Comanda Hoya Pakeha martie 2011
+7
Stefana
poxicuta
loreroli
ana-maria
flameus
Carmen
Pakeha
11 participan?i
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Comanda Hoya Pakeha martie 2011
Da asa este! Am primit butasii! Multumesc mult Alex!
ana-maria- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 62
Localizare : Cluj
Puncte : 76
Data de inscriere : 06/08/2010
[quote="Pakeha"]coletele sunt la Cluj
toti banii au intrat pe cont, multumesc (mai putin Tina & Tünde, care ii dau la preluare)
se pare ca posta e deschisa sambata dimineata, asa ca vor putea pleca maine dimineata (Bucuresti & Galati)
totul e in pungi cu foarte putina umiditate, invelite in 2 straturi de plastic cu bule
inteleg ca a plecat cu posta de azi si pachetul pentru Bucuresti?
toti banii au intrat pe cont, multumesc (mai putin Tina & Tünde, care ii dau la preluare)
se pare ca posta e deschisa sambata dimineata, asa ca vor putea pleca maine dimineata (Bucuresti & Galati)
totul e in pungi cu foarte putina umiditate, invelite in 2 straturi de plastic cu bule
inteleg ca a plecat cu posta de azi si pachetul pentru Bucuresti?
cei din urma , vor fi cei dintai...
felicitari celor care se pot delecta cu butasii...
vrem si poze
felicitari celor care se pot delecta cu butasii...
vrem si poze
Și la mine au ajuns aseara și tot atunci i-am și aranjat (nici nu cred că aș fi putut dormi, deși sunt convinsă că in pungă ar fi stat foarte bine o perioada).
Mulțumiri pentru tot.
Mulțumiri pentru tot.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
pentru cele care au recuperat butasii la Cluj e practic ca si cum i-ar fi luat direct de la mine de acasa, sau ca si cum i-ar pune eu la prins ...tinaM a scris:Și la mine au ajuns aseara și tot atunci i-am și aranjat (nici nu cred că aș fi putut dormi, deși sunt convinsă că in pungă ar fi stat foarte bine o perioada). Mulțumiri pentru tot.
@Tina
spune-mi ca n-am uitat sa-ti pun butasul pentru macese (acum mi-a spus Sylvie ca am un borcan )
sunt convins 99% ca am uitat de butas
asa e cand nu notezi imediat (am pus pentru Carmen, pentru Silvia, pentru incepatori ... pe cineva trebuia sa uit)
deci cum pe mine nu pot sa ma bazez , o sa te rog pe tine sa-mi amintesti data viitoare
si mai stiu ca am de pus o H polyneura pentru Miha (garantie), e aproape sigur ca va fi data viitoare - ae 5 tije sanatoase, o sa pun un butas la prins, macar va fi cu radacini
altfel, se pare ca Ana-Maria a avut o conversatie telefonica cu Sylvie (care nu vorbeste romaneste, intelege doar un pic ) - dar au reusit sa se inteleaga
spune-mi ca n-am uitat sa-ti pun butasul pentru macese (acum mi-a spus Sylvie ca am un borcan )
sunt convins 99% ca am uitat de butas
asa e cand nu notezi imediat (am pus pentru Carmen, pentru Silvia, pentru incepatori ... pe cineva trebuia sa uit)
deci cum pe mine nu pot sa ma bazez , o sa te rog pe tine sa-mi amintesti data viitoare
si mai stiu ca am de pus o H polyneura pentru Miha (garantie), e aproape sigur ca va fi data viitoare - ae 5 tije sanatoase, o sa pun un butas la prins, macar va fi cu radacini
altfel, se pare ca Ana-Maria a avut o conversatie telefonica cu Sylvie (care nu vorbeste romaneste, intelege doar un pic ) - dar au reusit sa se inteleaga
Alex, intr-adevar am avut o conversatie telefonica ... dar cu mama ta, nicidecum cu Sylvie. Asta s-a intamplat ieri, cand ne-am inteles in legatura cu ora la care ma duc sa ridic butasii. Poate e vorba de altcineva...
-
poate atunci Tünde ?ana-maria a scris:Alex, intr-adevar am avut o conversatie telefonica ... dar cu mama ta, nicidecum cu Sylvie. Asta s-a intamplat ieri, cand ne-am inteles in legatura cu ora la care ma duc sa ridic butasii. Poate e vorba de altcineva...
