celelalte 2 au venit ca butasi fara indicatie, insa frunzele sunt un pic diferite
daca se confirma inflorirea, voi stii la cele mari, din care vor fi facuti butasii, dar probabil doar in octombrie
par sa fie plante usor de cultivat, cam ca si onychoides sau macgilivrayi
Oricum ar fi sunt frumoase ambele, merci .
dodo- Pasionat de Hoya
-
hehe abia astept sa vina plantutele multumesc de confirmare!
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
Raman la o hoya ischnopus la 4 euro cu transportul prin posta romana.
Astept confirmare, daca se poate.
Mignon- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 11
Puncte : 7
Data de inscriere : 25/03/2008
totul e confirmat, ramane doar sa verific un butas pentru DodoMignon a scris:Raman la o hoya ischnopus la 4 euro cu transportul prin posta romana.
ok 1 H dennisii pentru Dodo (chiar ultimul )
sunt un pic surprins, retinusem ca mai multe persoane vor H hypolasia, am facut butasi mari care au deja radacini, (fiind o planta mai dificila e singura modalitate de a reusi) ... si nu a comandat nimeni
criza ? ii las deoparte pentru 2011 ?
eligibile pentru bonus :
Tina & Anca & Dodo & Geta : 5 E
Miha & Johana & Ira : 4 E
(am fixat ca deobicei limita de jos la bonus la 50 E)
deci liste de plante pentru bonus (se poate alege si mai mult decat valoarea bonusului, adaugand diferenta )
cele cu verde, inseamna ca ar fi un butas sau doi cu radacini, vor fi a primilor inscrisi
(o sa fac listele recapitulative dupa confirmarea bonusului)
nu mi-a raspuns nimeni , nu erau ceva butasi pentru castigatori de concursuri ?
sunt un pic surprins, retinusem ca mai multe persoane vor H hypolasia, am facut butasi mari care au deja radacini, (fiind o planta mai dificila e singura modalitate de a reusi) ... si nu a comandat nimeni
criza ? ii las deoparte pentru 2011 ?
eligibile pentru bonus :
Tina & Anca & Dodo & Geta : 5 E
Miha & Johana & Ira : 4 E
(am fixat ca deobicei limita de jos la bonus la 50 E)
deci liste de plante pentru bonus (se poate alege si mai mult decat valoarea bonusului, adaugand diferenta )
cele cu verde, inseamna ca ar fi un butas sau doi cu radacini, vor fi a primilor inscrisi
(o sa fac listele recapitulative dupa confirmarea bonusului)
nu mi-a raspuns nimeni , nu erau ceva butasi pentru castigatori de concursuri ?
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Lun Sept 13, 2010 9:32 am, editata de 1 ori
Eu as vrea buotii ca bonus.
Alex,am castigat eu concursul asta:
https://hoya.forumgratuit.ro/concurs-f15/hoya-coriacea-fraterna-altceva-t798.htm
https://hoya.forumgratuit.ro/concurs-f15/hoya-coriacea-fraterna-altceva-t798.htm
Eu as vrea multiflora spottedleaf...
Ramasese si un butas de polyneura din comenzile trecute...se poate trimite acum?
Ramasese si un butas de polyneura din comenzile trecute...se poate trimite acum?
Ultima editare efectuata de catre miha in Lun Sept 13, 2010 9:15 am, editata de 1 ori
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Eu as dori bonus:
-picta/pubera SJA - 2 E
-vanuatuensis IML 0071 TN - 3 E
Multumesc.
Coletul l-as vrea prin curierat rapid.
-picta/pubera SJA - 2 E
-vanuatuensis IML 0071 TN - 3 E
Multumesc.
Coletul l-as vrea prin curierat rapid.
dodo- Pasionat de Hoya
-
getama a scris:Eu as vrea buotii ca bonus. ok, adaug 1 E
intradevar, Geta votase numarul 8 Hoya "altceva" si e sigur e o noua specie (va fi publicata in Sandakania 2010 sau 2011)
conditiile concursului erau : 1 E de caciula, au fi deci 8 votanti (Pakeha, Dodo, Geta, Carmen, Gty, Ela, Vicky, Tina), teoretic s-ar strange 8 E
practic nu stiu cum sa facem, doar 4 sunt disponibili pentru strangerea banilor (Pakeha, Dodo, Geta, Tina),
dar daca imi spuneti ca ceilalti vor pune banii la urmatoarea comanda, as fi de acord pentru un butas de 8 E din lista globala (sau alta utilizare ?)
ce ziceti (Carmen, Gty, Ela, Vicky) ?
a mai fost un concurs castigat de Dodo :
https://hoya.forumgratuit.ro/concurs-f15/arta-abstracta-concurs-cu-premiu-t808-15.htm#19490
acolo eu pun butasul am zis 3-4 E din lista bonus, caci n-am timp sa fac o alta lista
miha a scris:Eu as vrea multiflora spottedleaf... ok
Ramasese si un butas de polyneura din comenzile trecute...se poate trimite acum ? inca nu posibil, dar planta "s-a trezit", creste bine iar la primavara vor fi sigur butasi si de garantie si de vanzare (deocamdata, ai vazut nu e deloc pe lista)
dodo a scris:Eu as dori bonus:
-picta/pubera SJA - 2 E ok
-vanuatuensis IML 0071 TN - 3 E ok
Multumesc.
