Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
+15
gabiee
Johana
Mignon
Ruxee
vickylucia
Vernil
sarselia
ancag
loreroli
dodo
ana-maria
miha
getama
ira
Pakeha
19 participan?i
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
am inteles ce spune Johana, multumesc de clarificare, in legislatia franceza cred ca exista si notiunea de conflict de interese privat nu doar public, dar poate se numeste altfel ...
profesional ma intalnesc des cu asta : nu pot fi judecator si beneficiarul judecatii in acelasi timp
exemplu concret, nu am voie sa controlez o constructie pe care am proiectat-o sau la care am participat ca antreprenor, sau sa zicem ca am interese financiare in vreo intreprindere care a participat mai deaproape sau mai de departe
dar e si probabil ca nu m-am exprimat exact cum trebuie, pur si simplu nu m-as simti cu cugetul impacat daca as primi bani pentru butasul respectiv, si cu asta gata
adica cu alte cuvinte, exigenta fata de altii nu poate fi mai mare decat cea fata de tine insuti
deci nu trimiteti nimic, e placerea mea sa ii ofer un butas lui Geta
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=53&ImageName=rigida1.jpg
H pachyclada e cea fara roz sau rosu
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=3040&ImageName=IMG_3411a.jpg
cea cu rosu e H subquintuplinervis
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=3042&ImageName=IMG_5291a.jpg
iar H rigida (identificare facuta dupa un articol tailandez, nu am sa propun ceva mai bun), am de curand 2 plante, una din Laos, una din Tailanda
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=04IvoireCreme&id=3165&ImageName=IMG_4928a.jpg
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=04IvoireCreme&id=3168&ImageName=IMG_4912a.jpg
profesional ma intalnesc des cu asta : nu pot fi judecator si beneficiarul judecatii in acelasi timp
exemplu concret, nu am voie sa controlez o constructie pe care am proiectat-o sau la care am participat ca antreprenor, sau sa zicem ca am interese financiare in vreo intreprindere care a participat mai deaproape sau mai de departe
dar e si probabil ca nu m-am exprimat exact cum trebuie, pur si simplu nu m-as simti cu cugetul impacat daca as primi bani pentru butasul respectiv, si cu asta gata
adica cu alte cuvinte, exigenta fata de altii nu poate fi mai mare decat cea fata de tine insuti
deci nu trimiteti nimic, e placerea mea sa ii ofer un butas lui Geta
zau ca nu mai tin minte unde am precizat ca Hoya identificata anii trecuti drept H rigida , pare sa fie H cv Bangkok (hibrid) - inca nu am corectat pe sitetinaM a scris:Multumesc pentru bonus! Dar am doua intrebari:
-- ce e cu cea de la poz. 49,Bangkok hybr (ex rigida) SJA?
-- poz. 38, pachyclada, e tot cea pe care o am sau e cealalta, cu nitel roz in mijloc?
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=53&ImageName=rigida1.jpg
H pachyclada e cea fara roz sau rosu
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=3040&ImageName=IMG_3411a.jpg
cea cu rosu e H subquintuplinervis
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=01Blanc&id=3042&ImageName=IMG_5291a.jpg
iar H rigida (identificare facuta dupa un articol tailandez, nu am sa propun ceva mai bun), am de curand 2 plante, una din Laos, una din Tailanda
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=04IvoireCreme&id=3165&ImageName=IMG_4928a.jpg
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=04IvoireCreme&id=3168&ImageName=IMG_4912a.jpg
Scuze, mi-am amintit de discutia despre pachyclada. Ramane shepherdii sau H. Bangkok. Ce ti-a mai ramas, eu fiind ultima...
Si multumesc.
Ti-am trimis mesaj pe mail.
Si multumesc.
Ti-am trimis mesaj pe mail.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
tinaM a scris:Scuze, mi-am amintit de discutia despre pachyclada. Ramane shepherdii sau H. Bangkok. Ce ti-a mai ramas, eu fiind ultima... ok H sp Bangkok cu radacini
Si multumesc.
