Butas de Hoya spartioides
3 participan?i
HOYA :: Hoya :: Experimente
Pagina 1 din 1
Butas de Hoya spartioides
a doua tentativa de H spartioides (varietatea tip) - cea de anul trecut, cu radacinute, a pierit dupa mai putin de o saptamana
o sa-mi spuneti ca arata ca o ceapa sau un usturoi
dar de data asta am luat toate masurile sa iasa bine
sticluta cu gat ingust (sacrificata la plantarea in ghiveci) / bile de argila / perlit / hormoni de butasire / Superthrive / punga de plastic umeda / radiator / lumina artificiala
si rezultatele nu s-au lasat asteptate
la o luna de la primire (nu avea radacini deloc, si era un pic deshidratata dupa 4-5 zile de calatorie)
o sa-mi spuneti ca arata ca o ceapa sau un usturoi
dar de data asta am luat toate masurile sa iasa bine
sticluta cu gat ingust (sacrificata la plantarea in ghiveci) / bile de argila / perlit / hormoni de butasire / Superthrive / punga de plastic umeda / radiator / lumina artificiala
si rezultatele nu s-au lasat asteptate
la o luna de la primire (nu avea radacini deloc, si era un pic deshidratata dupa 4-5 zile de calatorie)
Re: Butas de Hoya spartioides
asa ceva n-as fi crezut, dupa 2.5 luni are boboci (e drept pe un peduncul vechi - oricum n-avea decat pedunculi primul pedunculas nu are decat 3 cm)
tocmai vroiam sa o transfer in ghiveci, dar o mai las
doar am scuturat-o un pic sa fiu sigur ca radacinile nu se agata de sticla sa o pot scoate usor fara sa sparg sticluta
tocmai vroiam sa o transfer in ghiveci, dar o mai las
doar am scuturat-o un pic sa fiu sigur ca radacinile nu se agata de sticla sa o pot scoate usor fara sa sparg sticluta
Rezultat mare. Bravo!
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
noua tentativa :
de data asta sunt 4 pedunculi cu boboci, intre 4 si 7 pe fiecare, asta e cel mai avansat
si a doua tentativa pe Hoya sp. aff. spartioides AL1950
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Description&op=sp.&Espece=Hoya%20sp.%20Sabah%20AL1950
specia asta (in curs de publicare) nu face mai mult de o floare per peduncul (in schimb cand ii merge bine, poate avea zeci de pedunculi)
de data asta sunt 4 pedunculi cu boboci, intre 4 si 7 pe fiecare, asta e cel mai avansat
si a doua tentativa pe Hoya sp. aff. spartioides AL1950
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Description&op=sp.&Espece=Hoya%20sp.%20Sabah%20AL1950
specia asta (in curs de publicare) nu face mai mult de o floare per peduncul (in schimb cand ii merge bine, poate avea zeci de pedunculi)
Subiecte similare
» Hoya spartioides
» Hoya spartioides si sp. Sabah AL1950
» Hoya fraterna - butas de tija
» Ajutor...Salvare butas hoya!!!
» Experiment cu Hoya sp. Um Phang PES01 - butas fara frunze
» Hoya spartioides si sp. Sabah AL1950
» Hoya fraterna - butas de tija
» Ajutor...Salvare butas hoya!!!
» Experiment cu Hoya sp. Um Phang PES01 - butas fara frunze
HOYA :: Hoya :: Experimente
Pagina 1 din 1