Hoya la Cluj octombrie 2011
+5
Celeste
andreea
miha
poxicuta
Pakeha
9 participan?i
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hoya la Cluj octombrie 2011
Pakeha a scris:daca se poate sa-mi confirmati cum doreste fiecare expedierea locala (de la Cluj)
eventual grupat daca va intereseazaok pentru noua listamarirogo a scris:Buna!
Daca zici ca are sens sa incerc cu cele 2, lista mea ar cuprinde:
-erythrostemma kerr pink flowers 5E
-cumingiana Decaisne 2E
-densifolia Turczaninow 5E
-loheri 6 E
compensare pentru H wayetii : H sp. Haruku & H camphorifolia ; ok ?
Ok.
Eu locuiesc destul de aproape de Cluj Napoca. La mine se pot trimite prin posta.
marirogo- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 25
Data de inscriere : 20/06/2011
Si eu aleg posta.
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
daca Alex a facut socotelile asteptam o cotatie de transport si contul sa facem plata!
Si eu prefer posta romana si platesc in lei.
Celeste- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 36
Localizare : Bucuresti
Puncte : 41
Data de inscriere : 21/04/2010
okpoxicuta a scris:as putea sa mai adaug caudata ?
Si cu asta oprim comenzile
Toata lumea a ales Posta Romana - mai putin Carmen (schimb de butasi) si Lilia / Andreea (plata transportului direct la soferul autocarului)
Transportul de aici pana in tara e ca si data trecuta 30+5=35 euro / sunt 43 de butasi - costa 0,8 euro per butas
9 sau 8 buc. = 7 euro; 7 buc. = 6 euro; 6 buc. = 5 euro; 5 buc. = 4 euro; 4 buc. = 3 euro;
(am rotunjit pentru fiecare in sus sau in jos la 1 euro rotund)
Posta Romana e acelasi pret pentru fiecare : 1 euro (cu predare in mana proprie)
Calculul final :
Silvia 58 E
Poxicuta 68 E
Miha 54 E
Lilia / Andreea 86 E
Celeste 34 E
Myosotis 30 E
Marirogo 24 E
Ca deobicei puteti transfera banii in euro sau lei (faceti schimbul acoperitor) pe contul mamei mele (comisionul la expeditor) :
si mai ales sa-mi trimiteti adresele pe e-mail (cine nu a facut-o deja)
Myosotis : nu cred ca-ti mai am adresa ...
Sylvie soseste vineri 21 octombrie seara, cum e mai bine de trimis coletele : sambata sau luni ?
cu cateva zile inainte de plecare sa-mi spuneti cum va fi vremea sa stiu cum le impachetez
eu cred ca luni ar fi mai bine, sa nu stea inchise in depozitele postei (sambata si duminica)
Scuze ca vin si eu la spartul targului dar am avut calculatorul defect pana acum! Mai pot comanda si eu?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
vickylucia a scris:Scuze ca vin si eu la spartul targului dar am avut calculatorul defect pana acum! Mai pot comanda si eu?
... tocmai ma gandeam ca de data asta totul a mers ca pe roate
Bun, din punctul meu de vedere ar fi ok, inca nu am pregatit coletele ...
Insa daca cineva a trimis deja banii, s-ar putea sa se simta lezat
Adica am impartit transportul comun de 35 E la numarul total de butasi ; daca sa zicem mai adaugi 5 sau stiu eu 10, suma se va imparti la 48 sau 53 in loc de 43 !
Diferenta e drept nu va fi enorma, cel mult 1 euro de caciula
Spune eventual cat mai repede ce ti-ai dori, vedem ce e disponibil si apoi supunem la vot
ce zici ? / ce ziceti ?
Am trimis adresa. Daca e de votat, eu sunt pentru, adica poti lua si comanda lui vicky.
Eu am virat banii in contul in lei... Din partea mea nu-i nicio problema sa comande si Vicky...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Am trimis adresa pe mp. Eu n-am nimic impotriva sa comande vikckylucica.
Plata o pot face numai luni sau marti, deoarece mi-e imposibil sa ajung la o banca pana atunci. Sper ca nu incurc treburile.
Plata o pot face numai luni sau marti, deoarece mi-e imposibil sa ajung la o banca pana atunci. Sper ca nu incurc treburile.
marirogo- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 25
Data de inscriere : 20/06/2011
Cred ca de mine vorbesti, eu am depus direct banii, la ghiseu, in contul in lei. Sper ca am calculat corect, am folosit cursul de vanzare al bancii de ieri si s-a rotunjit foarte frumos. Trimit acum si adresa.Pakeha a scris:Insa daca cineva a trimis deja banii, s-ar putea sa se simta lezat
Din partea mea nu e nici o problema, poate sa comande si Viky. Eventual sa mai gasesc si eu un butas de adaugat in lista ca sa depun in cont diferenta care rezulta dupa recalculare? Ce zici ?