Ti-am trimis mesaj pe mail. ok, astept urmarea
Da, ai dreptate Alex in privinta conflictului de interese, caci nu poate fi doar in relatia cu autoritatile publice, insa cum spunea Johana, la noi ( in copie dupa Franta ) functioneaza principiul consensualismului, lex pacta...legea partilor...asa ca daca noi toti am convenit ca vom contribui cu 1 E la premiul castigatorului, nu conta sursa achizitionarii acestuia...Acum daca tu te simti mai bine asa, noi vom considera ca ne-ai facut si noua cadou 1 E ( care ti-l datoram ) astfel incat la urmatoarele concursuri de gen, vom strange banii intai, pentru ca la final sa se cumpere produsul indiferent de sursa lui...
p.s. nici eu nu pot sa-mi fac acte in familie tot ca urmare a conflictului de interese...
p.s. nici eu nu pot sa-mi fac acte in familie tot ca urmare a conflictului de interese...
multumesc Carmen de explicatieCarmen a scris:Da, ai dreptate Alex in privinta conflictului de interese, caci nu poate fi doar in relatia cu autoritatile publice, insa cum spunea Johana, la noi ( in copie dupa Franta ) functioneaza principiul consensualismului, lex pacta...legea partilor...asa ca daca noi toti am convenit ca vom contribui cu 1 E la premiul castigatorului, nu conta sursa achizitionarii acestuia...Acum daca tu te simti mai bine asa, noi vom considera ca ne-ai facut si noua cadou 1 E ( care ti-l datoram ) astfel incat la urmatoarele concursuri de gen, vom strange banii intai, pentru ca la final sa se cumpere produsul indiferent de sursa lui...
i-am expus problema lui Sylvie, si si ea vede lucrurile tot asa ca si mine
poate ca in Occident juridicul a avut vreme de secole o mai mare influenta asupra comportamentelor individuale (ceea ce nu exclude faptul ca exista si coruptie si escroci ... dar sunt mai mari sanse ca un proces sa dea dreptate celor pagubiti, decat de exemplu in Romania )
off topic
ok, am calculat contributia fiecareia la transport :
coletele sunt toate mai mici de 1 kg, care e minimumul luat in considerare la posta romana, asa ca e simplu, m-am uitat pe site-ul lor, preturile au ramas aceleasi ca in primavara, adica 1.5 E per colet
Posta Romana : Ira, Geta, Miha, Sarselia, Ruxee, Johana, Mignon, Gabiee
Curierat cu plata la destinatar : Dodo, Anca
Coletul la Cluj : Ana-Maria, Loreroli, Tina
Am calculat si cota parte din transportul aerian (in primavara era 20, a crescut la 30 !!!) si taxiul la Cluj 30+5=35 E
Johana 4.2 E,
Geta & Tina 3.8 E,
Ira & Miha & Dodo 3.4 E,
Anca 3 E,
Ana-Maria & Gabiee 2.5 E,
Loreroli 2.1 E
Ruxee 1.7 E
Sarselia 0.8 E
Mignon 0.4 E
calculul e facut pe greutatea aproximativa
voi face zilele urmatoare listele complete si totalul la fiecare
a ramas de confirmat bonusul lui Anca
coletele sunt toate mai mici de 1 kg, care e minimumul luat in considerare la posta romana, asa ca e simplu, m-am uitat pe site-ul lor, preturile au ramas aceleasi ca in primavara, adica 1.5 E per colet
Posta Romana : Ira, Geta, Miha, Sarselia, Ruxee, Johana, Mignon, Gabiee
Curierat cu plata la destinatar : Dodo, Anca
Coletul la Cluj : Ana-Maria, Loreroli, Tina
Am calculat si cota parte din transportul aerian (in primavara era 20, a crescut la 30 !!!) si taxiul la Cluj 30+5=35 E
Johana 4.2 E,
Geta & Tina 3.8 E,
Ira & Miha & Dodo 3.4 E,
Anca 3 E,
Ana-Maria & Gabiee 2.5 E,
Loreroli 2.1 E
Ruxee 1.7 E
Sarselia 0.8 E
Mignon 0.4 E
calculul e facut pe greutatea aproximativa
voi face zilele urmatoare listele complete si totalul la fiecare
a ramas de confirmat bonusul lui Anca
Multumim mult,Alex!