Coletul l-as vrea prin curierat rapid. ok
Glabra Pink&Green la 5 euro vreau eu te rog .Multumesc mult
ira- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 76
Puncte : 77
Data de inscriere : 25/06/2010
Alex,daca se poate ca premiu pentru acel concurs as vrea filiformis.
Daca tot mai am dreptul la un butas as vrea
- pimenteliana daca se poate.
La costul total sunt de acord sa aduni si 1 E pentru concursul castigat de Geta.
Multumesc.
- pimenteliana daca se poate.
La costul total sunt de acord sa aduni si 1 E pentru concursul castigat de Geta.
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre dodo in Lun Sept 13, 2010 2:52 pm, editata de 1 ori
dodo- Pasionat de Hoya
-
Bonus Neo-ebudica SJA 5 euro Ce fain ar fi sa fie si cu radacini.....Johana a scris:Alex, avand in vedere limita pentru acordarea bonusului adaug si eu schneii - 7 euro!Johana a scris:M-ar interesa si pe mine urmatoarele:
Bhutanica JK – 7 euro
Dischorensis TN – 6 euro
Halophila Pinksp. IML 1116 DL – 3 euro
Incurvula White BE – 3 euro
Neo-caledonica – 5 euro
Patella - 10 euro
Uncinata SJA – 4 euro
+ Danumensis - 9 euro ........daca se mai poate
Total 38+9=47 euro
Multumesc
Astfel 47+7 = 54 euro.
54 euro+1 euro = 55 euro
Transportul il doresc cu posta romana.
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
eu sunt de acord sa cotizez pt premiu...doar ca nu stiu cui sa trimit acel 1 E... ( s-ar putea sa fie comisionul pt transferul bancar mai mult )
Ira bonus ok (+1 E)
Dodo premiu ok
Johana bonus ok (+1 E) - va fi cu radacini
mai astept bonus Tina & Anca
Geta premiu concurs ok : H filiformis
insa nu voi lua 1 Euro de la nici una dintre voi
pentru ca mi-am dat seama (tarziu) ca asta se numeste juridic : conflict de interese (o sa va explice Carmen, nu stiu daca in romana notiunea exista)
adica eu organizez concursul, iar cu banii stransi se cumpara ceva din "ograda" mea
ideea imi e neplacuta (sper ca ma intelegeti), daca se mai face vreun concurs de acelasi gen, va trebui sa-l organizeze altcineva sau castigatorul sa foloseasca banii respectivi ulterior
deci Geta ti-am adaugat pe lista H filiformis
Dodo premiu ok
Johana bonus ok (+1 E) - va fi cu radacini
mai astept bonus Tina & Anca
Geta premiu concurs ok : H filiformis
insa nu voi lua 1 Euro de la nici una dintre voi
pentru ca mi-am dat seama (tarziu) ca asta se numeste juridic : conflict de interese (o sa va explice Carmen, nu stiu daca in romana notiunea exista)
adica eu organizez concursul, iar cu banii stransi se cumpara ceva din "ograda" mea
ideea imi e neplacuta (sper ca ma intelegeti), daca se mai face vreun concurs de acelasi gen, va trebui sa-l organizeze altcineva sau castigatorul sa foloseasca banii respectivi ulterior
deci Geta ti-am adaugat pe lista H filiformis
Alex, exista si in dreptul roman notiunea de conflict de interese, dar nu cred ca e cazul aici ( tu nu esti functionar public, nu esti in exercitiul atributiilor de serviciu si nici nu exista intentia de a obtine un folos).
Atata timp cat cei care au participat la concurs au cunoscut regulile jocului se presupune ca si le-au asumat, iar in dreptul romanesc exista principiul consensualismului......legea partilor are valoare de lege...bineinteles daca nu incalca legea si bunele moravuri.
Oricum ...................frumos din partea ta!!
Mersi pentru bonus!
Atata timp cat cei care au participat la concurs au cunoscut regulile jocului se presupune ca si le-au asumat, iar in dreptul romanesc exista principiul consensualismului......legea partilor are valoare de lege...bineinteles daca nu incalca legea si bunele moravuri.
Oricum ...................frumos din partea ta!!
Mersi pentru bonus!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
Multumesc pentru bonus! Dar am doua intrebari:
-- ce e cu cea de la poz. 49,Bangkok hybr (ex rigida) SJA?
-- poz. 38, pachyclada, e tot cea pe care o am sau e cealalta, cu nitel roz in mijloc?
De acord cu 1 euro pt concurs. Data viitoare organizez "eu" concursul si cumpar butasul castigatorului de la un pasionat de hoya, nu va spun care.
-- ce e cu cea de la poz. 49,Bangkok hybr (ex rigida) SJA?
-- poz. 38, pachyclada, e tot cea pe care o am sau e cealalta, cu nitel roz in mijloc?
De acord cu 1 euro pt concurs. Data viitoare organizez "eu" concursul si cumpar butasul castigatorului de la un pasionat de hoya, nu va spun care.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Alex, nu-i vorba de conflict de interese, stai linistit...Johana a explicat totul foarte clar ( e si ea jurist ) ...am sa-ti trimit atunci tie acel 1 E.
Felicitari castigatoarei...
Felicitari castigatoarei...
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Comanda Hoya Pakeha martie 2010
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Comanda Hoya Pakeha martie 2011
» Hoya - comanda din iunie 2010 (?)
» Hoya la Cluj septembrie 2015
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Comanda Hoya Pakeha martie 2011
» Hoya - comanda din iunie 2010 (?)