-
-
Alex, daca se poate as profita de ocazie ca sa mai adaug si eu chlorantha IML1352 DL (5 euro)... Si marti iti depun in cont diferenta.
-
Vicky
ok pentru toate cele cerute
pentru garantie, nu prea stiu ce sa zic, am mai discutat, din toate cele trimise s-au uscat doar la tine ...
dar hai sa zicem ca impartim un pic ca sa fie toata lumea multumita
H chlorantha 5 E + H fraterna 9 E + H dischorensis 6 E = 20 E
Iti trimit toti trei butasii, dintre care H fraterna cu radacini (22 E) ... si contribui eu cu 2/3 si tu cu 1/3, adica 7 E
ar fi ok ?
recalcul :
Silvia 57 E ( - 1 E)
Poxicuta 66 E ( - 2 E)
Miha 53 E ( - 1 E)
Lilia / Andreea 85 E ( - 1 E)
Celeste 39 E
Myosotis 30 E
Marirogo 23 E ( - 1 E)
Vicky 44 E
ok pentru toate cele cerute
pentru garantie, nu prea stiu ce sa zic, am mai discutat, din toate cele trimise s-au uscat doar la tine ...
dar hai sa zicem ca impartim un pic ca sa fie toata lumea multumita
H chlorantha 5 E + H fraterna 9 E + H dischorensis 6 E = 20 E
Iti trimit toti trei butasii, dintre care H fraterna cu radacini (22 E) ... si contribui eu cu 2/3 si tu cu 1/3, adica 7 E
ar fi ok ?
recalcul :
Silvia 57 E ( - 1 E)
Poxicuta 66 E ( - 2 E)
Miha 53 E ( - 1 E)
Lilia / Andreea 85 E ( - 1 E)
Celeste 39 E
Myosotis 30 E
Marirogo 23 E ( - 1 E)
Vicky 44 E
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Sam Oct 15, 2011 12:58 am, editata de 1 ori
Multumesc, Alex! Ce doresc eu insa f. f. mult este hoya campanulata ( cysthianta, danumensis), de fapt o varietate din aceste trei specii , iar pentru aceasta as renunta la urmatoarele:
Clorantha- 5e
Discorensis- 6 e
Pauciflora- 2 e
Vanautensis-3e
Se poate?
Clorantha- 5e
Discorensis- 6 e
Pauciflora- 2 e
Vanautensis-3e
Se poate?
-
gresisem calculul, am modificat totalul catre ora 24:00
cei 6 E participare la transportul comun ai lui Vicky corespund cu 6 E platiti prea mult de celelalte comenzi ...
mai verificati odata va rog
Asta de unde a mai aparut ? ... nu era pe lista initiala (pagina precedenta) si ai postat doar 3 poze (chlorantha, fraterna, dischorensis)
cei 6 E participare la transportul comun ai lui Vicky corespund cu 6 E platiti prea mult de celelalte comenzi ...
mai verificati odata va rog
hoya campanulata ( cysthianta, danumensis),vickylucia a scris:Multumesc, Alex! Ce doresc eu insa f. f. mult este hoya campanulata ( cysthianta, danumensis), de fapt o varietate din aceste trei specii , iar pentru aceasta as renunta la urmatoarele:
Clorantha- 5e
Discorensis- 6 e
Pauciflora- 2 e
Vanautensis-3e
Se poate?
Asta de unde a mai aparut ? ... nu era pe lista initiala (pagina precedenta) si ai postat doar 3 poze (chlorantha, fraterna, dischorensis)
Da, sunt cele trei din imagini, dar ce am cerut eu este doar inlocuirea unor plante ( cele din lista de mai sus) cu una din plantele postate mai jos, dar cred ca am incurcat niste calcule, de aceea RENUNT LA COMANDA; SCUZE TUTUROR!
-
Asta da comanda!vickylucia a scris:Da, sunt cele trei din imagini, dar ce am cerut eu este doar inlocuirea unor plante ( cele din lista de mai sus) cu una din plantele postate mai jos, dar cred ca am incurcat niste calcule, de aceea RENUNT LA COMANDA; SCUZE TUTUROR!
Alex, cred ca eu doar nu am achitat inca, am intrebat prin intrmedilul postei, dar nu am primit raspuns, as putea achita printrun transfer rapid pe numele persoanei care ai indicato mai sus, altfel nu pot din R. Moldova?
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya la Cluj august 2009
» Hoya la Cluj iulie 2015
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya la Cluj martie 2012