sarselia- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 40
Localizare : Arad
Puncte : 40
Data de inscriere : 08/01/2010
Salut,
Prefer Minibelle ca bonus
Multumesc
Prefer Minibelle ca bonus
Multumesc
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
Multumiri pentru efort! Astept detaliile legate de plata.
Mignon- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 11
Puncte : 7
Data de inscriere : 25/03/2008
Listele si totalul de plata :
Ira 55.8 E
buotii TN
erythrostemma Pink
finlaysonii cv germanica OG
lazaroi Dark Red flower TN
meliflua ssp meliflua OG
mindorensis ssp mindorensis TGY
purpureofusca SJA
Irian Jaya sp GPS 10113
pubicalyx RPH x carnosa
glabra Pink flower AG08-01 Sarawak (bonus)
Geta 68.2 E
balaensis aff Sukirin Narathivat
benguetensis TF
danumensis
dennisii
lacunosa ssp lacunosa SJA
lazaroi dark red
pottsii Ivory Flower Red Leaf SJA
buotii TN (bonus)
filiformis aff (concurs)
Miha 61.8 E
archboldiana pink
buotii
chuniana
dischorensis
eliptica
incurvula white
macrophylla var.
vanuatuensis
multiflora spottedleaf SJA (bonus)
Ana-Maria 21.5 E
carnosa Krimson Princess
carnosa Spottedleaf RO
ischnopus SJA
thomsonii RO
vanuatuensis SJA
DS70 sp Green leaf
picta (bonus exceptional)
Dodo 66.3 E
dennisii TH - 12 E
megalaster red TH - 15 E
mindorensis aff yellow TH
siariae orange TGY - 10 E
pubycalyx RPR x carnosa - 6 E
vanuatuensis (bonus)
picta / pubera SJA (bonus)
diversifolia SJA (concurs)
Loreroli 22.1 E
australis tenuipes
kentiana
pubicalyx Royal Hawaiian
Pubicalyx RPH x carnosa
linearis (bonus)
Anca 73.3 E
bhutanica
cystiantha
danumensis
elliptica Thailand
siariae Orange
siariae Yellow
Metallica
Minibelle hybr BY (bonus)
Sarselia 17.3 E
finlaysonii cv germanica
vitellinoides
Ruxee 43.1 E
erythrina
finlaysonii
kerii Yellow Splash
sigillatis
wayetii
Mignon 5.9 E
ischnopus
Johana 60.6 E
bhutanica JK
danumensis
dischorensis TN
halophila Pink sp. IML1116 DL
incurvula White BE
neo-caledonica
patella
schneii (?) SJA
uncinata SJA
neo-ebudica SJA (bonus)
Gabiee 25.9 E
cumingiana
lacunosa ssp lacunosa,
multiflora crytoceras
pottsii
pubicalyx X carnosa
linearis (bonus)
+ comanda individuala inclusa in calculul transportului
am adaugat un bonus exceptional Hoya picta pentru cele care au facut prima comanda
va transmit si coordonatele bancare
Ira 55.8 E
buotii TN
erythrostemma Pink
meliflua ssp meliflua OG
purpureofusca SJA
Irian Jaya sp GPS 10113
pubicalyx RPH x carnosa
glabra Pink flower AG08-01 Sarawak (bonus)
Geta 68.2 E
balaensis aff Sukirin Narathivat
benguetensis TF
danumensis
dennisii
lacunosa ssp lacunosa SJA
lazaroi dark red
pottsii Ivory Flower Red Leaf SJA
buotii TN (bonus)
filiformis aff (concurs)
Miha 61.8 E
archboldiana pink
buotii
chuniana
dischorensis
eliptica
incurvula white
macrophylla var.