-
planta e expusa Sud la servici, asta e culoarea in plin soare (cat e si el in Normandia ) - in tarile tropicale, flrunzele sunt aproape albe in perioada "uscata" (declorofilizare), in perioada umeda, sau la umbra, redevin verzi - deci nici o ingrijorareana-maria a scris: Alex, as dori un sfat, daca nu te superi. Frunzele butasului de meliflua mi se par cam galbene. Ce metoda de inradacinare imi recomanzi?
am constatat ca meliflua, excavata, diversifolia, au nevoie de multa lumina ca sa infloreasca (si paradoxal, florile apar in zona situata la umbra )
personal, as pune butasul intr-un pahar cu apa, la lumina, fara soare direct, temperatura din casa
daca nu face radacini in 7-10 zile, pus intr-o punga cu umiditate
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010
pachetul pentru Bucuresti a plecat sambata am vorbit cu Dna Gavrus,mama lui Alex, deci maine sunt cu ochii pe cutia postala!
cel de Galati (tot Posta Romana) a ajuns astazipoxicuta a scris:pachetul pentru Bucuresti a plecat sambata am vorbit cu Dna Gavrus,mama lui Alex, deci maine sunt cu ochii pe cutia postala!
Alex, te-am rugat sa nu-ti faci probleme
tinaM- Pasionat de Hoya
-
pai da !Carmen a scris:cred ca mai bine ceream si eu posta romana, nu ?
FanCourier nu raspundeau la telefon nici sambata nici duminica, coletul a plecat doar luni - dupa ce s-a plimbat bine prin tot Clujul : aeroport / mama (adaugat butas) / sora mea (ea s-a dus la posta) / inapoi la mama (pentru curierat) ...
si colac peste pupaza mai datorezi 3 E
nu-mi fac, intai gust si apoi platesctinaM a scris:Alex, te-am rugat sa nu-ti faci probleme
in regula
tinaM- Pasionat de Hoya
-
a sosit si coletul meu...in sfarsit...arata bine aproape toate, doar camphorifolia pare un pic bleguta...dar e la hidratat ...
datoria vine la de colet , nu? ca m-am mirat ca s-a platit la expeditor
ne decontam noi candva...
datoria vine la de colet , nu? ca m-am mirat ca s-a platit la expeditor
ne decontam noi candva...
sal eu am avut o mica conversatie cu Sylvie, dar ne-am inteles de minune, fara probleme. Multumesc pentru tot.
tunde- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 49
Localizare : CLUJ NAPOCA
Puncte : 8
Data de inscriere : 16/03/2011
Am primit si eu ieri frumosii butasi care au ajuns foarte bine. Multumesc, Alex !
Am reusit sa-i identific dupa notatiile sumare de pe frunze. Cea care era neinscriptionata am presupus ca este parviflora, corect ?
Am o intrebare: de ce frunzele de la vanuatuensis au pete albe si au suprafata neregulata ? Planta a avut vreo lipsa de substante nutritive la un moment dat ? Mi s-a mai intamplat odata la o planta (nu-mi amintesc acum care) si n-am reusit nici atunci sa aflu cauza.
Am reusit sa-i identific dupa notatiile sumare de pe frunze. Cea care era neinscriptionata am presupus ca este parviflora, corect ?
Am o intrebare: de ce frunzele de la vanuatuensis au pete albe si au suprafata neregulata ? Planta a avut vreo lipsa de substante nutritive la un moment dat ? Mi s-a mai intamplat odata la o planta (nu-mi amintesc acum care) si n-am reusit nici atunci sa aflu cauza.
Celeste- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 36
Localizare : Bucuresti
Puncte : 41
Data de inscriere : 21/04/2010
recunosc ca nu stiu, planta mama are o parte din frunze asa, planta mea de asemenea, nu pare sa le impiedice pe nici una sa creasca si sa infloreasca ...Celeste a scris:Am primit si eu ieri frumosii butasi care au ajuns foarte bine. Multumesc, Alex !
Am reusit sa-i identific dupa notatiile sumare de pe frunze. Cea care era neinscriptionata am presupus ca este parviflora, corect ? da
acelasi aspect apare mai mult sau mai putin pronuntat si la alte plante din aceeasi sectiune : poolei, pseudolittoralis, flavida ... poate e ceva genetic ?
Stiu ca nici atunci planta nu a fost afectata in vreun fel, ci doar inestetica. Asta pana i-au cazut frunzele cu pricina. Dar nu reusisem sa gasesc o explicatie. Oricum, este o curiozitate care chiar am s-o tin sub observatie, poate descopar cauza. Interesanta ipoteza ta cu genetica...
Apropo, ce diferente exista intre cele 2 soiuri de vanuatuensis pe care le ai ?
Apropo, ce diferente exista intre cele 2 soiuri de vanuatuensis pe care le ai ?
Celeste- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 36
Localizare : Bucuresti
Puncte : 41
Data de inscriere : 21/04/2010
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Comanda Hoya Pakeha martie 2010
» Comanda Hoya pt martie de la Alex
» Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010
» Lista Pakeha Hoya iunie 2011