vanuatuensis
Ana-Maria 21.5 E
carnosa Krimson Princess
carnosa Spottedleaf RO
ischnopus SJA
thomsonii RO
vanuatuensis SJA
DS70 sp Green leaf
Dodo 66.3 E
dennisii TH - 12 E
megalaster red TH - 15 E
vanuatuensis (bonus)
Loreroli 22.1 E
australis tenuipes
kentiana
pubicalyx Royal Hawaiian
Pubicalyx RPH x carnosa
linearis (bonus)
Anca 73.3 E
bhutanica
cystiantha
danumensis
elliptica Thailand
siariae Orange
siariae Yellow
Metallica
Sarselia 17.3 E
finlaysonii cv germanica
vitellinoides
Ruxee 43.1 E
erythrina
finlaysonii
kerii Yellow Splash
sigillatis
wayetii
Mignon 5.9 E
ischnopus
Johana 60.6 E
bhutanica JK
danumensis
dischorensis TN
incurvula White BE
neo-caledonica
patella
schneii (?) SJA
uncinata SJA
neo-ebudica SJA (bonus)
Gabiee 25.9 E
cumingiana
lacunosa ssp lacunosa,
multiflora crytoceras
pottsii
pubicalyx X carnosa
linearis (bonus)
am adaugat un bonus exceptional Hoya picta pentru cele care au facut prima comanda
va transmit si coordonatele bancare
din cate imi amintesc Miha are PayPal, comisionul la mine ar fi de 2.5 E, sau se pune comisionul platit de expeditor
daca mai are cineva PayPal, as prefera ... sa-mi spuneti sa va calculez comisionul, sau idem platit de expeditor
pentru ceilalti, plata in cont romanesc in euro sau in lei (faceti voi transferul acoperitor in Euro)
nu uitati sa calculati comisioanele (plata la expeditor)
va rog sa asteptati cu viramentele pana luni dimineata, mai astept o confirmare de la Geta pe e-mail
si daca se poate sa fie facute toate platile pana joi-vineri, multumesc mult
daca mai are cineva PayPal, as prefera ... sa-mi spuneti sa va calculez comisionul, sau idem platit de expeditor
pentru ceilalti, plata in cont romanesc in euro sau in lei (faceti voi transferul acoperitor in Euro)
nu uitati sa calculati comisioanele (plata la expeditor)
va rog sa asteptati cu viramentele pana luni dimineata, mai astept o confirmare de la Geta pe e-mail
si daca se poate sa fie facute toate platile pana joi-vineri, multumesc mult
Si eu voi face plata prin PayPal cu ajutorul unei prietene.
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
Multumesc mult! Voi face plata in contul in lei.
ana-maria- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 62
Localizare : Cluj
Puncte : 76
Data de inscriere : 06/08/2010
Si eu voi face plata tot in contul in lei.
Multumesc
Multumesc
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010
bun, avem o incurcatura de ultim moment, Geta imi scrie ca vrea sa anuleze comanda ...
i-am scris ca dupa parerea mea e cam (sau prea) tarziu, toate calculele pentru pachetul comun Romania sunt facute cu comanda ei inclusa, mi-e foarte greu sa refac toate calculele, pentru mine in momentul de fata e un efort deosebit si sa termin comanda (am iar probleme de sanatate, sunt din nou imobilizat o mare parte din timp, si cu toate astea incerc sa-mi respect promisiunile ...)
ca sa nu mai vorbim de faptul ca am refuzat persoane care vroiau sa comande ce a cerut ea si nu erau decat 1 sau 2 butasi, iar marea majoritate a coletelor au fost deja platite si expediate
daca spunea asta acum o saptamana nu era nici o problema ...
ce facem ?
i-am scris ca dupa parerea mea e cam (sau prea) tarziu, toate calculele pentru pachetul comun Romania sunt facute cu comanda ei inclusa, mi-e foarte greu sa refac toate calculele, pentru mine in momentul de fata e un efort deosebit si sa termin comanda (am iar probleme de sanatate, sunt din nou imobilizat o mare parte din timp, si cu toate astea incerc sa-mi respect promisiunile ...)
ca sa nu mai vorbim de faptul ca am refuzat persoane care vroiau sa comande ce a cerut ea si nu erau decat 1 sau 2 butasi, iar marea majoritate a coletelor au fost deja platite si expediate
daca spunea asta acum o saptamana nu era nici o problema ...
ce facem ?
multumesc mult , abia astept sa ajunga
si eu voi plati in contul in lei .....
ce inseamna ?
nu am inteles exact ce inseamna , se refera la mine ( fiind scrisa dupa lista mea ) sau la toti ?
eu am 25.9 euro , mai este o suma in afara de acest total ( si binenteles iau in considerare comisionul bancii )
in legatura cu incurcatura , imi pare foarte rau , nu stiu care ar fi solutia .....
si eu voi plati in contul in lei .....
ce inseamna ?
nu am inteles exact ce inseamna , se refera la mine ( fiind scrisa dupa lista mea ) sau la toti ?
eu am 25.9 euro , mai este o suma in afara de acest total ( si binenteles iau in considerare comisionul bancii )
in legatura cu incurcatura , imi pare foarte rau , nu stiu care ar fi solutia .....
gabiee- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 32
Localizare : jud. Arad
Puncte : 32
scuze, eu nu am fost suficient de explicitgabiee a scris:ce inseamna ?
inseamna ca mai exista o comanda de Hoya care vine in Romania in acelasi timp cu comanda de pe forum, si consider ca e normal ca transportul sa se repartizeze proportional la toata lumea, forum sau ne-forum
asta inseamna ca vei plati ceva mai putin decat daca transportul ar fi fost repartizat doar pe comanda de forum
nu stiu daca e mult mai clar
pai solutia ar fi sa repartizez din nou cota parte a transportul lui Geta catre ceilalti (dar de exemplu banii pentu comanda extra-forum au fost deja platiti ... asa o bulibaseala iese )gabiee a scris:in legatura cu incurcatura , imi pare foarte rau , nu stiu care ar fi solutia .....
mai las pana deseara, poate cuiva ii vine o idee
daca nu, recalculez pe dimineata sumele fiecareia
insa nu e prima data ca se intampla, mi se pare ca si in toamna trecuta a fost ceva asemanator, dar atunci dupa multe discutii comanda a fost mentinuta partial, anularea a venit mai devreme si mai ales eram ceva mai bine cu sanatatea
poate ca ar trebui ca cei/cele care n sunt siguri(e), sa nu comande ferm, ci doar sa puna optiuni, pe care sa le ridice cand sunt siguri(e) ca finantarea e asigurata intr-un fel sau altul ...
cum sa spun, dau un exemplu :
sa zicem ca aparatul foto e pe 3/4 mort, peste 100.000 poze in 3 ani, trebuie sa-mi cumpar altul
merg la magazinul FNAC si gasesc o vanzare promotionala a exact aparatului care il doresc
insa cu toate ca ma tenteaza sa-l cumpar imediat, finantarea nu e asigurata inca, banii sa zicem ca sunt cei de vanzarea de hoya
asa ca nu cumpar aparatul decat dupa ce sosesc banii in cont
chiar daca aparatul a revenit intre timp la pretul initial, sa zicem 20% mai scump
daca se intampla ceva si vanzarea de hoya ar fi anulata, nu va trebui sa duc aparatul inapoi sa le cer sa mi-l ramburseze, pentru ca n-am fost destul de prevazator ...
si Vicky vroise sa rezerve zeci de hoya in iunie
insa s-a intamplat ca finantarea din septembrie nu mai corespundea si in plus a avut evenimente familiale deosebite
comanda a fost anulata la timp si nu a fost nici o problema, plantele mai rare au fost re-repartizate si nu s-a produs nici o incurcatura
exemplul cu aparatul foto nu e cel mai fericit, prefer sa-l inlocuiesc cu altul mai pertinent (si mai ales mai adevarat)
fac comenzile Hoya pentru mine, doar dupa ce am terminat vanzarile, avand in vedere ca banii primiti pe vanzari sunt conacrati achizitionarii de hoya (in mare parte)
chiar daca ma penalizeaza - unele specii nu vor mai fi disponibile ...
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Dum Sept 19, 2010 5:39 pm, editata de 1 ori
aha , acum am inteles ce e cu comanda individuala .......
-
eu sunt de acord sa se imparta cei 3.8 E (cred) la toti cei care am luat de aici, oricum suma adaugata va fi foarte mica
si as lua si lacunosa de la geta care am inteles ca merge la incepatori
si as lua si lacunosa de la geta care am inteles ca merge la incepatori
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Puncte : 80
Si eu sunt de acord sa se imparta suma pentru transport in mod egal la toate persoanele care au comandat.N-ar fi chiar asa o mare problema.Multumesc Alex pentru efortul depus si imi pare rau pentru incurcatura ivita. Era foarte bine daca se stabilea o data pana la care sa se poata modifica listele de comenzi si dupa aceea totul sa ramana batut in cuie.
ana-maria- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 62
Puncte : 76
Data de inscriere : 06/08/2010
pai e batut in cuie dupa ce confirm, asa a fost intotdeauna pana acumana-maria a scris:Si eu sunt de acord sa se imparta suma pentru transport in mod egal la toate persoanele care au comandat.N-ar fi chiar asa o mare problema.Multumesc Alex pentru efortul depus si imi pare rau pentru incurcatura ivita. Era foarte bine daca se stabilea o data pana la care sa se poata modifica listele de comenzi si dupa aceea totul sa ramana batut in cuie.
incurcatura e mai mult ca trebuie sa recalculez si eventual sa recontactez persoanele care au cerut speciile respective (ceea ce probabil ca n-o sa am nici timpul, nici energia sa o fac)
nu intru in toate detaliile tehnice, dar asa ceva e foarte penalizant pentru mine, mult mai mult decat se poate imagina
inca o data, daca era facuta o saptamana inainte, nu era chiar nici o problema
uite chiar Vernil de exemplu, conditiile vanzarii nu-i conveneau, foarte bine, a gasit altundeva - mi-a spus-o (relativ ...) din timp, am putut sa prevad (oarecum ...) lucrurile
ca sa aveti cat de cat o idee, in total au fost 48 de liste !!! si inca vreo 10 care nu au facut comanda - jonglez deci cu aproape 60 de liste si listute
cu unii mai cool si alti mai stresati, cu unii foarte exigenti si alti mai conciliatori - in fiecare an imi spun ca e ultima data ca mai organizez asa ceva (dar si cand marg in jungla, spun ca e ultima oara, si 6 luni mai tarziu am uitat si cumpar biletul de avion ... )
inteleg perfect situatia , si eu imi ies din fire dupa ce lucrez la actele unui client cateva zile bune si intr-un final inchid luna ( am un cabinet de conta ) ..... si atunci mai apare cu cateva facturi ..... este cat se poate de enervanta situatie .... nici timp , nici energie nu mai am sa incep totul de la inceput ....
cat ar fi transportul la comanda respectiva ? impartim intre noi .....
cat ar fi transportul la comanda respectiva ? impartim intre noi .....
-
Multumim mult Alex pentru tot!Si eu sunt de acord sa se imparta intre noi ce s-a anulat.
Numai bine!
Numai bine!
sarselia- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 40
Localizare : Arad
Puncte : 40
Data de inscriere : 08/01/2010
Listele si totalul de plata refacute :
Ira 56.1 E
buotii TN
erythrostemma Pink
meliflua ssp meliflua OG
purpureofusca SJA
Irian Jaya sp GPS 10113
pubicalyx RPH x carnosa
glabra Pink & Green flower Sabah PS (bonus)
Geta
Miha 62.1 E
archboldiana pink
buotii
chuniana
dischorensis
eliptica
incurvula white
macrophylla var.
vanuatuensis
Ana-Maria 21.7 E
carnosa Krimson Princess
carnosa Spottedleaf RO
ischnopus SJA
thomsonii RO
vanuatuensis SJA
DS70 sp Green leaf
Dodo 66.6 E
dennisii TH - 12 E
megalaster red TH - 15 E
vanuatuensis (bonus)
Loreroli 24.7 E
australis tenuipes
kentiana
pubicalyx Royal Hawaiian
Pubicalyx RPH x carnosa
lacunosa ssp lacunosa
linearis (bonus)
Anca 73.6 E
bhutanica
cystiantha
danumensis
elliptica Thailand
siariae Orange
siariae Yellow
Metallica
Sarselia 17.4 E
finlaysonii cv germanica
vitellinoides
Ruxee 43.3 E
erythrina
finlaysonii
kerii Yellow Splash
sigillatis
wayetii
Mignon 5.9 E
ischnopus
Johana 61.0 E
bhutanica JK
danumensis
dischorensis TN
incurvula White BE
neo-caledonica
patella
schneii (?) SJA
uncinata SJA
neo-ebudica SJA (bonus)
Gabiee 26.2 E
cumingiana
lacunosa ssp lacunosa,
multiflora crytoceras
pottsii
pubicalyx X carnosa
linearis (bonus)
Ira 56.1 E
buotii TN
erythrostemma Pink
meliflua ssp meliflua OG
purpureofusca SJA
Irian Jaya sp GPS 10113
pubicalyx RPH x carnosa
glabra Pink & Green flower Sabah PS (bonus)
Miha 62.1 E
archboldiana pink
buotii
chuniana
dischorensis
eliptica
incurvula white
macrophylla var.
vanuatuensis
Ana-Maria 21.7 E
carnosa Krimson Princess
carnosa Spottedleaf RO
ischnopus SJA
thomsonii RO
vanuatuensis SJA
DS70 sp Green leaf
Dodo 66.6 E
dennisii TH - 12 E
megalaster red TH - 15 E
vanuatuensis (bonus)
Loreroli 24.7 E
australis tenuipes
kentiana
pubicalyx Royal Hawaiian
Pubicalyx RPH x carnosa
lacunosa ssp lacunosa
linearis (bonus)
Anca 73.6 E
bhutanica
cystiantha
danumensis
elliptica Thailand
siariae Orange
siariae Yellow
Metallica
Sarselia 17.4 E
finlaysonii cv germanica
vitellinoides
Ruxee 43.3 E
erythrina
finlaysonii
kerii Yellow Splash
sigillatis
wayetii
Mignon 5.9 E
ischnopus
Johana 61.0 E
bhutanica JK
danumensis
dischorensis TN
incurvula White BE
neo-caledonica
patella
schneii (?) SJA
uncinata SJA
neo-ebudica SJA (bonus)
Gabiee 26.2 E
cumingiana
lacunosa ssp lacunosa,
multiflora crytoceras
pottsii
pubicalyx X carnosa
linearis (bonus)
Pakeha...mai scrie te rog si contul paypal, sa nu fac vreo prostie...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Comanda Hoya Pakeha martie 2010
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Comanda Hoya Pakeha martie 2011